local-stats-pixel fb-conv-api

NLO avārija Rosvelā.181

1314 17

Šī avārija ir kļuvusi pasaulslavena ar to, ka avarējušie ir, nevis no planētas zeme, bet gan no citurienes.



1314 17 181 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 181

0/2000

Neapšaubāmi, tas bija citplanētiešu kuģis un tur bija citplanētieši. Un vdeo tik tiešām ir īsts!

"Pats es nezinu kam ticēt " < Tava apzinātā domāšana to vnk nespēj pieņemt un sagr*t. Pat ja tev 10 m attālumā priekšā noliktu citplanētieti, tu vēljoprojām nespētu noticēt, jo valdība (un ne tikai) ir dezinformējušas cilvēkus tiktāl, ka viņi vairs nespēj ne spriest, ne saprātīgi domāt.

143 25 atbildēt

Citplanētieši EKSISTĒ! Tur nav divas domas. Bet mūsdienu cilvēks ir tik degradēts,ka tālāk par savu PC un tusiņiem neredz/nesaprot. Ar tādiem pat nav jēgas runāt. 

119 13 atbildēt

Ja tas čalis teica ka atrastie citplanētieši bija 3 pēdu gari, tad kapēc tajā video tas citplanētietis ir vismaz kādas 5 pēdas garš?! Izstiepās?! :D

Bet VISU var safabricēt, un taisnību mēs tagad neuzināsim.

56 2 atbildēt

Interesanti! emotion Atceros, ka bērnībā bija tāds seriāls par šo tēmu..

39 0 atbildēt

Vispār jau, ja kaut vai veiksi vienkāršus statistikas aprēķinus, tad pilnīgi loģiksi nonākt ir pie slēdziena, ka pastāv citplanētieši, tikai Tawām primitīvājām smadzenēm ir grūti apjaust tos milzīgos apmērus kādos darbojas kosmoss. :p

Ja Tu kaut vai aptuveni saproti to, ka kosmoss ir lielāks par Tawu piemājas dīķi, tad zini, ka kosmoss principā ir BEZGALĪGI liels, un jau tagad cilvēki ir atklājuši vairākus simtus līdzīgu planētu mūsējai (protams tās ir vairāku gaismas gadu attālumā).

Mūsu planēta, kas kosmosa izmēros skaitās niecīga, jau ir pāris simts reižu lielāka, nekā Tu jebkad spēsi izstaigāt visā savas dzīves laikā. Tad kpc Tu domā ka tas ir tik neiespējami, ja neesi pat vēl apceļojis ne tikai mūsu saules sistēmu, bet arī mūsu galaktiku vai arī kādu citu no triljoniem citu galaktiku, kas satur sazin cik daudz vēl tādu saules sistēmu kā mūsējā, kas atkal satur sazin cik vēl daudz planētu?

Ja Tu kaut drusciņ nojaut, ka kosmoss ir lielāks par Tawu piemājas puķudobi, tad zini, ka statistiski skatoties nav iespējams, ka no *šeit ieliec lielāko skaitli kādu vien spēj izsmadzeņot* citu planētu, kaut vai uz vienas nebūtu varējusi attīstīties dzīvība emotion ,

17 0 atbildēt

Ja tas video būtu īsts es nedomāju ka tas internetā vispār uzrastos... Pat ja jā tad dažu stundu laikā arī pazustu. Tapēc es vairāk ticu par to ka ASV gribēja tikkai pavazāt aiz deguna Krievus aukstajā karā. Jo ja ASV būtu NLO ierīces tad varētu teikt ka 100% ka viņi ir vinnējuši aukstajā karā.

16 1 atbildēt

nesaprotu pasaulē vienu lietu, ka ir cilvēki, kuri netic un noliedz citplanētiešus, bet tajā pašā laikā tic reliģijai, visādām aizkapa dzīvēm, mistiskajam, jēzulēniem pārdabiskajiem utt. Citplanētieši ir neizbēgama likumsakarība, jo tas ir skaitliski neiespējami, ka visumā esam vieni... labs raksts dodu +

14 0 atbildēt

+

vēl vēl vēl šādus rakstus!  

