local-stats-pixel fb-conv-api

Samadhi miegs jeb došanās uz citām dimensijām7

58 1

Filma par Samadhi miegu tiks izlaista 2016. sākumā skarā ar seno mācību par "Samadhi" kura tiks izlaista bez maksas par godu visām cilvēciskajām būtnēm. Somadhi jeb somati miegs ir meditatīvs stavoklis kurā apziņa atstāj ķermeni "iekonservētu" un pati dodas tālākā sevis izpetes ceļā. Šis stāvoklis zināms aukstākās raudzes mūkiem un jogiem kuri ar ļoti attīstītas meditacijas palīdzību ieiet īpašā meditācijas stavoklī kur gars brīvi atstaj ķermeni, aizejot uz augstākiem vibraciju plāniem. Tajā pašā laikā ķermenis pilnvērtīgi var eksistēt simtiem tūkstošu gadu. Kāpēc tā? Kāpēc ķermenis nesapūst? Tāpēc ka ķermenis primāri barojas ar Dievišķo enerģiju kuru sauc par (PRĀNU). Pastāv iespēja ka dvēsele (apziņa) jebkurā mirklī var atgriezties savā zemes ķermenī un turpināt pilnīgu tālākeksistēšanu, kautvai pēc miljons gadiem.

58 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://You-tube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Būs jānoskatās!

0 0 atbildēt

Es vēl gribu materiālo pasauli papētīt.  emotion 

0 0 atbildēt

muķķības. simtiem tūkstoš gadu. emotion whaast. Liecības par liecībām no liecībām par liecībām. Samadhi nav tas pats kas lucid dreaming. The state of Samadhi notiek ļoti reti, un, lielākā daļa, kura ar to saskarās, bieži vien pārprot, ar ko viņi ir saskārušies. Krišņamurati aprieztos kapā otrādi, ja redzētu šo rakstu. Meh. Jums laikam šķiet ka nekāda sagatavošanās nav nepieciešama lai darītu lietas, par kurām jūs lasat no kaut kādiem kreisajiem atgremojumiem, rietumu ezotērikas mājaslapām. emotion

Kāpēc vispār gribēt nokļūt tādā stāvoklī? emotion

Es gribētu lai visi tie cilvēki, kuri postulē un baro citiem šāda veida informāciju, tiktu sodīti ar enthernal darkness till the end of time.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt