local-stats-pixel fb-conv-api

Par illuminati149

520 38

Tākā jau kādu laiku esmu sākusi interesēties par viņiem un viņu ietekmi dažādās mūzikas un kino industrijās, es izlēmu uztaisīt rakstu par viņiem- iluminātiem un viņu ietekmi mūsdienās, kad viņi "radās" un citām lietām.

Šeit spokos kaut ko par viņiem arī lasīju un redzēju kaut kādus video, bet es izlēmu uztaisīt 1 rakstu, kuru izlasot varētu saprast, ko tad īsti nozīme šis vārds un vai patiešām ir tik "kruti" rādīt ar pirkstiem piramīdu zīmes, iepozēt un kaut kur publicēt...

Rakstīšu visu pati pēc saviem informācijas avotiem un zināšanām.

Ja netici kaut kam pārdabiskam vai dažādiem faktiem,tad tev nav pat jēga lasīt tālāk! Izlādē savas negatīvās emocijas kaut kur citur! Paldies

520 38 149 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 149

0/2000

viņi nāk no ungārijas, un arī tiem kas netic - kāds asv sakars ar piramīdām? 

vēl, tie dziedātāji , kuri mētās piramīdas apkārt viņi visi nav no iluminatti viņi ir pārdevuši savas dvēseles pret naudu un slavu. tas ir viņu uzdevums pasaulē nest illuminati vārdu. vairāki dziedātāji/ reperi arī ir pārdevuši savas dvēseles(ar dziesmās par to var dzirdēt), bet kad viņi atsakās no savu uzdevumu izpildīšanas vīnus mēģina nogalināt - ir pat tas izdevies - , piemēram tupac, big l, nesen arī dzzirdēju, ka DMX mēģina nomelnot un padarīt par 0. tāds ir viņu plāns , kad  kāda slavenība atsakās darīt uzdoto uzdevumu. sākumā viņam piešuj kaut kādas hjuņas, kuras nav izdarījis, tad nogalina apgalvojot, ka tā ir bijusi pašnāvība.

varētu par šito stundām runāt :D es pargājis pār vairākiem video par šādām lietām ;)

0 0 atbildēt

Protams,khm

0 0 atbildēt

liels murgs. Man piemeram galigi poh vai vini ir iluminati vai pizdahujati :D

1 1 atbildēt

Kapēc slavenībām šīs zīmes ir jārāda? Pat ar video effektiem klipos panāk illuminati simbolus, tā ir sava veida reklāma ?

0 0 atbildēt

Ļoti nesakārtota nepareiza un nepareizi noformulēta informācija.

Domāju ka vajadzēja vēl pieminēt par Masoniem kam ir ļoti liela saistība ar Illuminati.

Bet par labajiem nodomiem un nedaudzo info +

0 0 atbildēt

interesants raksts :)

 ari daudz ko jaunu uzzinaju ka piemeram par monster energy 666

0 0 atbildēt

Gadījumā ne visu redzošā acs, nevis viru varenā acs? Ar ko tad šī acs var būt varena? Lāzerus šauj? :D Palabo lūdzu.Un jā, es arī +/- ticu šai sazvērestības teorijai, kaut kas tur nav, lai gan tam par to veidu, kā iesaistās, tas gan nešķita ticami...+ ja tas viss ir tik slepeni, tad kurš ir izpludinājis šādu informāciju, šaubos, ka ja šie illuminati ir tik vareni utt, ka viņi pieļautu šādu informācijas noplūdi, loģiski, ne?

0 0 atbildēt

Piedod, bet simboli uz ASV dollāra banknotes nenāk no iluminatī - tie simboli nāk no brīvmūrniekiem (free masons), jo varētu teikt, ka visi Amērikas lielās revolūcijas dalībnieki un konstitūcijas sastādītāji un parakstīāji bija brīvmūrnieki t.i. - Dž. Vašingtons, Bendžamins Franklins, un Vašingtonas Kapitolija arhitekts - visi bija brīvmūrnieki - piramīda apzīmē cilvēka tieksmi uz dievīgumu jeb nu visi mēs esam dieva būtnes, kā arī ''visu redzošā acs'' ir vissenākais apzīmējums dievības pazīmei. Protams, es neesmu specs, bet šo to jau zinu ;) 

 

P.S. Lielākā daļa pasaules ietekmīgāko cilvēku ir brīvmūrnieki ;)

0 0 atbildēt

labs raksts no manis +

0 0 atbildēt

Nu nevajag jau uzreiz tā nolikt....Jā, kaut gan dažas lietas ko tu uzrakstīji ir mazliet auzās....

Pirmkārt Iluminātu pirmssākumi kā jau dažs labs minēja ir daudz ,daudz senāk meklējami. Baumas, ka tajos ir bijis Leonardo Da Vinči, Īzaks Ņūtons un tā tālāk. Karoči jau senākos laikos esot tāda biedrība pastāvējusi. 

Otrkārt cilvēki mēdz mazliet pārspīlēt ar tiem Iluminātiem, jo tagad baigi sātanam tic.Tā kā internetā ir arī daudz nepatiesas informācijas par Iluminātiem, vispār Ilumināti ir cilvēki, kas noliedz reliģiju un iet uz to, lai tiktu attīstīta zinātne un izglītība.. Jā , tieši tā zinātne un izglītība, jo viņu galvenais mērķis nav tur pakļaut pasauli sātanam vai citam smerdelim no elles. Viņu mērķis ir apvienot pasauli, izveidot vienu valdību un attīstīt zinātni, izglītību. Ja tā būtu, tad nebūtu tik daudz trako, kas tagad skraida ar ieročiem un nažiem pa ielām , jo visi cilvēki būtu izglītoti.

Treškārt, ja jau Ilumināti ir tik slepena biedrība, tad kāpēc par viņu internetā ir tik daudz informācijas?

Cilvēku izdomājums vai pārspīlējums? Vai tomēr Iluminātiem kaut kas izdevīgs? Ja Ilumināti tiešām eksistē, tad varbūt viņiem ir izdevīgi, ka internetā raksta par viņiem tik daudz nepatiesības, jo var izrādīties, ka lielākā daļa ko raksta internetā ir nepatiesība. Es tiešām neesu skeptiķis uz šādām lietām un ticu Iluminātiem zināmā mērā, bet diskutēt var dikti un ilgi. 

Tā kā nākamreiz pacenties pirms raksti uzzināt vairāk informācijas par  konkrēto tēmu. ;)

0 0 atbildēt

un es tā nopriecājos kad beidzot pazuda  tie bezgalīgie raksti par iluminati.....

bet nē !!!! vienam atkal ienāca prātā uzrakstīt par iluminatoriem.....

paskaties  cik šādi raksti jau ir bijuši !!!!!!!  

neko jaunu neuzrakstīji...... emotion

0 0 atbildēt

es vispār par to neko nezināju 

0 0 atbildēt

Sātanismam ar brīvmūrniekiem nav nekādas saistības. Pamuļķis.

0 0 atbildēt

Wtf? Kaut kur es viņus te iesaistīju?

0 0 atbildēt

man visvairāk besī tas,ka ieejot youtubē,tur maliņā parādās tie stūlbumi.Piemēram Kanye West is Illuminati  utt.Vai nav stūlbi? :D

0 0 atbildēt

ļoti pārdroši savu uzskricelēto tekstu tu paud kā FAKTU, nevis pieņēmumu vai teoriju... :)

kaut kā mūsdienās jauniešu vidū populārs šis vārdiņš "ilumināti", bet par šādas organizācijas saglabāšanos līdz mūsdienām pierādījumu nav, tās visas ir tikai spekulācijas no lielās sazvērestību teoriju grāmatas...

brīvmūrnieki eksistē vēl šodien, kuri ir tiešais pirmssākums Bavārijas iluminātiem, jo tie tika balstīti uz brīvmūrnkieku likumiem...

jā, ASV prezidents ir ilumināts, Romas pāvests un tava ome arī, komunisti mēģināja radīt jauno pasaules kārību, iefiltrējoties Holivudā, un Lielā franču revolūcija notika pateicoties iluminātiem! ;)  ha ha..

<>

 
1 1 atbildēt

Bullshits, nevis informācija.

0 0 atbildēt

Ka tik pats/i raksta autors/e nav illumināti organizācijā, ja jau spēj rādīt ar pirkstu uz "pārējiem biedriem".

0 0 atbildēt

Haha,tu man nemaz - nevari ielikt :D fail,man

0 0 atbildēt

15. bildes teksts galīgi garām.. Tie visi, kas to pēta un tā, ir tiesīgi to darīt, un tas nav lai izrādītu krutumu. Vairāk tad jau runa iet par mazām meitenītēm, un tā

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »