local-stats-pixel fb-conv-api

Neparastākais links interneta vēsturē9

35 27

Labdien labdien visi misticisma un noslēpumainā cienītāji. Esmu atradis kaut ko pavisam neparastu un notiekti daudzi šo nebūs dzirdējuši. Šoreiz pastāstīšu par interneta vēsturē neparastāko linku. Ceru, ka jums patiks.

Jau pāris gadus šis interneta, precizējot youtube.com links klejo caur mājaslapām apvīts ar dazādiem nostāstiem un mītiem. Šis links ir izraisījis daudzu cilvēku nojūgšanos, galvas sāpēs un citas neizskaidrojamas parādības. Vēl līdz šim brīdim nav īsti skaidrs, kāpēc šis links atstāj negatīvu iespaidu uz cilvēkiem, kas to atver.

2009. gadā kāds vācu zinātnieks Ēriks Linenbauders, pētot šo linku nonāca slimnīcā ar neparastiem veselības traucējumiem, tas ir viņš nepārtaukti runāja par nezināmu radību rasi, kura dzīvo uz kāda planētas vārdā "Sitonejs". Zitānieks bija pārliecināts sevis sniegtajā informācijā un, kad slimnīcas personāls negatīvi pieņēma viņa teikto, Ēriks palicis agresīvāks.

Pašu videoklipu nevēlos pievienot iekš spoki.lv, jo neuzņemos atbildību par jūsu veselības stāvokli, tomēr ielikšu youtube linku, ja kādam tomēr interesē.
(https://www.youtube.com/watch?v=_FEVVL7No_4&list=UUTkho_DdkDGAPV3EApSUDgg)

Uz tikšanos, ceru, ka patika raksts :)

35 27 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Es redzēju citu realitāti- virtuālo.

P.S. Labs joks emotion

7 0 atbildēt

Nu tāds nazis, psc emotion

5 0 atbildēt
Hmm avatarsHmm

Kapēc tu māni cilvēkus?

4 0 atbildēt
Nezinu kas tāds tajā video, sākumā kaut ko tur stāsta un tad rāda datorspēli, varbut es visu noskatījos, jo video bija garlaicīgs. NEZINU
4 0 atbildēt

emotion

3 0 atbildēt

tas ir LOL speles chempiona apraksts ...

3 0 atbildēt

gaidu, kad sajukšu prātā, bet nekas nenotiek. emotion

2 0 atbildēt

lolu spēlējot noteikti var sajukt prātā

1 0 atbildēt

kkads murgs :D

1 0 atbildēt