12 0 atbildēt

Es brīnos kā tava profesionalitāte vēl nav novērtēta!? Visas potences kļūt par Izcilāko aitu sugas pārstāvi (ludzu piedod, ka apvainoju tevi)

Ja tu būtu iedziļinājies tekstā un uzmanīgāk noskatījies video, tu nedomātu tā!

8 1 atbildēt

Ak debestiņ, dēļ tādiem kā tu man jātērē savs laiks, lai vēlreiz pārskatītu rakstu.

Pirmais, tu nepareizi formulēji jautājumu: "kas tad tajā tekstā ir tāds,kas pierāda,ka video būtu īsts?" Vajadzēja tā: Kas tad tajā tekstā ir tāds, kas pierāda, ka notikums būtu īsts? :D

"1947gada jūlijā, New Mexico presē parādījās Rowsellas gaisa spēku preses relīze, ka kādā laukā, netālu no Rowselas atrasts avarējis "Lidojošs disks" < Pirmā kļūda, ko pieļāva, pēc kuras sekoja liela dezinformācijas kampaņa - kā var lasīt talāk :)

"Tad fiziķis un ufoloģists Santons Frīdmens intervēja majoru Džesiju Marselu, ka bija bijis tieši saistīts ar 1947gada notikumiem. Marsels paduda pārliecību, ka armija piesegusi citplanētiešu avāriju." < Es domāju, ka pats saproti. Tātad 2 raksta fakts.

"Papildu liecinieki pievienoja jaunu, būtisku informāciju. Atklājās, ka ir bijusi milzīga armijas operācija, lai savāktu avārijas atlūzas un pašus citplanētiešus, un lai šo plānu realiz;etu, tika izmantota arī liecinieku iebiedēšana. 1989.gadā, bijušais apbedīšanas biroja īpašnieks Glens Dennis apgalvoja, ka citpanētiešu autopsijas tika veiktas Roswelas bāzē." < Kā jau var lasīt lērums ar lieciniekiem ...boooring! Uzdod pats sev jautājumu: Kāpēc šiem cilvēkiem vajadzētu melot un kāds no tā viņiem labums un sliktums? Parādi savu saprātīgo domāšanu :p

"2011 gada aprīlī FIB savā mājaslapā ievietojis dokumentus no 1950gada. pārstāvis Guy Hottel raksta, ka uz New Mexico nosūtīti zinātnieki, lai izpētītu 3 avarējušus citplanētiešu kuģus un pašus citplanētiešus. Paziņojumā tas rakstīja, ka tika izpētīti trīs "tā sauktie lidojošie šķīvīši" katrs apmēram 50 pēdas diametrā. Tika atrastas arī trīs cilvēkvaidīgas būtnes, katra aptuveni 3pēdas gara. tie bija ģērbti metāliskos audumos ar ļoti smalku tekstūru. Piezīmē teikts, ka "Lieljaudas radars" izraisījis citplanētku kuģī bojājumus un noveris to līdz avārijai." < Un beigas es tev pasniedzu odziņu (Principā iepriekš minētie fakti ir vēl svarīgāki) :D + Ceru, ka neesi slinks pēc dabas :) Netā paroc par šito! P.S. Par tām 3 pēdām kaut kāda drukas kļūda.

4 Fakti, kurus tu nespēji sasktīt, dēļ savas ierobežotās domāšanas :)

paskaties pats, piemēram kāpēc,kad viņi griež vaļā smadzenes, rāda ādu,un tad kad vajadzētu rādīt,kas tur ir iekšā, kautkas aizstājas priekšā, un rāda no sāna atgrieztu ādu" < Esmu pārsteigts par tevi ...tik tiešām. Šitik aklu kurmi vēl nebiju sastapis :D Noskatījos vēlreiz video un tev pilnīgi nevaru piekrist. Pilnigi un galīgi... es redzu to ko es redzu!

