local-stats-pixel fb-conv-api

Sargeņģeļi 23

33 0

-Virseņģelis Mihails ir visu virseņģeļu un eņģeļu lielā pulka vadītājs, drosmes, ticības, aizstāvības, Dieva spēka un gribas paudējs, grēku nožēlošanas un piedošanas eņģelis. Atbalsta tos, kuri pilda kādu misiju. Iedveš drosmi un dod spēku cīnīties par savu mērķi. Viņš tur rokās zilas liesmas zobenu, ar kuru sargā cilvēci. Viņa krāsa ir zilā, diena- svētdiena.

-Gabriels ir mērķa pavēstīšanas un Augšāmcelšanās virseņģelis. Nes atklāsmi, taisnību un garīgo viedību kā Dieva galvenais sūtnis. Ļauj izprast un pildīt dzīves galvenos uzdevumus. Krāsa- balta un sudrabaina, diena- pirmdiena. Saistīts ar ūdens stihiju.

-Samuels ir mīlas un pielūgsmes, žēlsirdības virseņģelis. Aizstāv pret apmelojumiem, cietsirdību, palīdz konfliktsituācijās. Diena- otrdiena, krāsa- sarkana. Saistīts ar uguns stihiju.

-Rafaels ir veselības, dziedniecības un enerģijas koncentrācijas virseņģelis. Viņš ir Dievišķais dziedinātājs. Pārstāv it visā Augstāko harmoniju. Palīdz atbrīvoties no slimībām, atrast īsto ceļu dzīvē, harmonizē vidi un attiecības. Diena- trešdiena, krāsa- zaļa. Saistīts ar gaisa stihiju.

-Zadkiels ir palīdzības lūgšanas, brīvības un piedotspējas virseņģelis. Pārstāv gudrību, drošības sajūtu, dod veiksmi, radošos talantus, ko sauc par Dieva dāvanām. Diena- ceturtdiena, krāsa- violeta.

-Anaels ir miera, mīlestības un žēlsirdības virseņģelis, kuram piemīt spēks, kas ļauj attīrīties ar Svētās uguns palīdzību, izprast savas dzīves galveno uzdevumu. Harmonizē attiecības starp cilvēkiem, palīdz atrast nozaudētās lietas. Krāsa- Zaļa, diena- piektdiena.

-Kasiels ir vientulības un līdzsvara virseņģelis. Pārzin mērenību, sakārtotību, stabilizē haosa situācijas. Dod stabilitāti. Saistīts ar liktenīgiem notikumiem cilvēka dzīvē, pārvalda cēloņu un seku likumu dzīvē. Diena- sestdiena, krāsa- melna.

33 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

OK, interesanti bija šito izlasīt, bet no kurienes info???

0 0 atbildēt
No kurienes informacija? Veletos padziļināti painteresēties.
0 0 atbildēt

Vov, ļoti interesanti! Mani vienmēr ir interesējuši eņģeļi un viss par un ap viņiem!  emotion 

+++

0 0 atbildēt