local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki - iztēles auglis vai būtnes citā laikā?32

411 2

Sveiki, dārgie spocēni, šajā burvīgajā rītā.

Nepazīstu nevienu cilvēku, kurš nebūtu dzirdējis par spokiem - mirušo cilvēku dvēselēm, kuras uzturās uz šīs pasaules, jo tos kāds še vēl tur. Citiem, protams, tas ir kārtējais bullcraps, cilvēku fantāzijas lidojums, kad ne aiz kā darīt un šmakovkas pilnajām acīm visādi bubuļi rēgojas, citam atkal tas ir tikai mīts, bet citi saka, ka ir saskārušies ar pasauli otrpus mūsu priekškaram. Teikšu godīgi, arī es ar kaut ko tādu esmu saskāries, nu vismaz, man tā liekas... Bet kas ir šī būtnes patiesībā, kas notiek pēc nāves? Par to varēsiet lasīt zemāk, jeb izlasīsiet pāris interesantas teorijas šai sakarā.

411 2 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Spoku mistērija ir Kalens!  emotion 

10 0 atbildēt

Daudz stulbu komentāru labam rakstam.Tas, ka tā ir teorija un autors to ir uzrakstījis, nevajag uzreiz braukt augumā autoram.

Labs raksts  emotion 

9 1 atbildēt

nu kaut kas tur noteikti ir, tikai mūsu spējas un iespējas vēl arvien ir par švaku lai to visu saprastu un atkostu. 

6 0 atbildēt

Cilvēku fantāzijai nav robežu, ja kautko nezina uzreiz safantazē brīnumus. Padomā loģiski, kā atmiņa var saglabāties spokā, ja viss glabājas smadzenēs, ja tās traumēsi būs amnēzija, domāšanas problēmas utt., pietam veciem cilvēkiem jau smadzenes sāk sūdīgāk darboties, vecīšu atmiņa vairs neuzglabā atmiņu, daudzkas aizmirstas. Ko gribi teikt ka dvēsele vainīga pie sūdīgas atmiņas??! cilvēka dvēsele ir tā saucamā enerģija, kas pazūd kā pirdiens citā deimensijā, laikā un citā safantazētajā brīnumā. Sorry ka tik skarbi nākas bērniem stāstīt taisnību.

5 1 atbildēt

no teorijas te nav ne ziņas ne miņas.tā ir pavirša,vāji izstrādāta hipotēze.Piemērs-mans sūds ir brūns jo satur bilirubīnu(teorija). Mans sūds ir brūns jo teletūbiji ir četri(hipotēze).

2 0 atbildēt

Par to kāpēc naktī?

Jo tad netiek izdalīta tik daudz enerģijas un tā viena mazā var palikt aktīvāka un redzamāka... Dienā enerģija ir lielāka, kas nosedz to mazo - Spocēnu :d

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Nekad nevienu spoku neesmu ne redzējis, ne saticis. Ticēšu tikai tad, kad tas brīdis notiks. Tik, cik dzirdēts no cilvēkiem, tik tas viss var būt droši norakstāms uz "gļukiem" smadzenēs vai neparastām/neizskaidrotām dabas parādībām. Tas gan neizslēdz manu pārliecību par radītāja un garīgās pasaules eksistenci, bet izslēdz 99% klasisko klaču par spokiem.

0 0 atbildēt
Protams vienam palikt man nepatika taja mitekli bet citreiz ta pat bij japaliek.Bailigi jau bija tur dzivot bet sava zina pieradu pie ta,jo bija laicins kad itka nekas nenotika ari. Biezi pamaniju ka spoks saka palikt aktivs pec tam kad pie manis naca draugi bet redzet es vinu neredzeju. Varbut tas bij poltargeists nezinu. Kadam ir bijis lidzigi ka krit lietas no plauktiem pasas um durvis veras pasas vala?
0 0 atbildēt
Tur ta pirmaja dzivl vispar prikols bija jau pirmaja diena ari kad ievacos dzeram alinu un alus pudele liela zem galda staveja un pati no sevis nokrita un gramatas no skapja auksas krita lepa taja pasa vakara.Pec tam cita diena ta ir bijis vairakas reizes ka biljarda bumbinas ripoja leja no plauktiem krita.Lustra gandriz draugam uz galvas uzkrita no skapja auksas labi ka netrapija vins sedeja uz zemes pie skapja.Virtuves durvis uz istabu pastavigi vera pasas vala. Vienreiz tiesi nejausi skatijos uz tam durvim un redzeju ka rokturis pats nospiezas uz leju un durvis atveras ta bij biezi. Izskatijas ka tas spocins specigli baidija mus cilvekus un izskatijas ka vinam patika to darit.Bij ari ta ka taisos aizmigt un pa nakti peksni kaut kas skapi nokrit un sis viss notika isteniba iz dzives,bet bij dienas pat nedelas kad nekas nenotika viss bij mierigi.
0 0 atbildēt
Man viena vecaja dzivokli kur dzivoju spokojas krita dazadas lietas zeme pasas no tevis daudz reizes,tv pa nakti pats bij iesledzies ari.Parvacos uz citu mitekli un pirmaja diena pirms gulet iesanas kads klauve pie durvim,izeju koridora nevienb nav,draugs ar dzirdeja to.Man jau baigi nepatik kad notiek tadas lietas ap mani. Un jaunaja dzivokli ari tv pa nakti pats bij iesledzies. Pirms siem 2dzivokliem tadas lietas ap mani nenotika,tagad pie omes dzivoju un itka ari viss ok te ir tikai vienu reizi pa nakti kad biju pamodies dzirdeju ka grida ciksteja.
0 0 atbildēt
Iesaku paskatīties seriālu Ēnu čuksti (ghost whisperer) - tiešām labs seriāls spoku tematikā, un ļoti atbilstoš šim rakstam. Žēl, ka vairs nefilmē.
0 0 atbildēt

Pa ilgiem laikeim izlasiju visu rakstu!

0 0 atbildēt
13 Ieeita pa šaurajiem vārtiem, jo vārti ir plati un ceļš ir plats, kas aizved uz pazušanu, un daudz ir to, kas pa tiem ieiet. 14 Bet šauri ir vārti un šaurs ir ceļš, kas aizved uz dzīvību, un maz ir to, kas to atrod. Varam izgudrot daudz teoriju visu ko, bet patiesība ir Jēzus un Kristiešu ir maz.
0 1 atbildēt

a nubet kāda atšķirība? teorija ir teorija... lai cik arī dumja tā nebūtu.

0 1 atbildēt

Davai, nemuldi. Atsauci uz šiem novērojumiem par pēc nāves izdalīto enerģiju. 

Viss pilnīgas blēņās, cilvēks ir tikai bioloģiska mašīna. Vsjo. Steidzami pie speciālista, lai izraksta tev medicīnu. 

2 5 atbildēt
Vai nu debesis vai elle. Tu, dārgais Jāņoga, vēl vari mainīt savu virzienu.
0 3 atbildēt