local-stats-pixel fb-conv-api

Šausmu leģenda: "Medmāsa"36

323 11

 

"Medmāsa" ir šausmu leģenda, kura stāsta par vienu meiteni, kura nesen uzsākusi darbu slimnīcā. Un viņas kolēģi zilēma izjokot viņu.

Meitene bija tikko pabeigusi medicīnas skolu un sākusi strādāt slimnīcā. Viņa mīlēja savu darbu kā medmāsa, bet viņai bija grūti saprasties ar kolēģiem. Pārsvarā viņi bija jauni ārsti, kas arī nesen bija pabeiguši medeicīnas skolu. Problēma bija tāda, ka viņi guva baudu no tā ka viņi izjokoja cits citu.

Viņai bija grūti ar to sadzīvot, jo viņi dzīvoja vienā mājā blakus slimnīcai, tāpēc ka viņi ļoti bieži palika vēlu nomodā un visu vakaru trokšņoja. Māsiņa strādāja līdz vēlai stundai un viņai bija nepieciešams izgulēties. Kad viņa jautāja kolēģiem vai viņi nevarētu uzvsties klusāt, viņi tikai sāka smieties un teica, lai aizver savu muti.

Māsiņai vajadzēja iesniegt sūdzību slimnīcas menedžerim un viņas kolēģi iekļuva daudz dažādās nepatikšanās. Ārsti patiešām sāka ienīst medmāsu un dienās domāju plānu kā atriebties viņai. Beidzot, viens no ārstiem nonāca pie slima secinājuma, ko viņi varētu izdarīt un visi pārējie piekrita. 

Tajā naktī viņi ielauzās morgā (slimnīcas pagrabā) un nogrieza roku vienam līķim. Tad viņi ielavijās viņas istabā un nolika šo roku viņai zem segas (priekšgalā). Viņi nolika to tā, lai kad viņa apgultos viņas kājas pieskartos šai rokai.

Ķīkinot viņi stāvēja gaitenī un gaidījā, kad jaunā medmāsa ies gulēt. Kad medmāsa iegāja savā istabā, ārstiem bija jābeidz smieties. Medmāsai likās aizdomīga viņas kolēģu uzvedība, bet viņa bija pārāk nogurusi, lai par kaut ko domātu un viņa iegāja guļamistabā un aiztaisīja durvis pēc sevis. 

Vīrietis nepacietīgi gaidīja, kad medmāsa atradīs roku zem viņas segas. Bet nekas nenotika. Nebija ne kiedzienu, ne dusmīgas bļaušanas. Tikai klusums.

Pēc kāda brītiņa ārsti nolēma doties pie miera, jo domāja, ka viņi šo roku ir nolikuši pārāk tālu, lai medmāsa sajustu to ar savām kājām.

Nākamajā rītā, kad viņi visi piecēlās, viņi aizgāja pārbaudīt medmāsu. Nesagaidot atbildi viņi pieklauvēja un iegāja iekšā.

Istaba likās pilnīgi tukša.

Ārsti pārmeklēja viņas istabu līdz brīdim, kad atvēra pieliekamo. VIņi visi bija šokā no tā šausmīgā skatiena, ko viņi redzēja.

Viņa bija ielīdusi pašā stūri. Viņas mati bija pilnīgi balti, viņas acis ieslīdējušas atpakaļ galvā un viņa bija kļuvusi pavisam traka. Viņas seja izskatījās tā it kā viņai būtu 20 gadi, et pats briesmīgākais, viņa košļāja roku, kas viņai tikai palikta zem segas.

 

Kas un kāpēc notika - es nezinu. 

323 11 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

No sākuma roka bija nolikta tā,lai viņa var'tu tikai ar kājām tai pieskarties, beigās izrādās,ka bija tomēr zem spilvena?

 Un jā, interesanti ārsti,kas pa dienu to vien dara kā meklē veidus kā atreibties :D

  galīgi unreal ;D

 Bet + par centību

10 0 atbildēt

atbildot uz starrrrrrrrrr komentāru " fake!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!100% " tu debīliķi! tu sākumu izlasīji ka tā ir leģenda..jeb stāstiņš, kuru stāsta vakaros, lai tādus kā tevi nobaidītu!

9 0 atbildēt

iiiiiuu

bet rakstam +

5 0 atbildēt

Man ļoti patīk gan tādus lasīt, gan baidīties :D:P:D

6 1 atbildēt

emotion

5 0 atbildēt

Ārsti pārmeklēja viņas istabu līdz brīdim, kad atvēra pieliekamo.  

kurš dzīvo pieliekamajā? :D

4 0 atbildēt

FAIL. Šitam spoku stāstiņam.emotion

4 0 atbildēt

Zinu, ka pazīstami cilvēki to starp mani vecāki kas vel padomju laikos studēja medicīnas institūtā darija līdzīgus jociņus. Viens čalītis ziemassvētkos saņēma smuki papīrīti ietītu līķa, kājas īkšķi, ar lielu dzeltenu nagu. Vel bija joki, kad ap galdu tika sasēdināti morga pacienti, apģērbti, pa vidu nolikta šnabja pudele, rokā kārtis, mutē cīga, tad gaidija kad nāks maiņas ārsti un kāda tiem būs reakcija. Pēc nostāstiem vienreiz pirmā telpā ienāca apkopēja..

Respektīvi es zinu no kā man ir mana dīvainā humorizjūta haha

 

Bet runājot par šo stāstu, debīls

4 0 atbildēt

 "VIņi visi bija šokā no tā šausmīgā skatiena, ko viņi redzēja."

Skata, nevis skatiena.

3 0 atbildēt

wtf?

3 0 atbildēt

emotion

3 0 atbildēt

vaine, paši ar tādus pasākumus esam taisijuši, paši esam rāvušies, zinu ka sirds sāk klibot pēc tādiem pasākumiem :D

3 0 atbildēt

Interesanti lasīt, taču liekas tāds kā bērnu stāstiņš.

Bilde no Apļa ? :D

3 0 atbildēt

Fuuuj! emotion

3 0 atbildēt

Ļaunie jociņi tā var beigties

3 0 atbildēt

wtf?

4 2 atbildēt

emotion+

2 0 atbildēt

kas tāds jau tikai šausmu filmās notiek  :D

2 0 atbildēt

atbildot uz k%C4%81ds komentāru " pats šito murgu izdomāji? tam noticēt var t... " lasīt māki? - Leģenda..iemet wikipedia..moš sapratīsi kas tas īsti ir!

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt