local-stats-pixel fb-conv-api

Saldus sapnīšus mīļie, ja variet. 6. daļa0

Abbija atcerējās....

Tā lampa griezās, tā griezās tik ātri, ka gaisma no krāsotā stikla kristāliem saplūda kopā trakā krāsu jūklī virs spīdīgā galda virsmas. Abbija vēroja to riņķojot, griežoties aizvien ātrāk un ātrāk, līdz viņai sareiba galva no skatīšanās un vajadzēja skatīties prom. Tad viņa dzirdēja to skaņu. Ne elsas, bet vien maigu ieelpu, nākam no lampas tuvuma. Viņa atskatījās un tur bija roka, balta un trausla, liecoties pēc lampas.Kad slaidais pirksts pieskārās lampai, tā pārstāja griezties. Tad Abbija dzirdēja citu skaņu. Atvieglojuma izelpu, tikpat maigu un delikātu kā šī roka. Atvieglojuma izelpu.

Viņa to bija sapņojusi iepriekšē'jā naktī. Tagad, skatoties uz grāmatām, notraipītām ar Hollijas srkanajām pilienveida asinīm, Abbija nodrebēja un aizvēra acis. Viņa bija brīdināta. Viņu brīdināja viņas sapnī, bet viņa neatcerējās to gana laicīgi, lai palīdzētu....

Hollijai bija nepieciešamas četras šuves uz galvas, bet citādi viņai nekas nekaitēja. Tik vai tā, Abbija nespēja aizmirst to, kas bija noticis un ko viņa bija sapņojusi.

Tas bija tas laiks, kad sapņi sāka vajāt viņu, kad viņa mēģināja turēt acis atvērtas visu nakti, baidoties not tā, ko viņa atkal varētu nosapņot un kas varētu notikt pēc tā.

Bet viņai bija jāguļ, un kad viņa atkal sapņoja, tas bija ļaunāk, daudz ļaunāk. Ne jau sapnis, bet realitāte. Briesmīgā realitāte, kuru Abbija neredzēja līdz bija gandrīz par vēlu. līdz brīdim, kad viņa vienā naktī pamodās, dzirdot savas mammas balsi, pilnu ar bailēm, kliedzot, lai Abbija nāk palīgā.

Abbija tenterēja pāri istabai un atrāva durvis un redzēja savas mammas muguru pazūdam lejup pa kāpnēm. Basām kājām, ar vēl joprojām miegainu prātu, viņa sekoja Deannai lejup un ārā caur aizmugures durvīm aukstajā nakts gaisā.

Krakšķošā skaņa bija maiga, gadrīz nomierinoša. Smarža atgādināja Abbijai vasaras nometni. Bet tur nebija nekā nomierinoša, redzot kā liesmas laiza koka dēļu apakšas. Abbija apstājās, sasalusi šausmās vienu sāpīgu sekundi, un tad skrēja pakaļ savai mammai pāri nezāļainajam pagalmam pie degošā namiņa kokā, kurā gulēja Lindsija.

Iepriekšējās daļas ir šeit:

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-1-dala/725883

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-2-dala/727105

Ar 3. daļas linku ir problēmas, to var atrast manā profilā, laika jāsaka paldies Jacky.

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-4-dala/727492

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-5-dala/727505

Turpinājums sekos.

64 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000