local-stats-pixel fb-conv-api

Pārbaudi savu un partnera saderību pēc numeroloģijas.10

48 1

Uzrakstiet dzimšanas datus (savus un sava partnera) vienā rindā bez nullēm. Visus ciparus saskaitiet. No iegūtās summas atskaitiet 22, līdz iegūsiet skaitli, kas mazāks par 22. Tas arī būs jūsu saderības indekss. Piemērs. Viktorija piedzima 12.09.1970, bet Leonīds – 2.12.1968. Izrakstām šos skaitļus bez nullēm un vienā rindā, tad saskaitām. 1+2+9+1+9+7+2+1+2+1+9+6+8=58. Atņemam 22, iegūstam 36, vēlreiz atņemam 22 un iegūstam 14. Tātad indekss = 14.

1 – Šajās attiecībās vienmēr būs aktuāls līdera jautājums. Kāds, parasti vīrietis, centīsies attiecībās uzņemties vadošo lomu, uzspiest savu gribu un savus likumus. Pacentieties šajā jautājumā nekonfliktēt, jo tas ne pie kā laba nenovedīs. Attiecības ir radošas, interesantas, lielā mērā atkarīgas no partneru noskaņojuma, daudz ko var izmainīt. Labi būtu nodarboties ar kopīgu jaunradi.

2 – Maigas, harmoniskas attiecības. Dvēseļu saderība. Jūs saprotat viens otru pat no pusvārda. Katram no partneriem ir bagāta iekšējā pasaule, spēcīga iztēle. Ļoti labvēlīgas attiecības.

3 – Labas attiecības, kas visbiežāk noved pie laulības. Var piedzimt arī bērns. Attiecības, kuras nes naudu un stabilitāti. Taču neļaujiet citiem jaukties jūsu dzīvē, īpaši mātēm. Šajā savienībā galveno lomu spēlē sieviete.

4 – Attiecības, kurās galveno lomu spēlē vīrietis. Daudz kaisles un emociju. Neļaujiet greizsirdībai visu sabojāt. Jūs vēlēsities pilnībā valdīt pār savu mīļoto, bet tas jau ir egoisms. Neļaujiet baumām izbojāt jūsu savienību.

5 – Jūsu dzīvē svarīga savienība. Šim cilvēkam ir nozīmīga loma. Var traucāt sociālā nesaderība. Vai arī interešu un uzskatu dažādība par dzīvi. Jūsu partneris kļūs par jūsu skolotāju un padomdevēju. Vai arī jūs kļūsiet par viņa ceļa zvaigzni.

6 – Visharmoniskākā no visām savienībām. Tās ir pašas stiprākās laulības. Savstarpēja mīlestība, harmonija un miers. Taču, pirmajā laikā var būt sarežģīti vienam otru līdz galam izprast. Nepārdzīvojiet, viss nāk ar laiku.

7 – Ļoti kustīgas attiecības, daudz pārmaiņu, braucienu, sabiedrības. Daudz nepastāvības. Var būt izmaiņas. Parasti tādas attiecības ātri beidzas. Nesteidzieties ar svarīgu lēmumu pieņemšanu attiecībā uz mīļoto, jo iespējams arī kļūdīties.

8 – Šī drīzāk ir lietišķa, nevis mīlestības savienība. Vai arī – karmiskas attiecības. Iepriekšējā dzīvē jūs viens otra priekšā nogrēkojāties. Šajā dzīvē jums jāatstrādā savas kļūdas. Šādas attiecības pārraut ir sarežģīti. Vajag strādāt ar sevi. Nevajag censties savu partneri pārtaisīt.

9 – Sarežģītas attiecības – katrs pats par sevi. Šajās attiecībās jūs varat justies ļoti vientuļi. Trūkst glāstu, uzmanības, siltuma. Tāda savienība galu galā sairst. Tā var būt arī dalīta mīlestība – jūs mīlat, bet nav pretmīlestības. Vai arī otrādi.

10 – Ļoti laimīga savienība. Tā nes panākumus un veiksmi. Cilvēks jūsu dzīvē atsūtīts kā glābšanas riņķis. Viņš spēcīgi paplašina jūsu iespēju horizontu. Tās var būt arī aprēķina attiecības. Jebkurā gadījumā viss beigsies labi!

