local-stats-pixel fb-conv-api

(Pacelts) Meitene, kas raud kristāla asaras85

1108 11

Nav no jaunākajiem notikumiem, bet neesmu pamanījusi rakstus par šo, likās ļoti interesanti un tāpēc nolēmu izveidot rakstu. Ievietoju mistikas sadaļā, jo šis gadījums, manuprāt, ir vairāk mistisks, nekā šokējošs. Diemžēl bildes neatradu, tikai video. emotion


Libāniešu meitene raud kristāla asaras. Vidēji dienā viņas acī rodas 7 kristāli.Par spīti tam, ka kristāli ir žiletes asumā meitenes acs netiek savainota.

Viss sācies 1996.gada martā, kad meitene esot skolā sajutusi kaut ko dīvainu acī un berzējot acis izņēmusi kristāla gabalu. Meitene pārbijusies uzreiz steigusies mājās, kur stāstot visu vecākiem viņai acī uzradies vēlviens kristāla gabals. Tēvs steigšus aizvedis meiteni pie pilsētas oftamologa, klīnikā meitene uzturējās divas nedēļas kuru laikā šī jocīgā parādība no meitenes neatkāpās. Ārsts meiteni izmeklējot konstatējis, ka tie patiešām ir pavisam īsti kristāli un, ka tas ir vēl neredzēts fenonems. Ārsts, protams, izvirzījas savu versiju, ka tas viss ir Dieva pirksts.

Meitene ģimenei un ārstam stāstīja, ka sapnī pie viņas atnācis ''baltais bruņinieks'' kurš stāstījis viņai par Dieva gribu un to, ka viņš vienmēr būs blakus kaut vai viņa to neredzēs, respektīvi, viņš ir šīs asaras.

Baltais bruņinieks meitenei pavēstījis, ka viņas ģimenei jāpamet māja jo tuvojoties kāda nelaime. Meitene to pastāstījusi vecākiem un tie sekojuši padomam un pametuši māju, tajā palicis tikai viens no dēliem. Dienu vēlāk šis dēls iekļuva negadījumā, mašīna tika sadragāta un bija pilnīgi norakstāma, taču pats puisis izspurcis bez skrambas. Tai pat naktī meitenei atkal sapņos rādījis ''baltais bruņinieks'' un jautājis ''Vai tad es neteicu, ka visiem jāpamet māja?'

1108 11 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

I'm riiiich biiaaaaatch!!!

1 0 atbildēt

Wow!!

Tas nesāp? emotion

2 1 atbildēt

dieva "PIRKSTS" lol

1 0 atbildēt

Raudāšana tomēr visu atrisina xD

1 0 atbildēt

Izskatās pēc feika lai popularizētu Dievu.

1 0 atbildēt

Es arī tā gribētu! Tikai skatītos filmas un kļūtu bagāta!

1 0 atbildēt

nav tas kristāls es skatijos kkādu raidijumu kur stāstija tieši pa šito... tas esot stikls..... un tas vis sācies ka tēvs ir sasitis glāzi pārāk tuvu viņas acīm...

1 0 atbildēt

Savā ziņā tos varētu saukt par kristāliem, ja asaras ir sāļas, tad iespējams šai meitenei asaras satur daudz sāls, daudz vairāk nekā parastiem cilvēkiem, kā rezultātā notiek tas process ka tās asaras viņai kaut kā kristalizējas un acīmredzami notiek šis brīnums. Tīrākā ķīmija, neko citu par šo nevaru pateikt. Bet nu jā, no malas neliekas diez ko forši raudāt ''kristālus''. Mazāk jāraud.

1 0 atbildēt

Kas tad tie beigu beigās ir par kristāliem?

1 0 atbildēt

atliek tikai uzzināt kādus kristālus viņa tur raud--sāli, kvarcu,insulīnu, svarovski??!!emotion

1 0 atbildēt

Nu tā var ātri bagāts palikt

1 0 atbildēt

man liekas, te daudzi ir sajaukuši kristālus ar dimantiem - kristāli parasti ir daudzšķautnaini stikla gabali, nevis dārgakmens ;) 

1 0 atbildēt

OMFG! emotion emotion

0 0 atbildēt

Ja tas ir fake.. KĀ viņa nesavaino savas acis???

0 0 atbildēt

Pasakiet man kāds lūdzu kas jādara lai es raudātu arā dimantus :D

0 0 atbildēt

tiešām apbrīnojami. 

0 0 atbildēt

kads vell kristals. es vell sito biju skatijos pa vienu kanalu un tas ir stikls ko vina raud

1 1 atbildēt

tiešām kā pasakās !  

0 0 atbildēt

Jābūt ar viņu kopā un jāpamet un jāsalapst iznākums es ar viņu ķļūstu par miljonāriem

0 0 atbildēt

besī ārā kad šitādus skatās sāk asarot acis :D un jā wtf kā 'ta var būt vispār ka pati nesavainojas

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »