local-stats-pixel fb-conv-api

Pīķa Dāma un vēl šis tas8

73 3

Tātad - cik gan daudzi no mums nav dzirdējuši par Melno Pīķa Dāmu un tās šausmu stāstiem.
Te nu gribu papublicēt dažus rakstus, jo man šķita diezgan interesanti. Varbūt arī jums patiks. enjoy :)





´´Vakarā vai naktī, sveču gaismā uz spoguļa ar sarkanu lūpu krāsu ir jāuzzīmē trepītes. To jādara diviem vai vairāk cilvēkiem. Tad jākoncentrējas uz spoguli un tur itkā vajadzētu parādīties gaismiņām un pa trepēm jānonāk tādam kā melnam kvadrātiņam. Tad viņai kautkā jāiznāk no spoguļa un itkā visiem vajadzētu sajust aukstu elpu un svecēm nodzist pašām no sevis. Un tālāk jau notiek tas kas bija raktīts sākumā...´´

Te ir cilvēku stāstītie notikumi. Diezgan baisi ja sēdi pie pc ap 2viem naktī un šo lasi.
_________________________________________

1#

-:"
es ticu. es vienreiz izsaucu pikja dāmu un es pamodos ar to ka man bij seja saskrāpēta un viens pirksts takā izmežģīts.
un visslabāk var pamanīt vai pikja d\ama ir bijusi ja tu pastisies kartīs un tev trūks pikja dāma.
man nebija arii pikja dāma. "
-----------------------------------------------------
2#

-"
Es vienā vakarā nolēmu izsaukt pīķa dāmu, sākumā neticēju ka tāda ir…. Bet tad es pati to piedzīvoju Es gāju uz istabu un man sienā rādijās sarkana mute un acis visur kur es skatījos tur tas bija.. Man palika bail.. Es pateicu melnā pīķa dāma parādies un tad kad to pateicu manas skapja durvis sāka čīkstēt Es iekliedzos un gāju prom tad aizgāju pie spoguļa un dzirdēju ka sāk skanēt mūzika, aizgāju pie mūzikas centra bet tam bija izrauts vads un tad kliedu un bēgu prom. Mani melnā pīķa dāma vajā lai kur es ietu"
-----------------------------------------------------
3#

-"
mes visas draudzenes aizgajam uz manam bijusam majam un mes izsaucaam pīķa damu un taja pat nakti manu drudzeni kads nogalinaja ar spalu nazi ta nakts bija briesmiga"
(sagadīšanās? mhh myb..)
-----------------------------------------------------
4#

-"
Šausmas es ar brāli un dažiem čaļiem pagrabā saucām melno p. dāmu nekas nerādijās nu ko domājām iet prom bet pēkšņi trubas kas bija piestiprinātas pie grieztiem sāka kustēties un brukt. VAIRS ES NEKAD TUR NEEJU (bail)"
-----------------------------------------------------
5#

-"
neviens nestaasta tapee ka nedriikst staastiit… tas ir paarak baisi ka nogalinaas juusu draugus ta zinaasiet kaa ir speeleeties ar launumu…. vieniigi varu pateikt vienu pusnaktii aizej pasvilpo krusceles paraadiisies velns un vins buus jaapabaro ja nepabarosi nogalinaas ja pabarosi izpildiis tavas 3 veeleesanas ir noteikumi ka nedriikst prasiit veel veeleesanaas nedriikst prasiit lai mainaas pasaule nedriikst prasiit lai velns kluust labs nevar prasiit lai pazuud launums un nedriikst prasiit lai ar kaadu kkas labs notiek :/"
------------------------------------------------------
6#

-"
Daudzas lietas jūs te esat wnk samurgojuši. Pīķa dāma ir-bet nav ieteicams saukt.
Manuprāt tie, kas saka, ka draugus nogalinajuši tie pasši nezin uz ko uzprasās.(sauksiet kādreiz pīķa dāmu pašus newis jūsu draugus nogalinās).
Es esub ļoti māņticīga-es nevēlos ticēt, bet ticu. Man vecāmāte stāstija, ka pēc seniem teicieniem pīķa dāma parasti izdara ko tu nevēlies.Kjip to no kā tu baidies visvairāk.Mana vecāmāte ar kad bija maza sauca pīķa dāmu un to nožēloja visu atlikušo mūžu. Pīķa dāma esot uzlikusi lāstu 2vām viņas draudzenēm un ieskrāpējusi milzīgu rētu zem vecāsmātes un vel divu viņu draudzeņu kakla.
(tā ir taisnība, jo pati to rētu esu redzējusi.)Mana vecāmāte baidijās, ka kautkas slikts ar viņu vai draudzenēm notiks…
Labāk neuzprasieties uz nepatikšanām un nesauciet NEVIENU GARU!
Protams pati vēlos saukt, bet man ir vesalais saprāts un es to nedarīšu…"
-------------------------------------------------------
7#

-"
iireeju ar savu meiteni dziivokli, vinja saka, ka redz spokus, itkaa taads sarkans veidojums gaisaa, tgd lasu shito, virtuvee visu laiku kkaadas neizskaidrojamas skanjas, pasham nereaali drebulji rauj paari un liekas, ka kaads aiztiek mani, lai gan seezu pie pc viens pats.. brr. pie potiiteem kaads lien..."
-------------------------------------------------------
8#

-"
Lasu seit un brinos,cik daudzi tomer ir ieintereseti utt.,PATE es censos neiedzilinaties,citadak jau nevares normali dzivot,bet ticu,ka ir kaut kadi launie un labie speki!
Kad macijos vel pamatskola un dzivoju internata,tad reiz ar istabinas biedrenem ari saucam melno pika damu!Tad it ka bija baisi,bet isti vel nenojautam,ka to ko stasta ir patiesiba!Pika dama dzivoja musu izstabina un biedeja mus katru nakti,jo bez gaismas vispar gulet nebija iespejams!Tas ilga tikam,kamer izstastiju to vienai sievietei,kura saprot sis netradicionalas lietas!Viss beidzas svecu diena,kad ar svetitu sveci izstaigajam pa izstabinas sturiem!Pirms tam katru nakti viena sienas sturi bija itka ar gaismamiezimeta kreica zime!"
-----------------------------------------------------
9#

-"
Vienreiz es paliku pie savas draudzenes Nikolas pa nakti kopā ar Everitu, Danielu, Aleksu un Patrīciju. Nikolas vecāki nebija mājās. Tad kad bija pulkstens 2:00 Nikola gribēja izsaukt melno pīķa dāmu bet es un pārējās teicām kad tā nav laba doma. Nikola neklausijās… Viņa nodzēsa gaismu aiztaisīja iztabas durvis kur mēs bijām paņēma tumši sarkano lūpu krāsu un uzīmēja trepes uz spoguļa un uzdedza divas svecītes. Mēs pārējās stāvējām cieši kopā un Nikola teica: parādies melnā pīķa dāmas cūka. Nekas nenotika un tad mēs gājām gulēt. Norīta es ar pārējām meitenēm piecēlos un ieraudzījām Nikolu MIRUŠU!!!
Labāk nesauciet melno pīķa dāmu, jo tad ar jums var notikt kautkas līdzīgs!!!"
(nu nez nez.. kkā neticami.hvz.)
------------------------------------------------------
10#

-"
Visam jau nevar ticēt.Bet es domāju ka lielākajai daļai cilvēku būtu interesanti un pie reizes bail to izmeiģināt.Jo tie var būt gan jociņi, gan tīra patiesība…. Es gribētu to izmeiģināt. Bet es negribētu šis maz ticamās sekas."
-------------------------------------------------------

Izklausās vispār tā šausmīgi. Bet gribu pastāstīt par atgadījumu ko es esmu dzirdējusi.
Tas notika 1985.gadā Valles pagastā.
3 draugi Emīls Žagars, Ritvars Taure un Guntars Viļums aizgāja pie Emīla omes Ainas.
Viņa stāstīja, ka senos laikos (ap 18.gs) Latvijā Priekuļu apkaimē dzīvoja sieviete vārdā Ludmila Reikerte kura pārvācās uz dzīvi Bērvircavas muižā.

