local-stats-pixel fb-conv-api

NLO, Mēness un mēs.22

166 6

Kas kopā ar mums vēl ir uz Mēness?


- Runā Mēness bāze Tranquility. Ērglis nolaidies.
Šie vārdi, ar kuriem 1969. gada 20. jūlijā Apollo 11 moduļa apkalpe agrā rīta stundā pēc Viduseiropas laika pavēstījas par cilvēku pirmo nolaišanos uz Mēness, iegājuši cilvēces vēsturē. Lai gan pirms vairākiem gadiem skeptiķi šādu pasākumu bija nodēvējuši par neiespējamu, pirmajiem cilvēkiem bija izdevies spert kāju uz mums tuvākā debesu spīdekļa.

Bet - vai abi amerikāņi - Nīls Ārmstrongs un Edvīns Oldrins - patiesi bijuši pirmās saprātīgās dzīvās būtnes, kas nolaidušās uz Zemes pavadoņa? Iespējams, ka nepazīstamas būtnes no Visuma viņiem atņēmušas pirmatklājēju gidu, jo pastāv norādes, ka precīzāk nenosakāmā laikā uz Mēness jau nolaidušies kosmosa ceļotāji no svešas planētas!

NASA aprindās nenoklust baumas par to, ka visi Apollo misijas astronauti, kas laikā no 1969. līdz 1972. gadam apmeklējuši Mēnesi, redzējuši mistiskus neindeficētus lidojošos objektus, kā arī artefaktus uz Mēness virsmas. Bijušais NASA līdzstrādnieks Oto Binders, piemēram, pastāstīja, ka radioamatieri, kas ar UĪV uztvērējiem, ar kuriem iespējams apiet NASA cenzētos raidījumus dzirdējuši fragmentus.
Novērošanas stacijas: Kas tas ir? Bāze izsauc Apollo 11.
Apollo 11: Šie mazulīši ir milzīgi, ser... gigantiski.... ak Dievs, jūs tam neticēsiet! Es jums saku - tur laukā ir vēl citi kosmosa kuģi.... rindās un krātera otrā pusē.... viņi ir uz Mēness un novēro mūs.



Kopš publiski citēti šie it kā noraidīto radiogrammu fragmenti, NASA atbildīgās personas tos pasteigušās pasludināt par zinātnisko fantastiku. Lai gan liekas diezgan savādi, ka vienmēr, kad kaut ko atklāj uz mūsu tuvākā debess spīdekļa, stacija uz Zemes un astronauti pārslēdzas uz iepriekš jau norunātu raidījuma frekvenci, kas citiem nav pieejama. Pat tad, kad radiosakarus ar astronautiem pasludina par tiešraidi, signāls pienāk ar apmēram divu minūšu aizkavēšanos, kuru laikā teksts acīmredzot pārbaudīts un vajadzības gadījumā arī cenzēts. Ka tieši tā tas arī noticis, apstiprināja Moriss Šatlēns, kādreizējais NASA līdzstrādnieks, kas piedalījies ASV komunikācijas sistēmu izstrādē astronautu nolaišanās gadījumam uz Mēness.

Šatlēns pat apgalvo, ka visiem Gemini, kā arī Apollo programmas lidaparātiem sekojuši neindeficēti lidojoši objekti, kas brīžiem atradušies pat bīstami tuvu.

Arī kādreizējais NASA līdzstrādnieks Faruks Elbazs, kas vairākiem astronautiem mācījis ģeoloģijas pamatus, kādā intervijā atzinis, ka astronautu radiogrammas par nolaišanos uz Mēness viņu ārkārtīgi izbrīnījušas:
Iespējams, ka mums ir daži ārpuszemes apmeklētāju izcelsmes artefakti, un mēs nemaz par to nezinām.
Pēdējās Mēness ekspedīcijas Apollo 17 dalībnieki vairakkārt ziņojuši par savādām gaismas parādībām un veidojumiem uz Mēness. Tā Harisons Šmits, ārkārtīgi satraukts komentēja:
Es redzu kaut kādas riteņu sliedes, kas virzās augšup pa labi no krātera.
Tam sekoja visai dīvaina Zemes stacijas replika:
Džīn, mēs saprotam! Jūsu ceļš ved tieši starp Pearce un Peace. Pierce Bravo, ejiet uz Bravo, visijs, viskijs, Romeo.
Saprotamā valodā tas bija rīkojums pārslēgties uz citu frekvenci, kas nebija paredzēta publiskai lietošanai.

