local-stats-pixel fb-conv-api

Šodienas horoskops. 20.09.2016.1

AUNS Pratīsi jebkuru situāciju pavērst sev par labu. Lai gan tev šodien veiksies, nevajadzētu aizrauties ar pārdrošiem lēmumiem! Iespējams, saņemsi patīkamu ziņu no attālāka radinieka.

VĒRSIS Modīsies labā noskaņojumā, kurš saglabāsies vai visas dienas garumā. Piemērotāka diena radošām lietām. Tu lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi, tāpēc pedagogi un vecāki varēs īpaši uzgavilēt.

DVĪŅI Šis var izrādīties mīlestības un emocionāla pacēluma brīdis. Tev netrūks jaunu, radošu ideju, jautājums tikai, vai vēlēsies nodarboties ar darba jautājumiem. Iespējams, ka vakarā apmeklēsi deju zāli.

VĒZIS Ir pienācis laiks atskatīties uz paveikto. Esi paškritiskāks – šis ir labs brīdis kļūdu novēršanai. Veiksmīga diena pārdevējiem, viegli atradīsi veidu kā piesaistīt jaunus klientus, sponsorus.

LAUVA Mazāk skaties uz citiem, labāk kritiskāk izvērtē tieši savu darbu. Labāk neapspried ar kolēģiem savas privātās lietas, lai tās šoreiz paliek tavā ziņā. Rūpīgāk ieklausies priekšniecības sniegtajos norādījumos.

JAUNAVA Tas, cik daudz tev izdosies paveikt, lielā mērā būs atkarīgs no tavām pielāgošanās spējām un prasmes neapjukt saspringtās situācijās. Panākumi gaidāmi reklāmas un žurnālistikas jomā strādājošiem.

SVARI Var parādīties neliela nedrošības sajūta, bažas par pieņemtajiem lēmumiem. Lai neuzpūstu no mušas ziloni, uzrunājies ar uzticamu kolēģi, viņš ātri vien atgriezīs tevī ticību panākumiem.

SKORPIONS Būs tik daudz darba un papildus pienākumu, ka liksies šī diena krietni vien par īsu. Galvenais, neuztraucies un necel brēku, ja sāksi ar svarīgāko, tad lēnām pamazām visu nepieciešamo paveiksi godam!

STRĒLNIEKS Uzsāktie darbi ritēs raiti, tas savukārt stiprinās pārliecību par iespējamo izaugsmi. Uzlabosies arī materiālais stāvoklis. Tie, kuri pārzina jaunāko tehnoloģiju jomu, atklās jaunas iespējas nopelnīt.

MEŽĀZIS Šķietami neliels strīds ar mīļoto var izraisīt nomāktību un jūtami mazināt tavas darbaspējas. Ja pats vien esi uzsācis šo ķīviņu, tad steidz izlīgt mieru pirmais, un viss atkal ieies ierastajās sliedēs!

ŪDENSVĪRS Šodien izpaudīsies tev raksturīgā filozofiskā attieksme pret dzīvi. Dienas sākumā veiksies analītiskais darbs, savukārt pēcpusdienā vari rīkot dažādas tikšanās, prezentācijas.

ZIVIS Radīsies daudz dažādu ideju savas sadzīves, apkārtnes uzlabošanai. Vari uzsākt mājokļa remontu vai celtniecību. Padomus vaicā tikai un vienīgi zinošiem speciālistiem!

4 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Ballshit.

0 0 atbildēt