local-stats-pixel fb-conv-api

NLO,Citplanētieši utt...31

82 0

 

Jaa... šodien gribēju parunāt par citplanētiešiem, par cik sadaļā MISTIKA citplanētieši parādās diezgan reti, un tieši par viņiem es vislabprātāk lasu...:)

Pati īsti nemaz viņiem neticu, jo kamēr nav pierādījumu... es neticēšu....

Gribētos lai arī jūs uzrakstiet komentāros par to vai esat, vai gribētu redzēt citplanētiešus, vārdu sakot vai jūs ticat viņiem ???

Kā jau teicu, es viņiem neticu, bet ir gadījušies dažādi gadījumi, kas tiešām liek to visu pārdomāt...

 

Piemēram, ciemojoties totālākajos laukos, pie māsīcām Madonas rajonā kur nju... visapkārt ir mežs un 20km rādiusā nav neviena cilvēka naktī notika ļoti dīvainas lietas...

Māja bija ļoti maziņa un tajā bija tikai 3 istabas – mēs bijām 5 cilvēki un 1 istabā gulēja abas māsīcas un otrā es un viņu vecāki. Nu, es gulēju gultā neiemidzis... Jo nezināmu iemeslu dēļ nevarēju aizmigt.... pēkšņi ieraudzīju pa logu ļoti gaišu, un spilgtu, baltu gaismu, sēdēju klusu kā pelīte, jo man tiešām bija bail... Bez tam, ļoti vāji varēja dzirdēt tādu kā pīkstoņu un it kā vibrējošu skaņu, bet mani radi nepamodās jo acīm redzot, visiem bija ļoti ciešs miegs... Acīm redzot tas viss notika ap 5 no rīta, jo meiteņu tēvam 6:00 (!) bija jāceļas uz darbu, un tajā brīdi, kad viņš piecēlās, uzvilka halātu un gāja uz loga pusi, viņš gaismu pat neieraudzījis vnk aizgāja uz vannas isstabu, jo gaisma, viņam ejot pakāpeniski atkāpās un izbālēja ....  nu es gulēju gultā neiemidzis... (šajā vietā jāpiezīmē, ka mājā nebija nevienam logam aizkaru, kas man šķita dīvaini, bet mājas īpašniekus, tas neiztrauca jo, citēju : te taču nav neviena cilvēka, kas pa logu uz mums skatītos, bez tam mēs jau esam pieraduši.. J)  

 

Njā... atcerējos šo notikumu un vēlējos jums izstāstīt...

Kā jūs domājat vai parādībai kas ar mani notika ir kāds loģisks izskaidrojums ????

Varbūt kaut kas līdzīgs ir noticis arī ar jums ???

P.S. Lūdzu nekasieties pie pareizrakstības kļūdām... :)



82 0 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Rakakli, tu skatījies uz mēnesi! emotion

2 0 atbildēt

Man liekas, ka tu šodien tiksi citplanētieshu nagos un tiksi izmantots, jo tu publicēji informaciju, ko nedrīkst;eja!!! vienīgais tev tagad var palidzēt Aģente Skallija un Fox Malders .... Sargi sevi :D :D :D :D

2 0 atbildēt

Visums ir liels, un diezvai vai tikai uz zemes ir dzīvība. Pats es zinu, ka ir ciplanētieši, bet šaubos vai tie ir 3 pēdas gari un zāļā krāsā.

1 0 atbildēt

Varbūt kads ar spēcīgu prožektoru ielūkojās vai mājā nav kas zogams un kad tēvs piecēlās kusi gāja prom.

man arī pedējā laikā ir gadījies dīvainus lidaparātus novērot, bet nu...