Angļu NLO pētnieks Timotijs Guds, par kuru zināms, ka viņš ļoti nopietni izturas pret NLO tematu, citējis kādu zinātnieku, kurš NASA simpozijā, kas rīkots ar pirmajiem cilvēkiem uz Mēness, izjautājis Nīlu Ārmstrongu, cik patiesas esot ilgstošās baumas par norādēm, ka uz mūsu pavadoņa atrodoties citplanētieši. Guds apgalvo, ka Ārmstrongs esot izteicis piezīmi - ASV astronauti brīdināti par to, kas viņus tur augšā sagaidot. Kosmosa kuģi, kurus viņi tur redzējuši gan pēc lieluma, gan pēc tehnoloģijas esot daudzkārt pārāki par mūsu tehnikas iespējām. Turklāt Mēness apgūšanas programma esot stipri sašaurināta, pamatojoties uz faktu, ka uz tā jau esot kāds cits, un 1972. gada decembrī pēc Apollo 17 lidojuma apturēta.

Kad Ārmstrongam jautāja par šiem izteikumiem, viņš noliedza, ka jelkad būtu minējis kaut vienu no šiem apgalvojumiem. Ir jau skaidrs, ka, ņemot vērā slepeno dienestu CIP un NASA slepenības politiku, un to, ka šie dienesti iesaistīti Apollo misiju iegūtā materiāla izvērtēšanā. viņam nebija nekādas iepsējas izteikt savu viedokli atklāti. Tomēr nav skaidrs, kāpēc NASA jau pēc septiņiem lidojumiem uz Mēnesi, no kuriem viens bija cietis neveiksmi, pārtrauca Mēness apgūšanas programmu.

Interesanti arī tā dēvētie īslaicīgie Mēness fenomeni. Vairāk nekā 150 gadu astronomi uz Mēness novēro mistiskas gaismas parādības (Moonblinks), kā arī objektus, kas šķiet mākslīgi radīti un regulārus veidojumus, kādu dabā parasti nemēdz būt.

Vai ir iespējams, ka cilvēku lidojumi uz Mēnesi un Mēness izpēte pārtraukta tikai tāpēc, ka jau sen tur augšā kāds ir apmeties?

166 6 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Patiesība ir tur: ārā!emotion

6 0 atbildēt

izklausaas peec galiigaam mulkjiibaam! Liekas diivaini, ka NASA sarunaam ar astronautiem izmantotu UĪV, jo to raidiishanas attaalums ir tik apmeeram 30 - 40 juudzes!

2 0 atbildēt

kads zin ka sauc to gramatu/filmu par nacistiem kas pec 2WW aizlidaja dzivot uz menesi?

1 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Uuuuu :D  Nu ko lai saka. šit... " kāds avots?

1 0 atbildēt

Ha paskatieties Iron sky Nacisti jau kopš  45 gada tusē uz mēnes :D

Bet ja nopietni tad klīst baumas ka piemēram Krievi ir sūtījuši pašnāvnieku misijas uz mēnes, jo šie mēnes programmā bijusi viena neliela problēma proti atgriezšanās.

1 0 atbildēt

5 bilde WTF ? uz Meness nav vēja  un karogam nav ēnas

1 0 atbildēt

a kur karogam eeemotion na?

1 0 atbildēt

Mums ir kaimiņi emotion  Jāaiznes ciema kukulis -  kāda indīga gāze emotion

1 0 atbildēt

Pie vietas par 2 min nokavējumu tiešraidēs es sāku smieties skaļi.. Nezinam tīru fiziku un radioviļņu ātrumu bezgaisa un gaisa telpā, bet diršam pa divi deviņi..

0 0 atbildēt

Vakara pasaciņa?

0 0 atbildēt

 pa to mēnesi ir interesanti, šo to no visuma sajēdzu - ir traki ka video nav redzamas zvaigznes, katra nosēšanās ir bijusi vienā vietā, karogi plīvo bez atmosfēras + saules radiācija, uz mēnes viņa ir daudzkārt lielāka nekā SKS par cik SKS tiek aizsargāts ar zemes magnētisko lauku, uz mēness tāda nav + tas ka tieši tanī laikā kad amīši nosēdās uz zemes - uz saules bij gadsimta lielākais izvirdums, kas radiāciju palielina 100iem reižu..  krievi tieši dēļ radiācijas nesūtija tautu uz mēness, bet gan lunokhodus. nu tur visp mistika, tagad ķīna cer jau 13 vai 16 gadā uz mēnesi nosūtīt cilvēkus, jācer ka izdosies un tad varēs pastīties ka'tur ir :)

0 0 atbildēt

ssie ir duliie emotion

0 0 atbildēt

šitas viss ir 50 uz 50 , tas ka eksistē citas dzīvības formas kautkur citās saules sistēmās vai galaktikās tas ir 100 % , bet nejau uz mēness , tač beidziet , ta jau neplānotu tās ekskursijas nākotnē uz mēnesi , un nesaprotu kāpēc nasa visu slēpj , kas tad pasaulē eksistē tikai asv? citās valstīs nlo nelido , bet tikai virs asv? kapēc eiropā neviens nav nofočejis reālu nlo , nevis feiku , tapēc ka neviens nlo nav spēris savu kāju ( ja viņiem tādas ir ) uz zemes un nekad arī nespers , mūsu paaudzei un varbūt vēl kādām 20 paaudzēm nav lemts saskarties ar viņiem , ja kadreiz mēs atklāsim nlo tad tas būs pašiem aizlidojot pie viņiem nevis viņiem pie mums , un tas ko mēs ieraudzīsim varētu būt kautkas pavisam savādāks kā jūs te domājat ( ar to es domāju kad svešajiem varētu nebūt pat 1 % līdzibas ar mums nedz izskata nez kā savādāk , varbūt viņu galā dzīvības formas ir tik mazas kad mēs ar aci pat nevaram saskatīt

0 0 atbildēt

 Bet ja godīgi td tiešām intresanti jo Es te mazliet palasijos par to mēnesi un secināju ka tur ir Hēlijs 3 turklāt ļoti daudz  a tas ir nenormāls enerģijas avots ja nemaldos tad 1 her vieniba pret 50 tukstoši naftas vienibu enerģijas iegūšanas ziņā. Turklāt nav nekādu blakus produktu... Tas varētu būt pirmais reālais biznes.... Intresanti ka pārtrauca lai gan zaļajiem civēciņiem arī ne pārāk ticu.

0 0 atbildēt

Apollo 11: Šie mazulīši ir milzīgi, ser... gigantiski.... ak Dievs, jūs tam neticēsiet! Es jums saku - tur laukā ir vēl citi kosmosa kuģi.... rindās un krātera otrā pusē.... viņi ir uz Mēness un novēro mūs. 

P.S izklausas pec Transformeriem, treilerisa sakuma. :D

0 0 atbildēt

Tam NASA laikam darīt nav ko, tāpēc ik pa laikam nākas izdomāt kaut kādu stāstiņu par NLO eksistenci jeb "kas būtu, ja mana vecmāte būtu traktors". Cik var kult tās pupu mizas dažādās versijās? Lai beidzot izvelk un parāda kādu Rozvelā avarējušo "zaļo cilvēciņu", tad arī būs kaut kāda skaidrāka runa. Kamēr tas nenotiks, lai nebrūķē muti.

3 4 atbildēt