local-stats-pixel fb-conv-api

Pravieša Muhameda ceļojums 7 debesīs, vai kontakts ar ārpuszemes pārstāvjiem?0

Turpinot tēmu Paleokontakts sk.

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Marijas-paradisanas-1531-gada/797123

Sveiki! Šis raksts stāsts nebūs zinams gandrīz nevienam rietumniekam, un tomēr tas ir sastopams musulmaņu svetajā gramata - Korāna. Raksts , protams, būs tulkojums no tulkojuma krieviski. Neizmantojot palīglīdzekļus.

Islāms - arvien biezak cilvēki it visur ir spiesti saskarties ar šo vienu no Pasaules lielajām reliģijām. Islāms nozīmē ''miers'', ta sekotaji ir musulmaņi, vārds , kurš tulkojās kā Dievam (Allāham) pakļavīgais. Jo arabiem nav cita apzīmejuma Dievam , ka Allahs - ta viņi sauc arī kristiesu un jūdaisma Vienīgo Dievu.

Svarīgi piebilst - lai gan tagad , globalizācijas laikmeta, ir sastopami teroristi (ar to šī reliģija klūst bēdīgi slavena) - tie IR tikpat labi sastopami visās reliģijās, arī kristietībā, budismā , hinduismā un citas.

Uzskatīt radikālos ekstremistus un spriest par reliģijas sistemu kopumā ir, labākaja gadījumā, maldi. Sliktak - tas kurina naidu, neizpratni, un dusmas, pret to, kas nav zinams, pieņemts (tads arī varbūt ir terorisma viens no mērķiem) tapēc neizteiksim dzēlīgus , aizskarošus komentārus un paskatīsimies uz doto situāciju no CITA skatu punkta.

BRĪDINĀJUMS!

Raksts ir tikai teorija, hipoteze, pieņemums, kuram it nekādi nevajadzētu ietekmēt, aiskart reliģisko pārliecību, nosodīt, vai radīt šķelšanos, un nesaskaņas.Viss izmantotais ir TIKAI pieņēmums!

« 1  2  3  4 »
30 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000