local-stats-pixel fb-conv-api

Snoudens informējis, ka citplanētieši vada ASV valdību :D6

61 2

Ar dažādu sazvērestību teoriju apcerēšanu slavenā Irānas ziņu aģentūra “Fars”, it kā atsaucoties uz bijušā ASV izlūkdienestu darbinieka Edvarda Snoudena nopludinātajiem dokumentiem, izveidojusi stāstu par to, ka Savienoto Valstu valdību jau kopš 1945. gada patiesībā kontrolē citplanētieši, kas ir arī atbildīgi par skandalozo spiegošanas programmu izveidi.

Saskaņā ar Irānas ziņu aģentūras stāstīto Snoudena nopludinātie dokumenti liecina, ka citplanētieši savu bāzi ir izveidojuši ASV pavalstī Nevadā un no turienes jau vairāk nekā pusgadsimtu organizē ASV valdības darbu. Arī spiegošanas programmas esot izveidojuši citplanētieši, lai slēptu savu klātbūtni uz Zemes un mērķus par valdīšanu pār pasauli. Kā apgalvo Irānas ziņu aģentūra, ASV rīcībā nemaz neesot tehnoloģisko iespēju izveidot tik jaudīgu interneta un telefonsarunu izspiegošanas programmu.

Stāsts par citplanētiešiem ASV valdībā ir bagāts ar dažnedažādām krāsainām detaļām. Izrādās, šie citplanētieši iepriekš slepeni stāvējuši aiz nacistiskās Vācijas režīma. Irāņu sagatavotajā ziņu materiālā skaidrots, ka Vācija, tuvojoties Otrā pasaules kara beigām, spējusi saražot simtiem zemūdeņu, kas ar tā laika cilvēku rīcībā esošajām tehnoloģijām nebija iespējams. Tiesa, ziņu materiālā nav paskaidrots, kāpēc citplanētiešiem, kuri spēj veikt starpgalaktiku ceļojumus, būtu jābūvē zemūdenes.

Lai nu kā, pēc kara citplanētieši iefiltrējušies ASV valdībā un tagad kontrolē tās darbu. Sadarbības līgumu ar citplanētiešiem 1954. gadā parakstījis toreizējais Savienoto Valstu prezidents Dvaits Eizenhauers. Kaut arī ASV valdībā esot grupējumi, kuri cīnās pret citplanētiešu pieaugošo ietekmi, ASV prezidents Baraks Obama esot tikai citplanētiešu marionete, pauž “Fars”. Citplanētiešu šobrīdējais mērķis ir izveidot globālu novērošanas sistēmu, kas kaut kādā veidā galu galā ļaus izveidot vispasaules pārvaldi un paverdzināt cilvēci.

Irānas ziņu aģentūra apgalvo, ka informāciju par ASV valdību kā citplanētiešu marioneti Snoudens nodevis Krievijas Federālajam drošības dienestam, kas šīs ziņas noslepenojis. “Fars” raksta, ka stāsta atbilstību patiesībai apstiprinājis arī Kanādas bijušais aizsardzības ministrs Pols Helljers. Viņš sarunā ar Krievijas televīzijas kanālu “Russia Today” klāstījis, ka apzināti 80 citplanētiešu veidi un ASV valdību kontrolē “ziemeļnieciski blondais” tips. “Daudzi no viņiem ir tik līdzīgi mums. Ziemeļnieciski blondais tips ir līdzīgs Dānijas iedzīvotājiem,” ziņu aģentūra “Fars” citē Kanādas bijušo aizsardzības ministru.

61 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nākamais kanāla "Fars" sižets būs jau par Asgardu, no kurienes nāk ziemeļnieciski blondais (lasīt zviedru geji) ASV valdību kontrolējošais citplanētiešu tips.

8 2 atbildēt

Blenjas. visiem zinams ka Amerika sadarbojas ar Pelekajiem(greys) ....

2 0 atbildēt

katram planētietim pa savai valdībai emotion

1 0 atbildēt

dodiet man bildi below text FHD

1 0 atbildēt

Tad jau vini lohi, jo ASV lielu naudu parada!

2 2 atbildēt