local-stats-pixel fb-conv-api

Mr. Widemouth.6

170 0

Neieliku naktī, bet nu labi...

***

Kad es biju mazs, mana ģimene bija kā ūdens piliens, mēs nekad ilgi neuzturējāmies vienā vietā. Mēs pārvācāmies uz Rodas salu, kad man bija astoņi, un tur palikām līdz es sāku iet koledžā. Lielākā daļa manu atmiņu ir no Rodas salas, bet ir arī fragmenti no agrākas bērnības, citām mājām un vietām, kurās dzīvojām.

Daļa, nešaubīgi lielākā, ir neskaidras un bezjēdzīgas - spēlējos ''ķerenes'' ar vēl kādu mana vecuma puisi pagalmā, kad dzīvojām ZiemeļKarolīnā, mēģinot uzbūvēt plostu, lai vēlāk ar to dotos nelielā ceļojumā piemājas upītē, kad īrējām māju Pensilvānijā. Bet bija kādas atmiņas, tik skaidras kā stikls, it kā tās būtu no vakardienas, kādas, protams, tās nebija. Es bieži domāju, ka šīs atmiņas bija tikai spilgti sapņi smagās slimošanas laikā, kuru es pieredzēju pavasarī, bet sirdī es zināju, ka tās bija īstas atmiņas.

Mēs dzīvojām kādā mājā ārpus lielajām un cilvēku pilnajām metropolēm, mūsu pilsētiņā dzīvoja vien seši simti četrdesmit trīs iedzīvotāji. Bija dažādas istabas, kuras es pat neredzēju dzīvojot tajā mājā. Tā bija vietas izniekošana, tomēr tā bija vienīgā māja, kuru tad pārdeva, turklāt, tā bija tikai stundas attālumā no tēva darba vietas.

Dienu pēc manas piektās dzimšanas mani piemeklēja drudzis. Ārsts sacīja, ka man bija mononukleoze, kas nozīmēja, ka tuvākajā laikā nevarēs būt nekādu traku rotaļu, un, ka drudzis būs vēl vismaz trīs nedēļas. Tas bija ļoti slikts laiks slimošanai, jo lielākā daļa mantu bija jau sapakotas, lai dotos uz Pensilvāniju un mantas jau bija kastēs, kas manu istabu padarīja ļoti tukšu.

Mana mamma man nesa limonādi un bilžu grāmatas pāris reizes dienā un tā bija vienīgā mana izklaide priekš turpmākajām pāris nedēļām. Garlaicība vīdēja tepat aiz stūra, lai pabāztu savu neglīto galvu un palielinātu manas ciešanas.

170 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

kāds mīļuks tas misters Platā Mute. emotion emotion

7 0 atbildēt

Iesāku lasīt,bet tinot lejā sapratu *omg,tik garš stāsts,labāk pārmetišu tikai acis.  * emotion

Tomēr + par centību 

1 0 atbildēt
bija intresanti palasīt
0 0 atbildēt

Jau kaut kad sen lasīta, bet vienalga bija interesanti pārlasīt. emotionemotion

0 0 atbildēt