local-stats-pixel fb-conv-api

Sadus sapnīšus, ja variet 8. daļa2

abbijai palika neērti no šī skūpsta, ar lelli iespiestu starp viņiem abiem, un Abbija pati bija tik pārsteigta, ka nespēja darīt neko citu, kā vien stāvēt uz vietas. Bet izskatījās, ka tam nav nozīmes. Marks viņai uzsmaidīja vēlreiz, ielika lelli viņai rokās un devās atpakaļ uz savu mašīnu.. viņš ielocīja savas garās kājas kompaktajā sarkanajā auto, uzpīpināja viņai un bija prom. Abbija stāvēja mierīgi uz brīdi, spiežot lelli sev pie krūtīm, pirms viņa iegāja mājā.

Viņa sapņoja vēlreiz piektdienas naktī.

Viņa pamodās pusnaktī, kājas bija sapinušās palagos un ausīs pulsēja asinis. Briesmu sajūta bija nepārvarama un tā palika ar viņu visu nakti, uzraujot viņu no miega ik pa stundai līdz viņa beidzot padevās un vēroja saullēktu caur virtuves logu.

Viņa atkal redzēja rokas, bet ne tikai rokas. Viņa varēja redzēt visu siluetu, mazu, varbūt bērnu. Figūra tomēr bija ēnās, tāpēc viņa neko daudz par to nevarēja noteikt. Tikai smalkās baltās rokas un bāla vaidziņa izliekums. Bet tā kustējās, staigāja. Abbija dzirdēja granti čirkstam uz celiņa un auduma švīkstoņu, redzēja mazas melnas, spīdīgas kurpītes pašu galiņu. Un viņa dzirdēja citu skaņu, elpošanas skaņu, kas pārgāja maigos, aizrautīgos smieklos, kamēr figūra ātri kustējās uz priekšu.

Tad figūra skrēja, skrēja lejup pa ceļu, iztraucējot oļus zem tās kājām, tā elpoja azvien ātrāk un ātrāk. Abbija juta pašas elpu paātrināmies. Viņs nezināja, kas gaidāms, bet viss, ko viņa zināja, ka tas nebūs nekas labs. Bet viņa neznāja cik slikti tas būs līdz viņa redzēja auto lukturu blāzmu, dzirdēja dzinēja pārslēgšanu sajūgā, mašīnai tuvojieties aizvien tuvāk un tuvāk. viņa redzēja mazo ēnu figūru strauji izskrienam tieši priekšā braucošajai mašīnai.

Tad nāca bremžu krīkšķis un plīstoša stikla un saliekta metāla pretīgās skaņas. Tad iestājās klusums. Un tad nāca pēdējā skaņa, pirms Abbija pamodās - maigi, čukstoši smiekli.

Šodien bija sestdiena, diena, kad viņai būtu jāskaita stundas, kad Marks atbrauks viņai pakaļ. Tā vietā viņa peldēja cauri dienai tādā kā depresijā, atmiņām par sapni karājoties virs viņas kā tumšs svars.

Iepriekšējās daļas:

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-1-dala/725883

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-2-dala/727105

http://spoki.tvnet.lv/helovins/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-3-dala/727458

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-4-dala/727492

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-5-dala/727505

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-6-dala/727525

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-7-dala/727821

38 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mans prāts
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

un kur pluss šim rakstam?

0 0 atbildēt

atkal tu gribi lai es nevaru pagulēt.... Tev tāds talnts! Pluss no manis!!

0 0 atbildēt