local-stats-pixel fb-conv-api

Slepenās ziņas, kas skanējušas Radio frekvencē19

787 5

Šoreiz es Jums pastāstīšu, par reāliem atgadījumiem iz dzīves, kad radio fekvencē tikusi atskaņota kāda reāla slepena ziņa, kas būtu vajadzīga kādam nogādāt vai arī nejauši iefiltrējusies.

787 5 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Nu es nebūtu starā, ja es klausītos radio un pēkšņi sāk skanēt kaut kādi random skaitļi. emotion

14 0 atbildēt
Man no vienas no tām bildēm reāli bail palika ;/ emotion
12 0 atbildēt

Pirms miega, nav jauki tadas bildes skatīties emotion

Bet raksts interesants emotion

4 0 atbildēt

Mūsdienās to nevajag, priekš tā ir popmūzika.

3 0 atbildēt

Savulaik esmu dzirdējis. Biju noķēris īsviļņos ar parastu VEF radio.

Izcils izgudrojums. Spiegiem nepieciešams tikai parasts radiouztvērējs un daiļliteratūras grāmata (kaut vai piemēram, Bībele), kurā ar ēterā saņemto atslēgu izlasa ziņojumu.

2 0 atbildēt

Jo garāki radioviļņi, jo tālāk tie ir uztverami. Jo garāki viļņi, jo vajadzīga lielāka jauda un lielākas antenas raidīšanai. Tātad, lai raidītu 100km attālumā vajag desmitiem kilovatu stipru raidītāju. Savukārt maza radiostacija ultraīsviļņu diapazonā nevilks tālāk par 10km.

 No tā varam secināt, daļa raksta infas ir kaut kādas blēņas, jo mistiskas sievietes u.c. pokemoni diezvai izmantoja jaudīgus raidītājus, lai raidītu no liela attāluma. Savukārt, ja šie raidīja valsts robežās, tad nav sarežģīti ar triangulācijas metodi noteikt raidītāja atrašanās vietu. WW2 laikā vācieši ar šo metodi veiksmīgi ķēra krievu, angļu u.c. spiegus, pēckara laikā KGB tāpat ķēra mežabrāļus un rietumu spiegus. Tā kā nav sarežģīti atrast mistiskās balsis.

Otra lieta ir ja šādas pārraides notiek pāri valstu robežām, ar izlūkdienestu gādību, un kad nav ierobežoti resursi un jaudas, tad gan radiopārraides var veikt apkārt zemeslodei ar jebkādu saturu...

1 0 atbildēt

pa tv/radio paziņoja Latvijas uzkupāciju ! 

0 0 atbildēt

radio fekvencē - radio signālā vai viļņos, vai vienkārši pa radio būtu pareizi. radio frekvences ir ļoti plašs diapozons, tad jāmin konkrēti herci.

0 0 atbildēt
Interesants raksts emotion
0 0 atbildēt

3. paklausījos, reāli nevarēju paklausīties vairāk par 10 sek

0 0 atbildēt

viena bildite mani sabaidija, nacas paraudat no bailem. par tooo minuss

0 7 atbildēt