local-stats-pixel fb-conv-api

Noslēpumi kosmosā.45

Cilvēks pēta zvaigznes un visumu ar brīnumainām izjūtām ,jo neviens jau īsti nezin ,kas patiesībā slēpjās tur tālāk, tajās vietās par kurām mēs neko nezinām. Un, jo vairāk mēs pētam ,jo šķiet, ka mazāk mēs zinām. Kaut kas tik liels kā visums ir pilns ar neizskaidrojamām lietām un parādībām. Visums mums parāda cik mazi mēs patiesībā esam un ir diezgan naivi domāt ,ka šajā neaptverami plašajā teritorijā mēs esam vieni. Šajā rakstā par dazām mistērijām un sazvērestības teorijām kosmosā.

448 8 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

"Seja Ērgļa miglājā.Zinātnieki šo parādību nav spējuši izskaidrot."

Tā nav nekāda mistika pēc manām domām,jo ir ļoti viegli saskatīt dažādas formas,sejas piemēam mākoņos.Tas viss iziet uz cilvēka iztēli šijā gadījumā ar seju miglājā.

27 1 atbildēt

Prasījās vairāk, bet plusu ielikšu.

20 9 atbildēt

mākoņos ar var redzēt cilvēka seju

10 1 atbildēt

Rakts tīri intriģējoš, patīkami lasāms...

10 3 atbildēt

Raksts ir aizraujošs cilvēkam, kas maz par šo interesējas. Priekš manis tas neibja nekas jauns un diezgan skopa informācija. Esmu, godīgi sakot, esmu tik daudz par to interesējies, ka esmu 80 % pārliecināts par savām teorijām.

4 0 atbildēt

nu paļubomu ka zeme nav vinīgā kur ir izveidojusies dzīvība, bet nejau uz katras planētas kur ir ūdens būs dzīvība jābūt arī saulei vai arī tur nekā tāda nebūs nu daži knišļi tikai, bet kas lai to zin mby miliards km atālumā ir vēl viena saule, un vēl vēl vēl tālāk atkal vēlviena, visums tak ir bezgalīgs , beigās nav metāla rāmis kā heroes III emotion

3 0 atbildēt

Būtu naivi uzskatīt, ka mēs esam vienīgās dzīvās radības visā visumā... varbūt, kutkur, tur tālumā  emotion

4 2 atbildēt

es noliku kluci podaa un saskatiju tur seju. man liekas ka pie visa vainiigs illuminati emotion

1 0 atbildēt

es visu laiku domaju par to, kā radies visums, un kā ir tad, kad nav nekā, ko mēs spējam iedomāties, pat ne visums, pilnīgi nekā, ja saja jautajuma iedzilinas, tad paliek tā mazliet baisi.

1 0 atbildēt

Vienīgi par pēdējo nebiju neko dzirdējis, kas arī izvilka tev plusu :)

1 0 atbildēt

Tādi pastulbi zinātnieki, man jāsaka.

4 3 atbildēt

1. - Pareidolia, google it

2 2 atbildēt

esmu pi*elee.

besis lasiit.

plus apr to ka  ir :D

0 0 atbildēt

Runājot par to dzīvību...mēs jau sakām, ka galvenie nosacījumi ir gaiss, ūdens, siltums lai varētu pastāvēt dzīvība. Man liekās, ka nē! Varbūt šajā Visumā pastāv arī tādi organismi kuri var iztikt bez ūdens, siltuma un spēj izturēt temperatūru, kas tuva absolūtajai nullei. Tā kā veiksmi meklējumos! emotion

0 0 atbildēt

Ielikšu +

0 0 atbildēt
karoch visu zin tikai dievs. vinjsh radija pasauli un visumu, nebija nekada spradziena.
0 0 atbildēt
pirmaja bildee speeju saskatiit veselu kjermeni. un ljoti apshaubu, ka ir tiksi visums, un pec visuma the nothing. un promila - tu nevari but parliecinats pat par 1%, jo, nu ka tu to izpetisi? ar matematiku? viss ko cilveks zin, ka pastav dafiga citu planetu in zvaigznju, bet neviens nav bijis talak par menesi anyway. neviens nevar but parliecinats, pat par 1%, ja navredzejis ar savam acim neko tadu. tas ir tapat ka ticet zobu fejai, balstoties uz kaut kadu literaturu.
0 0 atbildēt
Es spogulī paskatoties arī saskatu seju, man tagad jāziņo CNN? Bet par visu rakstu pluss, jo daudz ko nebiju dzirdējis!
0 0 atbildēt
Es spogulī paskatoties arī saskatu seju, man tagad jāziņo CNN? Bet par visu rakstu pluss, jo daudz ko nebiju dzirdējis!
0 0 atbildēt

Es 1. bildē redzu cookie monster...

0 0 atbildēt