local-stats-pixel fb-conv-api

Rēgi fotogrāfijās146

2349 14

Ticēt rēgiem, vai neticēt - tas ir katra paša lēmums. Ir daudzi, kas apgalvo, ka spoki ir fantāzijas auglis, un to eksistencei nav ne pamatotu pierādījumu, ne fiziskas iespējamības. Tikmēr parādās aizvien vairāk pierādījumu un liecinieku novērojumu, kas apliecina pēcnāves dzīves esamību mūsu - dzīvo pasaulē. Šajā rakstā piedāvāju jums uzzināt interesantu informāciju par dažām no labākajām spoku fotogrāfijām._________________________________

... ... ...

2349 14 146 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 146

0/2000

Ar interesi visu rakstu izasīju,malacis,ļoti patika,labi,ka vēl neieliki ap divpadsmitiem,es atpakaļ paskatīties nevarētu. emotion

145 1 atbildēt

Nav slikti ++

Oriģinālrakstu cīņas var sākties!!!

68 1 atbildēt

Pati gan neredzēju, bet oma gan.

Nesen bija nomirusi mana vecvecmāmiņa, oma bija palikusi dzīvoklī viena.Vakarā skatoties tv bija mazliet iemigusi.Pamodās, pulkstens 00:30, izslēdza tv.Viņai radās sajūta, ka nav viena.Piecēlās aizgāja uz savu istabu, nav neviena.Ielūkojās citās istabās, arī nav .Pagriezās, lai iekāptu gultā,bet priekšā stāv   balta sieviete.Ātri ieslēdza gaismu- tukšums, izslēdza-atkal parādījas sieviete,tad viņa pastiepa roku un izgaisa.

49 1 atbildēt

Es nezinu vai kāds jau ir to pieminējis, jo nepalasīju komentārus, bet vai esmu vienīgā, kurai 9. bildē tajos kokos virs mašīnas rādās nāve? 

31 0 atbildēt

+ labs raks. vienmer intresejushas shitas lietinjas!

26 0 atbildēt

Ar tīcību rēgiem un dažādām mistiskām lietām ir tā, kā ir, taču tas, ka personīgi neesam kaut ko redzējuši, nenozīmē, ka tas nepastāv. Raksts patiešām labs.

20 0 atbildēt

tiesaa veidaa gan neesmu neko redzeejis, bet saskarties gan ir naacies. pirms kaadiem 10-11 gadiem, biju taads puishelis, maajaas biju palicis viens un aizneko dariit izdomaaju, ka koridoraa vajag spuldziiti nomainiit. panjeemu kreeslu, uzkaapu, veco izskruuveeju, saaku skruuveet jauno, kad peeksni, aiz muguras, pie durviim pieklauveeja 3 reizes. negribeejaas pamest skruuveesanu, uzreiz noteicu- tuliit, tuliit. ieskruuveejis spuldziiti, nokaapu no benkja, atveru durvis, tur neviena nav. tas vel bija kaut kaads februaaris, sniegs bija no riita snidzis un visas peedas aizsnigusas, protams, ka arii nekaadas citas peedas palikusas nebija.

ljoti biedeejosh gadiijums manaa dziivee, liidz shim vieniigais taada veida.

22 3 atbildēt

"ka spoki ir fantāzijas auglis" - a kur es tagad sēžu?

18 1 atbildēt

Tikai nesaprotu, kāpēc tiek fotogrāfētas trepes un kumode. Nav loģikas. Mūsdienās grūti pateikt, kas ir īsts un kas nē, jo ir visādas foto attēlu apstrādāšanas programmas.

17 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts. pati arī bērnībā esmu saskārusies pāris reizes ar šādiem atgadījumiem. :

* Pirmā reize bija, kad nomira mana vecmāmiņa. Bija pagājušas tieši 40 dienas, kopš bērēm. Bija vasaras diena, sēdēju virtuvē un mājās biju viena, pēkšņi izdzirdēju, ka kāds dīdās pa vecmāmiņas dīvānu. Nedaudz nobijos,bet domāju, ka man vnk izklausās. Pēc brīža dzirdēju, ka viņa klepo savā istabā, es gāju skatīties - prasīju vai kāds ir mājās un kad iegāju vecmāmiņas istabā es redzēju dīvānā iespiedumu, it kā kāds tur sēdētu un dzirdēju atkal, ka kāds dīdās, tad gan sabijos un aizskrēju pie mammas uz dārzu. 

*Otrā reize bija, kad manai tā laika labākajai draudzenei noslīka māsiņa. Bija jau atkal pagājis vairāk kā mēnesis kopš bērēm, sēdējām sēta, un viņas māsas istabas logs bija tieši uz sētas pusi, paskatījos augšup un redzēju,ka aizskari nokustas. Likās dikti ērmīgi tāpēc paprasīju draudzenei vai viņai kāds ir mājās, viņa teica,ka nē, un tad abas paskatījāmies uz logu un redzējām siluetu. nezinājām ko darīt, abas bijām nobijušās, bet izdomājām,ka uziesim augšā. Iegājām dzīvoklī un konstatējām, ka neviena nav. Vienas istabas durvīs bija iekārtas bērnu šūpoles un tās sāka kustēties tā it kā kāds tajās šūpotos. Istabā nebija caurvējš, visas durvis bija ciet un logi tā pat.

*trešo reizi saskāros ar ko tādu, kad svinējām vienai draudzenei dzimšanas dienu. visu vakaru noballējāmies un aizgājām gulēt kādos 4os naktī. gulējām 7 meitenes divvietīgā gultā un pie tam bija vasara, istaba maza un tā guļot bija ļoti karsti. 7iņos no rīta pamodos un sapratu, ka nevaru pagulēt, apsēdos pie loga uz skapīša un pēc brīža jutu, ka kāds man pieglaužas, blakus sāka murrāt kaķis, bet kaķa tur nebija, un draudzenei pie kuras nakšņoju kaķis arī nebija. stāstīju visām par šo atgadījumu, bet viņas neticēja, vēlāk gan pašas arī dzirdēja kaķa murrāšanu gan sajuta pieglaušanos. 

16 1 atbildēt

Visvairāk man patika tas, ka zem katras fotogrāfijas ir aprakst kad un kur tas tika uzņemts, nevis tikai raudzīties uz plikam bildēm

14 0 atbildēt

"Lai gan saskaņā ar juridiskajiem ierakstiem viņa nomira un tika apglabāta 1726. gadā, ir aizdomas, ka bēres bija izlikšanās un ka Čārlzs bijis ieslēdzis sievu attālā mājas nostūrī līdz viņas nāvei daudzus gadus vēlāk."

Šis gan biedē.!!!! 

13 1 atbildēt

Interesanta tēma, labs raksts emotionar interesi izlasīju. Pa vienu no Doscovery kanāliem šad tad skatos raidījumus par spoku pētniekiem, viņi, vietās kur ir manīti spoki, uzstāda speciālu aparatūru un visas parādības fiksē gan video gan audio. Tā lieta ir diezgan ticama, pats gan neesmu ar neko tādu saskāries.

11 1 atbildēt

šis raksts tiešām labs! :) Plusiņi no manis! :)  :) :)

9 0 atbildēt

KAMER NEREDZESU TIKMER NETICESU. emotion

8 0 atbildēt

kapēc man vajadzēja šito tieši lasīt pirms gulētiešanas? yuno

7 0 atbildēt

Labas raksts...ļoti labs

4 0 atbildēt

Baisi mazliet 

3 0 atbildēt

6. Mieru tikai mieru, ta ir roka no Ādamsu ģimenes! emotion

3 0 atbildēt

Mums kopmītnēs arī bija traki ... 

 

Vakarā pēc 11tiem mums 4.tajā stāvā bīdījās mēbeles , bet mums tur neviens nedzīvo . Man sametās tāda zosāda , kā nekad.

 

Vēl meitene no pirmā kursa (es mācos 2.ajā) redzēja baltu seju spogulī , 5 sekundas skatījās un pēc tam kliedza pa visu stāvu . Tajā pašā naktī viena cita pirmkursniece gāja pie sava čaļa , ko nocēla manai kursabiedrenei un viuņai priekšā izleca rēgs un viņa nevarēja parunāt. 

Mums tur nomira viena meitene , kura pakārās 4.tajā stāvā un viens čalis nosmaka ar vēmekļiem , jo bija dzēris , bet viņu tikai atrada istabā sākušu sadalīties tikai pēc divām nedēļām (jo bija ziemassv\etku brīvlaiks) 

 

Es pati esmu jutusi arī , ka pie manis ciemojās tuvs cilvēks , kuram bija bēres pirms 2 nedēļām . Tā caur manu istabu gāja audžiumammas vecākais dēls (īsts cirvis) uz balkona pīpēt . Kad dzirdēju soļus un jutu ka kāds skatās uz mani , es pacēlu segu , bet neviena nebija . Tad iekritu pēkšņi dziļā miegā. 

 

Es ticu spokiem un manas draudzenes zina un ir piedzīvojušas to . Tā kā mistikas lietām ticu un zinu , cik tas ir bailīgi . 

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »