local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par astrālo pasauli12

Sveiki spocēni, šo rakstu es uzsveru, kā sava veida brīdinājumu. Liela daļa pieejamās informācijas par astrālo ceļošanu ir vai arī maldinošas, vai arī tur netiek minēts par iespējamajām bīstamībām. Cilvēki neapzinās ko viņi dara. Šī padarīšana ir bīstama un var beigties bēdīgi.
Sāksim ar to, ka cilvēka enerģija nostabilizējas tikai ap 19 gadu vecuma, bet ir atkarīgi arī citi faktori (tava izaugsme garīgi, dvēseles patiesā būtība, enerģijas stiprums utt.). Tātad, ja tu pats neesi gatavs un neesi pietiekami trennēts vai tava enerģija nav stabila, tu esi viegli pieejams. Viegli pieejams ar to, ka negatīvām radībām, kritušajiem enģeļiem, demoniem utt. Tu esi kā svaiga gaļa deguna galā. Daudzos forumos ir teikts, ka tas ir pilnīgi droši, bet diemžēl tā nav. Daudz, kas var notikt ar tevi. Daudziem protams sanāk izsprukt cauri, tà ir vainu veiksme, vai garīgie aizsargi, kas iejaucās tev nezinot.
Paņemsim piemēru no manas dzīves. Būdams mazs es neapzināti ceļoju un laika gaitā man bija jāatbrīvojas no sīkiem parazītiem, kas sūca manu enerģiju bez žēlastības. Tas ir tikai labākais, kas var notikt.
Vēlviens aspekts- astrālajā dimensijā šobrīt notiek sava veida karš. Enerģijas karš. Netrennētiem tur ir īpaši bīstami atrasties.
Ceru, ka šis raksts bija noderīgs. Saudzējiet sevi. Tiksimies citā rakstā

39 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Nu, ko- gaidu nākamo rakstu, jo šinī bija tikai miglaini mājieni. Vardu sakot- neko nesapratu, bet raksts ieintriģēja, proti, laba reklāma.

1 0 atbildēt
Ok. Nav problēmu
0 0 atbildēt

Sava veida karš? emotionemotionemotion es to daru ļoti regulāri un manu ķermeni dēmons vel nav savācis sev emotion

0 0 atbildēt

Tikko aizsūtiju apstiprināšanai

0 0 atbildēt

Cik esmu lasījusi, nevienā Latvijas saitā nav teikt nekas par bīstamību. Tomēr, ja nav problēmas ar krievu valodu, var palasīt par to sīkāk krievu saitos. Tur pilns ar informāciju.    Kā tu saprati, ka tieši šie parazīti un tava ceļošana ir saistīta ar tavu enerģija izsīkumu?

0 0 atbildēt

Darvins un Dievs,te nav!

0 0 atbildēt