local-stats-pixel fb-conv-api

Sapņu vēstījums7

Man nesen kāds prasījas- Kas ir sapņi un kā tie veidojās.

Es ilgi domāju. Pateikt, ka sapņi veidojas prātā nev grūti, bet pamatot kāpēc- tas gan ir grūti.

Kādu brīdi es par to nedomāju, bet tagad to atcerējos un nolēmu padomāt un pie reizes aizsūtīt spokiem.

Manuprāt sapņi ir kā vīzija. Neviens nezina ko sapņos tu ieraudzīsi vai ko tieši tie pavēsta. Manuprāt sapņos var parādīt nākotni, pagātni vai varbūt pat kāda nepareiza vai pareiza lēmuma sekas. Man ir bijis intereseants sapnis bērnībā. Tur bija divas mazas mājiņas. Vienā dzīvoju es, bet otrā mans draugs. Vienu dienu pie viņa atnāca meitene kas man patika un pēkši nolēma precēties.

Tad uzreiz sanāci abu vecāki ar cienestiem un dāvanām. Es protams biju noskumis, jo man tak patika viņa, bet es droši vien viņai nepatiku. Tad pie manis atnāca ome un pateica, ka viņiem būs keksiņlaiks. Vēl viņa piebilda, ka viņiem tagad būs keksiņa laiks, lai pēc 9 mēnešiem sīkais būtu mazāks un būtu vieklāk viņu dabūt ārā emotion . Tad visi aizgāja projām un pienāca vakars. Es paskatījos pa loku un redzēju, ka mana drauga guļamistabā spīdēja gaisma un aiz aiskariem varēja redzēt kā mans draugs ar to meiteni runā, un tad pēkšņi izslēdza gaismu. Tad es noskumis piegāju pie sava datora un laikam sāku spēlēt Need For Speed Most Wanted emotion . Pēc pavisam neilga laika viņa parādijās pie manis plika un pateica man, ka manam draugam ir dikti maziņš stobriņš emotion .

Tad es pamodos un jutos laimīgs, jo starp viņiem nekas nenotika (viņš droši vien nevarēja izdaŗit to emotion ).

Tagad atceroties to sapni man tas liekās pa visam dīvains, bet ko tas sapnis man centās pavēstīt?

Varbūt kas notiks vai arī kas notiktu, ja es izdarītu nepareizu izvēli kaut kur. Šobrīd to visu atceroties man ir ļoti grūti izsprast tā sapņa jēgu. Varbūt sapnī man parādīja to, ka starp viņiem nekas nenotiks nākotne?

Man vēl viens draugs izstāstīja dīvainu sapni, ka pie viņa mājās tika uzaicināti visi klasesbiedri (bijām kādi 9 un to starp arī es un tā pati meitene kas man patika). Mūs uzsienāja ar āboliem un pienu emotion . Tad tā meitene gāja uz tualeti un pasauca to draugu līdzi. Tanī brīdī es kaut ko noburkšķēju un tad viņa pateica lai es arī nāku līdzi. Es dikti priecīgs pielēcu kājās un gāju viņai līdzi. Tad viņa iztrieca laukā to draugu no tualetes un paņēma mani. Nākošajā rītā mēs vēl bijām tualete (droši vien aizmigām uz poda emotion ). Kad n

akošajā rītā mēs iznācām laukā no tualetes mums visi teica, ka mēs itkā esot pāris.

Arī tagad atceroties šo sapni man tas sķiet dikti savāds un nesakarīgs. Kādā sakarā tualete un āboli ar pienu?

Es vēl nēesmu pārliecināts, ko tas sapnis centās pateikt. Varbūt tas centās pateikt, ka mēs būtu kopā, ja es ko izdarītu (ka'piemēram tajā sapnī noburkšķēju). Varbūt man vajadzēja ko iebils vai uzbāsties viņai? Nezinu, jo tagad es neēsmu viņu redzējis ilgu laiku un ts protams nozīmē, ka mēs neēsam kopā…

Daudzi var uztvert sapņus citādāk- kā gaišreģi vai ko ļaunu.

Es uztveru sapņus pozitīvi un ceru, ka jūs arī.

Ja jums ir kāds interesants sapnis jūs varat man to atsūtīt (nezinu kāpēc) un varbūt mēs varētu to apspriest (arī tagad nezinu kāpēc).

P.s. Sorry par kļūdām...ja kādas ir, tad jūs varat to man pateikt vai ari ar sakostiem zobiem tu paciest (reizēm gudrāk ir paklusēt emotion )

Lūk arī citis raksti kas saistīti ar teorijām: http://spoki.tvnet.lv/mistika/Dieva-zimes/626392 ; http://spoki.tvnet.lv/mistika/Paradize/613220 ; http://spoki.tvnet.lv/mistika/Si-dzive-ir-tikai-sapnis/604253

48 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Manas smadzenes
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Interesanti, man ari bus par saviem ta ne sapniem bet par atminam kas nav notikusas reali, bet + tev :) bija interesanti palasit.
3 0 atbildēt

Nu ir sapņos visādas meitenes redzētas.Bet man nekad neko tik debilu nav nacies dzirdet.

 

ka manam draugam ir dikti maziņš stobriņš .

1 0 atbildēt

Sapņi var izrādīties diez gan lietderīga lieta. Prieks ka tu (autors) centies un analizē kas un kā.  Pārsvarā jau tīnage mutanti tam nepievērš uzmanību un sauc par muļķībām. Lai gan tavs sapnis likās bērnišķīgs, tas iespējams tomēr tev kko pavēsta, protams zemtekstā.

1 0 atbildēt

Sapņi - tā ir lieta uz kuru paļauties noteikti nevajadzētu. Jā es esmu pats redzējis daudzus un dīvainus sapņus  no kuriem daudzus vēl šodien atceros.Bet uztvert tos nopietni kā pareģojumus nākotnei - no visiem zemes iedzīvotājiem kas šobrīd dzīvo uz šīs planētas es pieņemu ka labākajā gadījumā vien pāris tūkstošiem ja ne pat simtiem cilvēku tiešām ir tādas spējas sapņos redzēt savu/citu cilvēku nākotni. Es sapņiem īpaši uzmanību nepievēršu, ko gan nevarētu teikt par Deja Vu, kas man gan ne visai patīkama un nelietderīga lieta šķiet. 

0 0 atbildēt

. Tad es neskumis piegāju pie sava datoru un laikam spēlēju Need For Speed Most Wanted . Pēc pavisam neilga laika viņa parādijās pie manis plika un pateica man, ka manam draugam ir dikti maziņš stobriņš .

 

WTF? Par tik perversiem sapņiem vel nēsmu dzirdējis.

0 0 atbildēt