11 – Sarežģītas attiecības. Abiem partneriem ļoti spēcīgs raksturs. Katrs cenšas dominēt. No šejienes arī konflikti un disonance. Var iejaukties trešās personas. Neuzticība. Vajag viens otram piemēroties, rast kompromisu, citādi attiecības sabruks. Ļoti laba saderība seksā.

12 – Dēļ šīm attiecībām jūs būsiet ar mieru darīt daudz ko. To sauc par upura nešanu. Jūs spējat daudz ciest šīs mīlestības labā. Tās ir sarežģītas, karmiskas attiecības, dalītas jūtas, aizvainojumi, nesaprašanās. Šīs attiecības jūsu dvēselē atstās dziļas pēdas.

13 – Slikta savienība. Agri vai vēlu tā sabruks kā kāršu namiņš – starp partneriem ir enerģētiska nesaderība. Bīstamas attiecības. Laulībā iespējama vardarbība.

14 – Mierīgas, līdzenas attiecības. Šis ir viens no labākajiem saderības variantiem. Jūs viens otru saprotat, ir kopīgi mērķi, kopīgas intereses. Ilgas un stabilas attiecības.

15 – Bīstami! Tāda savienība uzbūvēta ar manipulāciju un šantāžas palīdzību. Viens no partneriem piesaistījis otru. Spēcīga seksuālā atkarība. Izvirtība. Melnā maģija. Iemīlināmās zāles! Pacentieties savu dzīvi ar šo cilvēku nesaistīt.

16 – Ļoti nestabilas attiecības. Nemitīga lamāšanās, strīdi. Rezultātā – šķiršanās. Jūs viens ar otru nesaderat. Attiecības bīstamas abiem partneriem. Spēcīgu ietekmi var atstāt tuvi cilvēki. Enerģētiskais vampīrisms.

17 – Lieliska savienība. Jūs viens otru labi papildināt. Šo cilvēku jums atsūtījis sargeņģelis. Liela nākotne. Kopīga jaunrade.

18 – Attiecībās daudz maldu un ilūziju. Jūs neesat līdz galam sapratuši, kas jums ir līdzās. Mānīšana, neuzticība. Nolaidieties uz zemes. Pastāv bīstamība izdarīt nepareizu izvēli. Attiecību harmonizēšanai nedrīkst pielietot melno maģiju. Īpaši, melnās iemīlināmās zāles!

19 – Teicami. Siltas un harmoniskas attiecības. Veselīgu un laimīgu bērnu dzimšana. Īsta mīlestība. Sapratne. Savstarpējs atbalsts.

20 – Pirmajā posmā šādas attiecības var būt samērā sarežģītas. Jūs viens otram piemērosieties. Taču problēmas ļoti ātri aizies otrajā plānā. Parādīsies spēcīgas jūtas. Kopumā tās ir labas attiecības. Galvenais, dot laiku, lai viens pie otra pierastu. Tā ir uzticīga draudzība.

21- Saticība, miers, harmonija. Stipra laulība. Nopietni nolūki. Rūpes vienam par otru. Brīnišķīga enerģētiskā saderība.

22 – Ļoti neprognozējamas attiecības. Alkas pēc brīvības. Jūsu partneris var būt nestandarta cilvēks. Tas ir kā vulkāns, kas jebkurā brīdī var sākt savu izvirdumu. Jāpieliek daudz spēku, lai šīs attiecības būtu gludas un mierīgas. Iespējama šķiršanās.

Pašas labvēlīgākās attiecības – 2, 3, 5, 6, 10, 14, 17, 19, 21

Pašas nelabvēlīgākās attiecības – 9, 12, 13, 15, 16, 18, 22

48 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Kā tad.  Tas vairs nav  pat sviests.tas ir margarīns

4 0 atbildēt

labs raksts. man sakrita. :)

2 0 atbildēt

Precīzāk numeroloģijā strādā iegūstot katra cilvēka skaitli un tad saliekot kopā - veidojas saderības skaitlis.

2 0 atbildēt

Man ar sievu 22 emotion

0 0 atbildēt
Interesants testiņš :)
0 0 atbildēt

pēc kāda kalendāra skatīt skaitļus? Ir ķīniešu, mēness, vecticībnieku ucc. Neticu šādiem cipariem.

0 0 atbildēt

izreikinaju - 10 

pilnigi garam :D

0 0 atbildēt

hehe man sanak 23,ko nu??????

0 0 atbildēt