local-stats-pixel fb-conv-api

Sniega cilvēks bija īsts17

Sniega cilvēks jeb jetijs ir leģendārs, liels, cilvēkpērtiķu dzimtai tuvs radījums, kas, iespējams, apdzīvo kalnu reģionus Himalajos un Tibetā. Lai arī eksistē vairākas dokumentētas liecības par sniega cilvēku, tomēr mūsdienu zinātne tās uzskata par nepārliecinošām, un sniega cilvēks parasti tiek uzskatīts par leģendu.

Savā rakstā es minēšu gadījumu ka siega cilvēks-sieviete ir tikusi notverta un atstājusi pēcnācējus. Saitā kurā lasīju (angliski) par šo gadījumu diemžēl nebija attēlu. Bet ja ir intrese tad var noskatīties Ekstrasencu cīņu laikam 9 epizodi tvplay.

325 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Man vairāk patīk neandertāliešu teorija, viņi tipa izmiram aptuveni pirms 10 tūkstošiem gadu, bet gan jau kāda populācija vēl kaut kur ir saglabājusies. 

13 0 atbildēt

Ekstrasensu cīņas vēl neko nepierāda - tas tāpat būs mūžīgs jautājums un iespēja daudziem cilvēkiem ar to sajukt prātā. 

10 0 atbildēt

+ par rakstu, bet netici visam, ko redzi ekstrasensu cīņās! Vēl jo vairāk, netici visam, ko stāsta zinātnieki, pētnieki vai ārsti emotion

9 0 atbildēt
Pie sniega cilvēka rašanās ir vainojams es un mans riekstiņš .
3 0 atbildēt

Un ekstrasensu cīņas būtu tas, uz ko atsaukties?

Tā tak ir viena liela fikcija, to pat dalībnieki ir atzinuši.

Ar tiem bigfūtiem ir tāpat, kā ar citplanētiešiem - katrs otrais ir redzējis, bet pierādīt to nevar, jo, redz, fočiks saniķojās.

2 0 atbildēt

Man pagalmā arī ir sniega vīrs, un kaut kur vēl daudzus redzēju. Uznāk saule, tad viņi aizbēg, bet kad sals, tad atkal parādās!

2 0 atbildēt

...bet gribas tak , lai šamie būtu...

0 0 atbildēt

ekstrasensu cinas?

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt