local-stats-pixel fb-conv-api

Pūķi eksistē???8

24 12

Sveiki šajā saulainajā sestdienā :)
Tākā no rīta m an īpaši nav ko darīt, es izdomāju uzrakstīt nelielu rakstu par pūķiem :)

Droši ka katrs no mums ir dzirdējis par mistisko dzīvnieku pūķi. Es šodein mēģināšu apgāst teoriju ka pūķi nekad nav pastāvējuši. Tātad sākšu ar to ka pūķi ir gudri radījumi un zin kā slēpties no nevēlamām būtnēm. Tieši tādēļ iespējams ka šis dzīvnieks nekad netika atrasts jo pateicoties viņa kaut cik nozīmīgajām prāta spējām pūkis pats sevi var noslēpt pat tādās vietās kur liekas ka tur nekas nav.
Un protams katrs no mums ir dzirdējis par milzīgajiem, lielājiem, briesmīgajiem dinozauriem. Tāpat kā dinozaurs pūķis skaitās arī dinozaurs, jo pavērojos dinozauru un pūķi fotogrāfijās, ir redzama manāma līdzība, vienīgais ko es nespēju saprast kādi dinozauri vai velns zin kas varētu krustoties lai izveidotos krustojums kas ir tik spējīgs lai piedzemdētu pūķi. Pastāv zināms iemesls kādēļ pūki mūsdienās vairs neeksistē, jo tie iespējams gāja bojā kopā ar saviem "radiem" dinozauriem, bet nekas precīzi vēl nav pierādīts un dažreiz vien labāk ir ka dažas lietas paliek noslēpumā :)

Ceru ka patīkami baudīsiet manu rakstu :)
Lai laba sestdiena :)

24 12 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://pašzināšanas
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Bildes prasās lielākas. emotion

3 0 atbildēt

Komodo varāni -skaitās pūķi.emotion

4 1 atbildēt

Nu tu fantazē tagad...

3 0 atbildēt

too much cocaine

3 0 atbildēt

apgāst

 

man liekas nedaudz savādāk rakstās, no raksta gaidīju daudz vairāk

1 0 atbildēt

kkāds manāms bezsakars rakstam. ja gribi apgāzt teoriju ka pūķi nepastāv. vai arī pretēji ka pastāv. tad liec galdā faktus nevis savas domas.  emotion

1 0 atbildēt

lol :D

kurs tadu dzemde? :D a kas putu vai krokodilu dzemde? :D no olm  tak skelas 

0 0 atbildēt