local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviešu horoskops: uzzini, cik gados vajadzētu apprecēties veiksmīgai laulībai10

80 2

AUNS
Šīm sievietēm zvaigznes neiesaka steigties ar kāzām, jo šīs zīmēs pārstāvēm labāk būtu domāt par karjeru un tikai pēc tam par ģimenes dzīvi. Ja šīs sievietes tomēr izdomā sevi sasaistīt ar laulības saitēm jau agrā vecumā, tad vēlāk viņām nākas nožēlot palaistās iespējas. Vislabvēlīgākais laiks precībām – 27 – 32 gadi.

VĒRSIS
Šīs zīmes pārstāves, kā likums, var mierīgi apvienot darbu ar ģimenes dzīvi, tāpēc izvēle starp karjeru un ģimenes dzīvi viņām nav jāizdara. Šīm sievietēm zvaigznes iesaka iestūrēt laulības ostā vecuma posmā no 24 – 27 gadiem.

DVĪŅI
Šīm sievietēm vispirms vajadzētu kārtīgi “izskrieties”, tāpēc precēties agrā vecumā noteikti nebūtu vēlams, taču arī vecmeitās nav vērts palikt. Optimālākais laiks laulībām un ģimenes veidošanai varētu būt no 26 – 28 gadiem.

VĒZIS
Šīs sievietes laulībā kļūst par lieliskām sievām un mātēm, jo rūpes par vīru un bērniem – tas ir viņu aicinājums, tāpēc precēties šīs zīmes pārstāvēm vajadzētu vecuma posmā no 18 – 24 gadiem, vēla laulība viņām laimi nenesīs.

LAUVA
Lauvām ar precībām nevajadzētu steigties, jo šīs zīmes sievietēm vispirms vajadzētu padzīvot savam priekam un kā nākas izbaudīt vīriešu uzmanību, tāpēc viņām vispiemērotākais laiks laulībām ir no 25 – 29 gadiem.

JAUNAVA
Jaunavām vislabāk būt precēties tieši agrā vecumā, jo tieši laulībā viņas spēs iegūt vajadzīgo pieredzi un atrast sevi, tāpēc šīs zīme sievietēm tiek rekomendēts precēties vecumā no 19 – 24 gadiem.

SVARI
Šīm sievietēm nav konkrēta perioda ģimenes radīšanai, jo viņas spēj atrast laimi laulībā gan 18 gados, gan arī 50. Šīs zodiaka zīmes pārstāvju raksturs un attieksme pret vīriešiem laika gaitā būtiski nemainās, tāpēc viņām noteikti nevajadzētu raizēties par savu nākotni. Savu otro pusīti viņas varēs atrast jebkurā vecumā.

SKORPIONS
Šīm sievietēm laulību ir labāk atlikt, taču ne uz ļoti ilgu laiku. Vislabvēlīgākais laiks šim solim ir no 23 – 26 gadiem.

STRĒLNIEKS
Šīm sievietēm ir divi periodi, kas ir visnotaļ labvēlīgi laulībām. Pirmais periods ir no 20 – 24 gadiem, bet otrais no 30 – 33 gadiem. Pārējā laikā zvaigznes neiesaka veidot ģimeni, pretējā gadījumā – laulība ļoti ātri var izjukt.

MEŽĀZIS
Šīm sievietēm zvaigznes rekomendē precēties vecumā no 25 – 29 gadiem. Ja ar laulībām tiks vilkts garumā, tad vīriem nāksies samierināties ar šo sieviešu niķīgo raksturu.

ŪDENSVĪRS
Šīs sievietes, kā likums, daudz neaizdomājas par ģimenes radīšanu un cenšas šo brīdi aizkavēt. Skaidrs ir tas, ka laulības agrā vecumā noteikti nav priekš šīs zīmes pārstāvēm, tāpēc zvaigznes viņām iesaka iestūrēt laulību ostā vecumā no 28 – 35 gadiem, līdz tam viņas būs paspējušas izbaudīt dzīvi vienatnē.

ZIVIS


Šīm sievietēm ieteicams precēties agrā vecumā, tomēr arī pārsteidzīgu izvēli nevajadzētu izdarīt. Agras laulības ir labas tikai tajā gadījumā, ja partneris ir tiešām izdevīgs ķēriens. Vislabvēlīgākais laiks laulībām ir no 18 – 26 gadiem.

80 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Nu c'mon to nenosaka horoskops... emotion
12 0 atbildēt

No 26-28 gadi? Hell no, tas ir par vēlu. 26 gados es jau noteikti audzināšu pirmo bērnu. emotion  

5 0 atbildēt

Nākamo kādā pozāt kakāt, lai izdevies rīts.

5 0 atbildēt

Nu skaidrs kapēc mana laulība izjuka. Par agru aprecējos! Ha ha

4 0 atbildēt

Lauvai no 25-29 gadiem. Kāpēc tik vēlu. emotion

3 0 atbildēt

to es izlasiju vienā portālā tādēļ nevaig domāt ka izgudroju horoskopu

2 0 atbildēt

man vēl ir 8mēneši laika, lai es paspētu iekļauties savā noteiktajā laikā  emotion 

0 0 atbildēt