local-stats-pixel fb-conv-api

Pašnāvību mežs Japānā15

293 5

Aokigahara jeb pašnāvību mežs ir 35 tūkstošus kvadrātkilometrus liels mežs, kas atrodas Japānas ziemeļrietumos. Kapēc Aokigahara sauc par pašnāvību mežu, to mēs tūlīt noskaidrosim.

293 5 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Manuprāt ir labi, ka viņi masveidā dodas tieši uz mežu - patruļas utt., kas izķertu viņus, jo  ir zināms, kur tos pašnāvniekus meklēt. Grūtāk izķert viņus, kad katrs karas kur pagadās.

1 0 atbildēt

1. nevis mežš ,bet mežš ,otrais par šo mežu ir bijuši jau vairaki citi rakstiemotion

http://spoki.tvnet.lv/soks/Aokigahara-jeb-Dzukai-pasnavibu-mezs/683424

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Pasnavibu-mezs/235316

jēga likt to pašu info,+- tās pašas bildes? spoki.lv noteikumos pat ir punkts- pārbaudi vai kāds nav rakstījis jau par to..

5 6 atbildēt

Jēga likt rakstu, ja tur ir kaut kādas 5 bildes un 5 teikumu teksts, kur nekas saturīgs pateikts nav?  Šī tema ir tik plaša, ka par to var rakstīt vēl un vēl. Un unikālas bildes arī ir sasodīti daudz netā. Kā tikai uztaisīt rakstu uz haļavu, lai sagrābtu plusiņus, vai ne?

Tā ir taisnība, ka šī mājaslapa savu jau ir izdzīvojusi, un labu rakstu te atrast ir kā adatu siena kaudzē.

1 3 atbildēt

Raksts jau spokos bijis reizes 10... Vice ir dokumentālā filma par šo mežu. Visbiežāk gan šajā mežā cilvēki pakarās. Ne visas nāves ir pašnāvības, kā jau rakstā minēts, tas ir biezs, kluss mežs. Tur ir viegli apmaldīties. Nereti cilvēki ir vilkuši lentas no koka uz koku lai zinātu atpakaļceļu - ja nu tomēr neizdarīšu pašnāvību. Retos gadījumos cilvēki tur izdara pašnāvību uzreiz kā ierodas. Citi vēl stundām, pat dienām ( ar teltīm un pārtiku ) atrodas šajā mežā līdz saņem sevi rokās vai nu to izdarīt, vai neizdarīt. Savdabīga vieta.

1 3 atbildēt