local-stats-pixel fb-conv-api

Spocīgi Nr.214

56 0
56 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Pēdējais baigi foršs ^^

6 0 atbildēt

ja shim rakstam bus 70 + tad nakama dala taps

1 0 atbildēt

Tas jau nekas ka stāsti ņemti no vecas spoku stāstu grāmatas kas izdota pirms apm. 20 gadiem, bet pēdējais labs :)

0 0 atbildēt
Pirmie trīs zināmi, bet pēdējais tiešām baiss, par to arī ++
0 0 atbildēt

Visi cilveki ir ekstrasensi. Mes visi varam redzet un just spokus bet spejas ir jaizkopj un jazin kur smelties zinibas. Cilveki kas redz tikai enas ir loti laimigi cilveki jo ja jus redzetu istus spokus pilna veidola jus raudtu! Tapec spoki ir jaciena un ja to nedara speju nebus bet ienaidnieku daudz - apmeram tikpat daudz cik miruso! Cilveki noliedz spejas jo nevelas un Dievs piepilda velesanas ar pamatotu iemeslu!

0 0 atbildēt

Taisniba ir tada ka spoki ir visur! Jus tikai nevelaties vinus redzet jo jums ir bail un nevajag ari! ne visi spej izturet spriedzi un var sajukt prata!

0 0 atbildēt

Katrai raganai ir spoki. Kad raganas karo tas izmanto savus spokus! Spoki var iemajoties cilvekos tiem to neapzinoties un tos iespaidot daznedazadi. Tadejadi piemeram iet ragana pa ielu un ar vinu runa katrs garamgajejs un statuja un jebkas kas velas!

0 0 atbildēt

Es ari ar saviem spokiem varu visko sarunat un tapec man majas ir miers beidzot! Manejie uzvar savas majas!

0 0 atbildēt

Sūtīt man vēstulēs savus spoku stāstus un es viņus publicēšu ja vēlēsieties nepārkāpsu autortiesības :) SŪTIET, SŪTIET! :)

0 0 atbildēt

Es atceros man bērnībā bija grāmatiņa ar līdzīgiem šausmu stāstiņiem, baltie cimdi,žiletes nagi un baltā dāma točna tur bija.

0 0 atbildēt

patika patik patika

0 2 atbildēt

labs raksts patika nakamo dalu noteikti vajag noteikti tikai vairak vajag spoku stastu par maz bija tikai pasam jaizdomaemotion emotion

0 2 atbildēt