"es nedomāju,ka dokumentālajā filmā,par citplanētiešiem,tiktu melots.." < Veicu mazu aptauju! :D Tavprāt cik daudz informācijas televīzijā un citos masu plašsaziņas līdzekļos domāta, lai padarītu cilvēku dumju, spriest nespējīgu utml. Nu tā mini uz aptuveno cik procenti! :D

"tur vēl intervēja dažādus armijniekus no rosvelas,viens stāstija,ka viņš nesa vairākas,kastes ,viņš teica,ka daļēji redzējis iekšā savādus cilvēkus,kko tādu,pēc diviem mēnešiem no intervijas, viņš tā ''mistiski'' nomiris.." < Super beidzot tu man piebalso - 5 fakts ... ir motīvs, tālākais jau ir pašaprotami un neprasa lielu domāšanu :)

katrs var izteikt savu viedokli,bet nevajag jau visus,kas tam nepiekrīt apvainot. < Es tev pilnīgi priekrītu, tev ir visas tiesības domāt kā tu domā, mans merķis nav ne tevi, ne kādu citu pārliecināt, domā ar sirdi nevis ar prātu. Un es tik tiešām ļoti atvainojos par savu sarkasmu, naidīgumu un aizvainošanu pret  tevi un citiem :)

9 3 atbildēt

Tak pa degpunktu vel nesen stastija ka kkur pie burtnieku ezera un pie krievijas robezas ari atrasts kugis ar vienu 90 cm garu citplanetieti.Tam bija caurspidiga ada, norauta 1 roka (laikam avarija) un ieksa tadi ka glumi organi.Seja ka 7. bilde. Un pie tas roswelas vel tika atrasts iezis kas izradas nacis arpus musu planetas.Iezi ieksa bijis i*ntets mikrochips!What do you thing about this?emotion

6 1 atbildēt

Un lai vai kā izlasot tavu komentu varēju tikai pasmaidīt! Kā Sokrāts ir teicis: "Es zinu tikai to, ka nezinu neko, bet citi nezina par to"

Pie tam tu neesi rakstā piefiksējis dažas nianses :)

4 0 atbildēt

es šim visam isti neticu!

bet raksts ir labs!emotion

2 0 atbildēt

es grāmatā lasīju, ka tas video ir izveidots. nav tā patiesība 

2 0 atbildēt
Man arī interesē, kapēc marsieši vienmēr avarē vai uzbrūk ASV? Un ja sākas pasaules gals, tad tas atkal notiek ASV.. Un ja nekā nebūtu, Area51 un citas šādas hu**as, nebūtu tik slepens..
2 0 atbildēt

Atliek tik ierakstīt youtubee "Progeria", un mēs redzam, ka pa zemi staigā vēl citi Rosvelas citplanētieši! Aaaaa, citplanētieši pārņem zemi!!!!!!! Cilvēks redz to, ko viņš vēlas redzēt!

2 0 atbildēt

Ja pieņemam, ka visums ir bezgalīgs, būtu atumsonīgi domāt, ka mēs esam vienīgā dzīvības forma bezgalīgajā visumā.....

2 0 atbildēt

par šo lasīju jau sen,tas izrādījās fake,bet citplanētieši eksistē kku,tur nav divu domu

2 0 atbildēt

Ieliek video ar citplanētieša autopsiju youtuba un visi brēc, ka nav īsts un ka valdība neliktu neko tādu, tad padomājiet cik šādu video ir pentagonā vai asv militārajā bāzē, kuru nerāda parastajiem mirstīgajiem?! Protams, ka ir tādi video, šis ir tikai ieskats. Un padomājiet, cik citplanētiešu eksponātu viņi glabā. Kas jūs domājat, ka google visu pateiks? Labrīt, tie ir masu mediji, kuri kko uzbur, nevis reālā patiesība. Vienkāršie cilvēki nekad nezinās vairāk par to, ko mediji mums rāda, ja nu vienīgi pats centīsies ielauzties un apskatīt kā tur ir un sasaistīt faktus. Un tad tas ies pa apli - kāds atklāj patiesību, cits, kas tam netic, pasaka ka tas tā nav, veidojas divas frontes un patiesību neviens neuzzin.

2 0 atbildēt

Tas viģiks nav īsts. es skatijos.. tajā viģijka tas citplentieties ir vienkarši feik. tur ir maska. es skatijs dokumentalo filuym

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »