local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējošie stāsti no reālās dzīves5

Nu sveiki! emotion Nāku klajā ar jaunu stāstu sēriju, šoreiz viņi būs reāli mistiski, drausmīgi un prātam neaptverami, bet no reālās dzīves emotion Stāstus ņemšu no vk.com grupas ar nosaukumu ''Devītais elles loks''. Tagad ir pusdienlaiks, kad taisu šo rakstu, bet aktivāciju uzliku uz nakti, lai ir vēlamais efekts.

1. Ir pagājuši jau 4 gadi, bet man joprojām ir bail. Manu draudzeni nobrauca mašīna. Bēru laikā es ieliku viņas telefonu zārkā. Dzirdu, ka pa nakti zvana telefons. Draudzenes numurs, es neatbildēju. Tas atkārtojās arī nākamajā naktī. Pateicu mammai, ka ir bail, un viņa teica, lai atstāju telefonu pie viņas. Nākamajā rītā eju skatīties, kas ar telefonu. Mamma mirusi, bet blakus telefons. Saruna bija 3 minūtes gara.

2. Divus gadus atpakaļ mans kaķis aizbēga no mājām. Pēc 2 mēnešiem viņu atrada. Mirušu. Atpazinu pēc siksniņas un rētām(sakāvās). Apglabājām. Un tagad iedomājieties manu stāvokli, kad man pie durvīm parādījās kaķis ar tādu pašu šķirni, nokrāsu, siksniņu un rētām. Baidos lieku reizi iziet uz ielas, bet viņš tur sēž no rīta līdz vakaram. Naktīs pazūd. Man nekad nav bijis tik ļoti bail.

3. Viens mans pazīstamais strādā par sanitāru morgā. Periodiski iedzer, par cik darbs nav no patīkamajiem. Vienreiz, strādājot nakts maiņā, nolēma iedzert. Izvilka degvīnu, ielēja sev ūdeni, ko uzdzert pa virsu, uzkodas nebija vispār. Aizgāja pārbaudīt ledusskapi, vai kāds no kolēģiem nav atstājis kaut ko ēdamu. Pēkšņi ierauga griķu biezputru bļodiņā. Nopriecājās, iedzēra, uzkoda. No rīta pa morgu skraidīja nikns patologanatoms, šo biezputru meklēja. Izrādās, ka tas bija viena līķa kunģa saturs, kuru atstāja uz izmeklēšanu. Paziņa no tā brīža ne tikai neēd griķus, viņš nepanes ne to izskatu, ne smaržu.

4. Kad es biju vēl pavisam maza, mēs ar vecākiem dzīvojām īrētā dzīvoklī. Tieši virs mums dzīvoja 80-gadīga sieviete. Par tādām saka ''stipra un neatkarīga'', ne ar vienu nekomunicēja, tikai reizi dienā izgāja sētā un baroja kaķus no porcelāna trauka. Arī mājās viņai bija daudz kaķu, to varēja spriest pēc kaķu urīna smakas, kas nāca no viņas. Vienreiz šī vecenīte saslima. Radinieku viņai nebija, tā kā neviens nevarēja parūpēties par viņu, un viņa lēnām izdila savā dzīvoklī. Viņa ilgi neizgāja no mājām, bet kādu laiku vēlāk no viņas dzīvokļa sāka stipri smirdēt. Kaimiņi izsauca policiju, un izrādās, ka šai vecenei pārgrauza rīkli izbadējušies kaķi, un lēnām ēda viņu, kamēr dzīvokli neuzlauza.

5. Kad man bija 7 gadi, dzīvoja mūsu rajonā viena ģimene- sieva, vīrs, un divas meitas- jaunākajai 2 gadi, vecākajai- 5. Vīrs bieži gāja pa kreisi, tādēļ bija daudz skandālu un kliegšana pa visu sētu. Vienreiz, 8.martā, vīrs nolēma aiziet pie mīļākās, bet sieva viņu neatlaida. Pēc šī strīda sievu un meitas vairāk neviens neredzēja. Vīrs uzrakstīja iesniegumu policijā, ka viņi aizbrauca pie omītes un neatgriezās. Pēc mēneša viņu mājas pagrabā notika sienu remontdarbi, no vienas sienas rēgojās asiņaina lupata. Izrādās, ka šis mēglis sacirta sievu un bērnus ar cirvi un pēc tam iebetonēja viņus sienā.

6. Man bija 8 gadi. Mūsu pilsēta grima nabadzībā. Bet izcēlās viena 15 gadus veca meitene, kurai vienmēr bija jauni tērpi. Visi viņu apskauda un teica, ka viņas ģimene ir ļoti bagāta. Bet gadus vēlāk es uzzināju, ka viņas tēvs strādāja kapos. Viņš atraka svaigus kapus un noņēma bērniem apģērbu. Viņš nesa to mājās un atdeva saviem bērniem. Viņi bija priecīgi.

7. Mana māsa nomira dažus mēnešus atpakaļ. Tobrīd viņai bija 23 gadi. Viņa nebija precējusies un tāpēc viņu apbedīja līgavas kleitā. Un cik ļoti lielā šokā es biju, kad atcerējos, ka 3 gadus atpakaļ mēs zīlējām, kad uzvilksim līgavas kleitu, un viņai gredzentiņš parādīja, ka kleitu viņa uzvilks 23 gadu vecumā.

134 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
https://vk.com/pzdc.story
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Briesmīgi stāsti, visi ar līdzīg'ām beigām.

7 0 atbildēt
Daži tavi fml ir bijuši biedējošāki... emotion
3 0 atbildēt
Obligāti jāuztaisa 2 daļa
0 0 atbildēt

dvaaaj veeel

0 0 atbildēt

tādi bērnišķigi stāstiņi..

2 3 atbildēt