local-stats-pixel fb-conv-api

Senās mistērijas. Vai citplanētieši?14

426 3

Vai Pasaules slavenāko, seno kultūru celtnes, patiesībā varētu būt kādu citu būtņu veidotas? Vai tām ir tikai simboliska nozīme, vai tās ir bijušas kāda palaišanas ierīces? Kādas zīmes viņi mums ir atstājuši? Par to šajā rakstā.

426 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

super raksts! Prieks, ka kāds vēl cenšas, ne tikai liek komiksus.

13 0 atbildēt

starp citu par piramīdām..Ēģipte nav vienīgā valsts, kur tādas tika celtas- ASV ar satelītu atklāja,ka jūrā pie Meksikas ir piramīda, bet nu valstu nesaskaņu dēļ tā arī nav izpētīta.

8 0 atbildēt

raksts ir labs, bet viena piebilde par lieldienu salu - tā bija noklāta ar kokiem, bet pamatiedzīvotāju neapdomības pēc tie iznīka un sala palika neauglīga, viņi paši sevi iznīcināja, nu tieši tā pat kā mēs to daram tagad!!!...

6 0 atbildēt

raksts kurā ir ieguldīts kārtīgs darbs :)

6 0 atbildēt

Būtu priecīgs par turpinājumu :)

4 0 atbildēt
11. Šīs puzles ir tikai neliela daļa no visa lielā mistēriju kopuma. Zinātnieki turpina darbu, lai atklātu šos noslēpumus.

____________________________________________| Pasaki man, kapec es tam neticu ?

1 0 atbildēt

normals raksts (vismaz man ta liekas) , sen te tadu nebiju redzejis

0 0 atbildēt

Par kuru stulbumu tu runā? Par nespēju pieņemt citu informāciju, kuru nemāca skolās?

0 0 atbildēt

tak jau ir bijis!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 atbildēt

Par Ēģiptes piramīdām skatījos raidījumu, tur daudz ko dīvaini stāstīja, piemēram, ka tās ir saliktas tik cieši kopā, ka pat ar mūsdienu instrumentiem ir grūti to izdarīt, starp akmeņiem praktiski vispār nav šķirbas. Stāstīja daudz tādas lietas.

0 0 atbildēt

Tam visam ir loģisks izskaidrojums, kāpēc saka, ka cilvēks to nevarēja? Nav jau teikts, ka viss ir uzcelts pāris gados - paaudzēs būvēts iespējams. Patiesībā ir daudz dažādu viedokļu par šo, bet citplanētieši? Nu beidziet - tad būtu jābūt arī atrastām kādām liecībām par šiem metālu putniem vai ko tur vēl, bet nekā tāda nav.

0 1 atbildēt