local-stats-pixel fb-conv-api

Spēks slēpjas Iekšienē.26

148 3

Spēks slēpjas Iekšienē.

Katram Cilvēkam ir CHI Enerģija ar kuras spēku tiek pāršķelti akmeņi un izskustināti priekšmeti bez roku palīdzības. Bet to ir jāmāk izmantot, to cilvēki piekopj gadiem, to var saukt arī par iekšējo spēku. Tas ir kautkas līdzīgs gribasspēkam. Daži cilvēki netic gribasspēkam, bet ir kas tic un gribas spēks ir īsts.

Protams CHI Enerģijas spēks katram cilvēkam ir dažāds, bet to protams ir iespēja piekopt, bet pa visu mūžu trenējoties šaubos vai ko smagāku pa papīra gabalu varētu izskustināt.

Ir konkrēti Chi Enerģijas punkti cilvēka ķermenī, saucamā Aura!









148 3 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Neviens no šiem video nav saistīts ar čī enerģiju. Tīrīkā fizika!

bet ++

3 0 atbildēt

Cinies talak emotion vajadzes daudz gadus un daudz speka lai kautko panaktu emotion Pats stulbakais ir tas kad Tu busi panacis un apguvis tiešam iespaidigas lietas - tikai tad Tu sapratisi ka nevienam tas nav vajadzigs emotion un Tu ar savam zinašanam busi baltais zvirbulis - nevienam nevajadzigs un bistams - jo cilveki baidas no ta ko nesaprot un nevar izskaidrot ar elementaru fiziku emotion

2 0 atbildēt

Es nesaprotu, tapēc būtu jauki, ja tu man izskaidrotu. Kā lai es piekopju/attīstu savu iekšējo spēku, kas ir līdzīgs gribasspēkam un kā, iekšējais spēks, nāk ārā no auras punktiem- un kur šie punkti atrodas?  Kas ir gribasspēks un ar ko tas atšķiras no iekšējā spēka?

Un par pēdējo video- vai tas ir tas chi spēks, kas kustina to lapiņu? Tad jau siltums, kas nāk no manas rokas, ir tā chi enerģija?

1 0 atbildēt

Labs raksts. Ja kādam interesē vairāk par chi jeb dzīvības enerģiju, iesaku pastudēt Vilhelma Reiha darbus.

1 0 atbildēt

Tas ir viss.??emotion

1 1 atbildēt

bet autora zināšanas par šadām tēmām gan izskatās ļoti tuvu nullei....

3 3 atbildēt
Close enough ;d
0 0 atbildēt

Kur ir tas CHI, kad pēc konkrētas košanas kaut kādā modē ir jātiek mājās?

0 0 atbildēt

Es 5.kalsē taisiju prezentāciju,chi ir tas pats kas chakra man liekasxD Unpareizi teici,ka to pat visu mūžu trenējot var pakustināt labi ja lapiņu,bet ar chakrām nedara tikai:pakustināt lietas vai tur stiprāks kļūt ar tām var arī dziedināt,ka piemēram japānis izmantojot chi jeb chakru spēja karsēt savas rokas patt līdz 50 grādiem laikam:)

0 0 atbildēt
Augļu un plākšņu lauzēji šmaucās - viņi izmantoja rokas emotion
0 0 atbildēt

huiņa

0 1 atbildēt

Cik iespaidīgi! Pirmajā video ābols pat mainīja krāsu! emotion

0 2 atbildēt

Kas jus idioti visi, to papiira sudu uz adatas tik pat labi ar elpu jeb kautkadu matu feenu no liela gabala puushot uz vienu saanu vareetu izdarit... easy... stulbie siichi tic visam...

0 3 atbildēt

es nedomāju, ka spoki ir īstā vieta, kur likt ko tādu. apnikuši jau tie ezotēriķi-miksētāji, sajauks kopā visādas pārliecības, gudrības un filosofijas + vēl mēģinās to iebarot citiem.  tie, kas ar šo nodarbojas, šaolīnas mūki utt, ievēro ļoti stingru disciplīnu, režīmu, vingrinājumus, es trenējoties kung fu, apjēdzu cik tas grūti. nevar veikt momentā brīnumus. turklāt tāda veida info ir bīstams cilvēkiem ar nestabilu psihi, kad cilvēki reiz sapratīs, ka nevar likt visu kas pagadās internetā. 

1 6 atbildēt

Nav pupu, nav plusu!

Joks, tikko pārplēsu ābolu! :))

0 13 atbildēt