local-stats-pixel fb-conv-api

Saldus sapnīšus, mīļie, ja variet. 10. pēdējā daļa.1

Abbija izslēdza telefonu un aizvēra acis. Viņai uznāca reibonis. Viņa zināja, ka jāapsēžas, pirms viņa nokritīs, bet viņa nespēja pakustēties, viņa varēja vien tur stāvēt tik noreibusi, ka juta sevi šūpojamies.

Tad viņa atkal izdzirdēja smiekliņus, laimīgus, nevainīgus, bērnišķīgus smieklus. Un tas bija tuvu, tik tuvu, ka Abbija dzirdēja ieelpu, pirms smiekli sekoja vēlreiz.

Abbija atvēra acis, bet nekustējās. viņa aizturēja elpu, gaidīdama un zinādama, ka viņa dzirdēs to atkal.Kad tas notia, tad gaisīgie, čukstošie smiekli tuvojās viņai pāri istabai, abbija pagriezās un sktījās lelles mirdzošajās debeszilajās acīs.

Maza meitene.

Maza meitene violetā kleitā ar slaidām, bālām rokām un spīdīgām melnām kurpītēm. Gluži kā lelle, kuru Abbija bija atbrīvojusi no bēniņiem un.... ko? Devusi tai dzīvību? Atgriezusi dzīvē, lai viņas smalkā porcelāna rokas varētu paklupināt viņas draudzeni uz kāpnēm, liktu lampai uzkrist uz citas draudzenes galvas, aizdedzināt sēkociņu un palaist liesmas koka namiņā, kurā gulēja Lindsija?

Atgriezusi dzīvē, lai tā varētu izskriet uz ceļa un aizsūtīt nāvē nevainīgu 16 gadīgu puisi?

Tad, kad Abbija stāvēja tur, kad viņa skatījās šausmās, lelles acis mainījās, tās kļuva dzīvas, mainījās no nedzīvas porcelāna sejas un fokusējās tieši uz Abbiju. Acīs bija triumfa izpausme. Tā bija tikai sekunde, bet ar to pietika. Tajā bija dzīvība, kāda veida dzīve, kāds nāvējošs spēks, kas bija nogalinājis un turpinās nogalināt līdz kāds to apturēs.

Abbija zināja, kas darāms. Apturējusi kliedzienu, viņa metās pie plaukta un sagrāba lelli. Viņa vairs neieskatījās tās acīs. Ja tur bija dzīvība, tad viņa negribēja to redzēt. Šņukstot savā vajadzībā no tās atbrīvoties, viņa iemeta lelli atpakaļ koka kastīte, ko pati bija nopulējusi līdz spīdumam.

Tā izskatās kā zārks, Abbija nodomāja, brīdī kad viņa aizcirta vāku un aizspieda spīdīgā misiņa aizdari.

Ar satīnu izklāts zārks lellei.

Pēc desmit minūtēm, Abbija apturēja savas mammas mašīnu pie klinšu ceļa. Kastīte atradās blakus viņai. Kad viņa pasniedzās pēc tās, viņa dzirdēja skaņu nākam no tās. Klusu, grabošu skaņu, kā oļi, net tie nebija oļi. Tās bija mazas porcelāna rociņas, sitoties pret koku.

Tad Abbija izkāpa no mašīnas, vējš plosīja viņas matus un viņ stāvēja klints malā ar kastīti rokās. viņa nevilcinājās. Ar visu spēku, kas viņai bija, viņa pārmeta kastīti pāri malai un vēroja to griežamies, tās misiņa aizdarei mirdzot mēnessgaismā līdz tā pazuda tumsā tur apakšā.

Abbija stāvēja viena uz klints augšas. Viņa drebēja no aukstuma, bet viņai bija jāgaida, bija jābūt drošai. Sasprindzinot dzirdi, viņa klausījās, kamēr dzirdēja vāju, bet noteiktu grabošu skaņu, kad kastīte ietriecās asajās klintīs klints pamatnē. Viņa dzirdēja to trāpam vienu, divas, trīs reizes un tad iestājās klusums..

Tas bija beidzies, lelle bija prom un Abbija pagriezās, lai dotos mājup, zinot, ka viņa varēs gulēt, nekad neredzot tās bālās nāvējošās rokas vēl kādu reizi.

Vīrietis beidzot bija dabūjis vaļā aizdari un, ilūkojies iekšā, viņš priekā pasmaidīja. Tas bija interesanti, ko tik cilvēki neizmeta laukā. Viņš bija drošs, ka šī manta ir īsti antīka, droši vien vērta daudz naudas. rokas un seja bija īsts porcelāns, bet kleita šūta no satīna. Mūsdienās tādas lelles vairs neizgatavo.

Antīka vai nē, viņš negrasījās to pārdot. Ne jau kad tuvojās Ziemassvētki. Ne tad, kad viņam bija deviņus gadus veca meita, kura joprojām jūsmoja par lellēm. Jā, šī būtu perfekta dāvana viņai. Ar apmierinātu spurdzienu, viņš palika kastīti zem rokas un devās mājup......

Iepriekšējās daļas šeit:

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-1-dala/725883

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-2-dala/727105

http://spoki.tvnet.lv/helovins/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-3-dala/727458

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-4-dala/727492

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-5-dala/727505

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-6-dala/727525

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-7-dala/727821

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Sadus-sapnisus-ja-variet-8-dala/727938

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-varat-9-dala/727996

41 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mana fantāzija
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

tāpēc, ka lelle bija skaista un viņš nezināja, ka tā ir ļauna. 2. sezonas gan nebūs, bet būs citi stāsti

0 0 atbildēt