local-stats-pixel fb-conv-api

Satikt ciplanētieti.. (1 part)20

76 0

Satikt ciplanētieti

Miljardiem galaktiku, zvaigžņu un vairāk nekā 400 līdz šim atklātu planētu. Vai patiesi dzivība eksistē tikai uz zemes? Vai tomēr reizēm pie mums atlaižas kādas no "svešajiem"?

Ciplanētiešu kuģi

Jau kopš seniem laikiem klīst nostāsti par ciplanētiešu kuģiem. Kādiem tie patiesībā izskatās un vai vispār pastāv, var tikai minēt.

Humanoīdi - Cilveki, kurus "nolaupījuši" ciplanētieši.

Cilvēki tiekas ar ciplanētiešiem

Viens no interesantakajiem notikumiem, kas saistīts ar nezināmajiem lidojošajiem objektiem (NLO), norisinājās 1897. gadā Auroras pilsētiņā Teksasā, kur esot nogāzies "šķīvis". Vietejie iedzīvotāji bojāgajušo pilotu esot aprakuši tuvējā kapsētā. Savukart 1947. gadā 21. jūnijā jūrnieks Herolds Dāls apgalvoja, ka redzējis sešus NLO netālu no Maru salas. Laivā atradās Herolds, viņa dēls un suns. Viens lidaparāts gaisā sabojājies, un tā detaļas kritušās lejup, sadauzot laivu un nositot suni. :(  Nākamajā rītā Dālu esot apciemojis "vīrs melnā", kurš piedraudējis, lai nevienam nestāstot par redzēto.

Daži ne tikai redzējuši lidojošos šķīvīšus <--(daudz garumzīmes :D), bet pat paviesojušies neparastajos lidaparātos. Antonio Vilass Boass apgalvoja, ka 1955. gadā viņu esot nolaupījuši ciplanētieši un veikuši ar viņu eksperimentus. Savukārt 1973. gadā ciplanētieši esot paņēmuši līdzi mašķērniekus Misisipi štatā, bet 1975. gadā - kadu mežstradnieku.

NLO arī Latvijā

Arī pie mums cilvēki esot redzējuši NLO. Tā, piemēram, 2008 gada vasarā virs Liepājas ezera redzēts neparastas gaismas, kas lēnām cēlušās augšup, apstajušās un tad atkal nolaidušās lejup. Bet 1991. gadā Salacgrīvas skolēni manījuši pļavā nolaižamies NLO, no kura izkāpuši pelēkzaļi cilvēciņi.

Par neparastām gaismām ir ziņots arī no citiem Latvijas nostūriem, piemēram, Madona apkaimē un Daugavpils Višķu pagastā. Tur iedzīvotājus regulāri baidot neparasti fenomeni, kuru parādīšanās satraucot pat apkārtnes suņus. NLO esot manīti arī Rīgas centrā. Tomēr kā apgalvo eksperti, lielākoties tie ir dažādi atmosfēras efekti, astronomiski fenomeni un dažādu tehnoloģoju izraisītas parādības.

 

Ja patīkas liekat + 

Informācīju ņēmu no žurnāla :)

Nakošajā tēma par ciplanēsiešiem būs

Kadri ar NLO

Šķīvis nokrīt Rozvelā

76 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Nebūtu slikti ja viņi atlidotu un paķertu mani līdz ceļojumā pa galaktiku emotion

3 1 atbildēt

'Madones apkaimes' nav tādas pilsētas Madones, ir Madona, ja nezini, tad neraksti! grr, ieliku plusiņu, bet laikam jāliek mīnuss dēļ paviršības.

 

un http://www.spoki.lv/foto-izlases/5-izskaidrotas-divainibas/149940 4. jau ir par seju uz Marsa, tāpēc diez vai vajadzētu vēlreiz par to rakstīt.

1 0 atbildēt

Jā intresanti.

1 0 atbildēt

visi lidz shim redzeetie nlo utt ir izskaidroti... fake/gaismas izluuzijas/lidmashinas/militaarie lidaparaati... un taadaa garaa.

kapec asv atklaati nepateica ka rozvelaa nekaa nebija ? tapeec ka izdevigi aizmiglot acis pilsonjiem lai var biidiit citas shtelles

2 2 atbildēt

cipļi reizi gadā ievāc cilvēkus no visas pasaules lai parotos :D to var pārbaudīt spēlē "Prey"

0 0 atbildēt

atbildot uz cHeRRy komentāru " es ilustreetajaa junioriem izlasiiju to pashu... " un???

0 0 atbildēt

Jā, Madonā reizēm ir nācies redzēt visādus brīnumus.

0 0 atbildēt

sitiem ticuemotion

0 0 atbildēt

Man par otro bildi uznāca rēka,kur tu izraki,ka tas ir NLO. :D:D:D:D

0 0 atbildēt