Runā, ka viņas mīlestība gāja bojā karojot Zviedru armijā, bet viņa bijusi stāvoklī 2. mēnesī. Pēc tam viņa visu laiku sāka staigāt melnā kleitā, bērnu aiz uztraukumiem un bēdām pazaudēja, tas viņu ievedis vēl lielākā depresijā.
Viņa sajuka pamazām prātā (īsti ne, viņa saprata kas notiek, bet zuda sajēga kas ir labi, kas ir slikti.)
Vienā decembra dienā kad ārā bija tumš aiz loga, viņa aizgāja uz savu istabu pēc vīra naža ar asu, spalgu spalu, kāpusi uz pirmo muižas stāvu, iegājusi virtuvē pie mājkalpotājas un pārgriezusi viņai rīkli.
Viņa jutās brīvi un atviegloti to darot, tādējādi uzskatot, ka vīra un bērna zaudējums tiek atriebts.
Viņa veiksmīgi nogalinājusi ap 14 cilvēku
, tā arī nevienam nezinot, ka tā ir viņa - īstā slepkava. Viņas vietā nogalināja vīrieti kas apkopa stalli, un viņa pati panāca ka viņu nepatiesi apsūdz un nocērt viņam galvu par slepkavībām, ko viņa veikusi.
Vienu nakti, kad viņa sēdējusi istabā pie spoguļa, prātam aizveroties, lēnām tā virspusēji iegriezusi sev rīklē svītru.
Neviens nezin kur viņa pazuda, bet ir nostāsts ka viņa parādoties šad tad atriebjot sava bērna un mīļotā zaudējumu.
Tā viņa ir iesaukta - par Melno Pīķa dāmu.
Tie kas viņu izsauc var būt laimīgi, ka paliek dzīvi
, jo viņas gars ir ļauns un atriebīgs.
Bija stāsts ka vienu puisi nākamajā dienā pēc viņas saukšanas atrada pie sienas pienaglotu
.
Nestāstīšu tik gari kas ar tiem 3 puišiem notika pēc viņu saskarsmes ar Melno Pīķa dāmu, jo baig gari, bet kopsavilkumā - Emīls ieslīga dziļā šoka stāvoklī no kura neatguvās.
Ritvars aizgāja bojā autoavārijā, taču notikumu vietā pēc apskates un izmeklēšanas noskaidrojās, ka nebija nekā tāda, kas izraisītu avārijas situāciju. Viņš vienkārši bija nostūrējis no ceļa. Viņa negadījums vēl līdz šim ir nenoskaidrots - kapēc. Varbūt aizmidzis pie stūres,nez.
Bet Guntars aizvests uz Vācijas psihiatrisko klīniku kur cenšas viņam palīdzēt.


*Es kā loģikas piekritēja, tam visam kkā neticu, bet kkas šķiet īsts. Protams, katrs pats izvēlas kam ticēt, vai ticēt vai nē, un jebkurā gadījumā mēs neviens to nezināsim kamēr mēs paši neizmēģināsim.
Taču man arī no mazotnes mācīja nespēlēties ar garu pasauli... gan jau ka ir kaut kas tāds lielāks par mums.

Paldies par uzmanību.

73 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Pīķa Dāma
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Kādu nakti es gulēju un nakts vidū piecēlos un izdomāju izsaukt Pī'ķa dāmu tad es paņēmu 11 nedēlas beigto sieru no leduskapja un uzzimēju ar to trepītes, BET tad notika kas dīvains pa tām siera trepītēm kautkas smirdīgs un līdzigs siera klucītim slīdeja lejā, Tad es pārmizu jegu un aizgāju gulēt...atkal pēc apmeram pus stundas piecēlos no trokšna (kautkas lidzigs muzikai) nu da poh aizgāju apskatities un W00T tur pīķa dāma brake dance dejo un tad es blje ka bļāvu kad viņa pazuda un tagad es tur vairs nedzīvoju, jo tur vislaik skan muzika un smird siers...

9 0 atbildēt

1# - vareeji pateikt kad tavi piena zobiņi ari tika izrauti

9 1 atbildēt

3. Spaļu nazi? :D:D

5 2 atbildēt

 Labi, es pīķa dāmai ticu bet  neviens nevar būt tik stulbs pēc visiem tiem nostāstiem un saukt viņu izklaides pēc.  Pat garīgi slimais to nedarītu ja viņš zinātu tos nostāstus.emotion tik un tā es nesaprotu kāda velna pēc viņi sauca to pīķa dāmu. Es jau arī neesmu tik stulba lai to darītu, draugi jau mēģināja to darīt bet saprata no manis teiktā kaviņa ir SLEPKAVA. emotion

2 0 atbildēt

pupu mizas...

Pirmais vispār spārda ;D

Bet lieku +

2 1 atbildēt

kad biju sikāka, mēs ar māsu to prikolu ar pīķa dāmu iztaisijām,pēc tam kkas nozibēja spogulī, viss ticamāk tas bija no kādas mašīnas kas ārā pabrauca garām, taču sīkie safantazē visādas lietas un mums bija tik nežēlīgi bail ka uz spoguli uzklājām palagu un kādu nedēļu neņēmām nost :D tik tgd saprotu cik gn tas ir smieklīgi, lai gan tad likās pa visam savadāk!!!

2 1 atbildēt

WTF? Bervircavas Muiža? :D viņa man ir blakam :O

1 0 atbildēt

labak nemginat

0 0 atbildēt