local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas Centrā naktī manītas mistiskas baltas gaismas21

Vakar, 2017.gada 26. augustā aptuveni 22.00 - 00.00 laika posmā Rīgas Centrā debesīs manīti dīvaini balti plankumi, kas kustās debesīs, pazūd un atkal parādās. Vai kāds cits arī manīja? Kāds izskaidrojums?

Pievienots no telefona filmēts video, kurā var mazliet redzēt gaismas.

37 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Elementāri vatson - tie ir putni.

Putni parasti naktī nelido, bet kad tos iztraucē tiem nekas neatliek, un tie lieliski atstaro gaismu  (nu salīdzinoši labi).. un lido diezgan neprognozējamos virzienos, un manot virzienu (lidojot pret) redzamā virsma strauji samazinās, tie itkā pazūd...  Pats ar šo esmu saskāries - izskatās gana iespaidīgi.. 

8 0 atbildēt

Mans gludeklis pat labāk spēj filmēt  emotion 

4 0 atbildēt
Filmēts ar 3310 Nokia ??
2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Tie varēja būt satelīti...emotion
1 1 atbildēt

Malders un Skalija ar esot manīti tai rajonā!

0 0 atbildēt
Ķīniešu laternas :-D
0 0 atbildēt
Esmu redzejis- par Rigu lido ari savadakas gaismas. Tie kuri saka prozektori- tie atstaroti debesis izskatas daudz savadak. Sateliti tie noteikti nav- jo sateliti lido daudz augstk un nav tik acim reddxami. Kuri putni ta atstaro gaismu? Fosfora vai? Laternas tas nav jo esmu ari redzejis lidzigas paradibas- kura laterna var mainit dod pulsejosu gaismu? Vai vnk paradities no nwkurienes un tad atkal pazust vai strauji mainit lidojuma trajektoriju? Aviacija ari ne jo daudzi no siem objektiem parvietojas bez skaņas+ un nav sarkano gaismu- kuram jabut, ja ta ir lidmasina vai helikopters. Mostas tauta.
0 0 atbildēt

bļeģ, Latvijā nekad mūžā nebūs NLO, Latvijā nekad nekas tāds nenotiks, un  nekur citur arī nē emotion 

0 2 atbildēt