1 0 atbildēt

uh.. tajā brīdi man vnk dūša bija papēžos...

nevarēju saņemt dūšu...

un starp citu, neviens man neticēja... :(

1 0 atbildēt

nju es jau neticu, bet nju ja gadītos atrasty tam pierādījumus tad jau nevarētu neticēt :D

tā parādība nevaru pateikt kas tas varēu būt, bet nju es nebūtu klusi sēdējis un skatijies būtu klāt gājis

1 0 atbildēt

Jā piekrītu arī Macluawn, tikai neticu, ka viņi tik NEŽĒLĪGI BIEŽI mūs apci*...

Martinivilks - viss ir iespējams :D

1 0 atbildēt

Ha hā, man ar ir līdzīgi gadījumi bijuši(vairāki), un protams tas ir noticis lauku mājās - Madonas rajonā!

1 0 atbildēt

Par tām gaismām, ir tāda parādība kā zibens bez skaņas, laikam tautā to sauc par rūsu, anyway, pats es esmu pārliecināts ka ārpus mūsu mazās saules sistēmas ir dzīvība, gan augsti attīstīta, gan zemi, pats es protams nēesmu redzējis, nēesmu arī drošs vai viņi ir te tuvumā.. bet viņi ir, būtu vispār  muļķīgi domāt ka mēs esam kautkāds īpašs izņēmums un viss pārējais izplatījums ir vienkārši tukšums..   

 

Ow yeah, atceros, pagājušogad izgāju ārā vakarā pastaigāties, un sanāca paskatīties debesīs, tieši virs galvas nu itkā viss ok, zvaigznes and stuff, un tad viena zvaigzne pēkšņi aizšāvās prom (mazāk kā 10 sekundēs), satelīts tas nevarēja būt, krītoša zvaigzne arī ne, hujzin kas tas bija... bez manis to redzēja vēl 2 cilvēki, tāda jokaina sajūta bija.

2 1 atbildēt
Numm divainisi tie kas netic ka milzigaja visumma nevar but neviena cita dziva radiba, ja satiktu ciplanetieti, bail butu un ka vel bet es nebegtu , nav jau k ozaudet :D tada izdeviba tomer 1x muza D: + par rakstu 
1 0 atbildēt

atbildot uz psc komentāru " es ticu,bet man LOOOOTI negribetos vinjus dzi... " kursh ta bez sirds ir aizgajis???:D

0 0 atbildēt

Nezinu varbūt tas liksies muļķīgi bet varēja elektrības vados izcelties īssavienojums.

Es pats neticu bet arī nedomāju ka šī ir vienīgā apdzīvotā planēta visā bezgalīgajā visumā. Varbūt kautkur ir tik attīstīti ' zaļie cilvēciņi'  ka var atlidot uz šejieni. Dzīvē es vinus negribētu satikt ja satiktu ' tītu makšķeri' .

Raksts

0 0 atbildēt

nopietni a 3 nakti labi vareja redzet bet balatais punkts drizak bija satelits vai samaljots :D

0 0 atbildēt

vakar redzxeju.. tjipa viss kaa filmaa bet neapstajas uz menesi aizlidoja :D:D

0 0 atbildēt

es dabutu sirdstrieku ja tadu redzetu

0 0 atbildēt

itkā mēs esam tranportējušies no vienas citas planētas to pat nepamanot...esat kāds šito lasījuši?

0 0 atbildēt

varbūt tas nemaz nebija nlo varbuut tas bija spoks. apraksts vairaak liidzinaas tam ka tu redzeeji spoki + spokiem veel var piemist taada iipasiiba ka viens to var redzeet bet citi neee, vai arii sizofreenija, jo citi to neredzeeja (tavs teetis) emotion

0 0 atbildēt

Nezz kosmos ir ļoti milzīgs un visai iespējami jau būtu, ka ir tāda pati planēta kā zeme. Bet tā es īpaši vinjiem neticu tad jau vairāk dievam.

0 0 atbildēt

pff man hata tik uz 1na loga ir aizkari

da ganjau vinji pastav

0 0 atbildēt

+emotion

0 0 atbildēt