local-stats-pixel fb-conv-api

Pareģojumi no Atpakaļ nākotnē5

396 1

Ķerts profesors izgudro laika mašīnu, kas diemžēl darbojas ar urānu. Ceļojums uz pagātni notiek pavisam nejauši, lai izvairītos no apkrāptajiem urāna piegādātājiem. Galvenais varonis nonāk neapskaužamā situācijā - saglābjot savu laika līniju viņam ir jāatgriežas no 1955.g. nākotnē un vēl jānovērš slepkavība.

Tiem, kas šo filmu nav redzējuši, iesaku to noskatīties. Labi pārdomāta sižeta līnja ar lēcieniem nākotnē un pagātnē padara šo filmu triloģiju par tādu, kur pēc kāda laika var skatīties atkal. Bet šeit runa būs par filmas otro daļu, kad Mārtijs nonāk nākotnē 2015.g. Tagad jau ir 2016.g. un varam atskatīties uz mūsu nu jau pāgātni un salīdzināt to filmā parādīto. Tā ir mākslas filma, kas nepretendē uz orākula statusu, bet ir šis tas ir piepildījies. Tāpat ir lietas, kas neeksistē.

Skatoties uz pagātni šķiet, ka tajā viss ir noteikts, bet tas ir nejaušu lietu kopums, kas katru mirkli sakrīt savādāk, tāpēc arī nākotnes pareģošana ir tāda nepateicīga, kā gadīsies

396 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

nu paššņorējošas botas principā ir  . Bet tas vairāk kā prikols filmai par godu . nesenākais ir Nike Mag , agrāk droši vien ir bijuši mazāk pārliecinoši risinājumi .

11 0 atbildēt
Kad es biju sīce- skatījos šo fimu kur viņi nokļūst 2015 gadā un tad es rēķināju cik man būs gadu kad būs 2015. gads... Un pienāca 2015- šī filma piekakāja manas ilgas- jo man nav skrituļdēlis, kas lido pa gaisu, kur nu vēl auto, kas lido pa gaisu.. emotion Jāiet sūdzēt tiesā par morālo traumu- es tā gaidīju un sūdu.. emotion emotion emotion
11 1 atbildēt

Pāris nedēļas atpakaļ TV rādija tupeles kas pašas aizsienas! emotion 

3 0 atbildēt

 emotion zinatniska fantazija par to,ka var mainit pagatni un nakotni. celot pagatne var,bet ne mainit bet celot vel talak naktone? tas nav iespejams,nakotne vel neeksiste. 

2 0 atbildēt

Patiesibā ir gan kurpes gan skrituļdelis kas ne tikai lido pa metālu! emotion 

2 0 atbildēt