local-stats-pixel fb-conv-api

Mistika un konspirāciju teorijas piektdienai8

Gribi tici, gribi netici

202 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

CIK daudz Tu iepīpēji šito rakstu uzkapājot?? emotion  emotion  emotion  emotion Varbūt - prozit!... emotion 

8 0 atbildēt
Psc kā smird pēc diršanas
6 1 atbildēt
1.vispār ir sviests, gribētos redzēt cilvēku, kurš nelieto ūdeni vai kādu citu šķidrumu
5 0 atbildēt
lasot ceturto man smadzenes samežğījās😂
4 0 atbildēt

Par 5.punktu (Titāniku un Olimpiku) varēja vismaz pastāstīt, kāpēc viņi izdomāja kuģus samainīt vietām, kā viņi to izdarīja un kādi ir pierādījumi - cilvēku nevēlēšanās strādāt uz kuģa par spīti bezdarbam, burtu savienojums "MP" uz nogrimušā kuģa, kā arī izdzīvojušā sacītais uz nāvesgultas.

4 0 atbildēt
Par pēdējiem diviem gan žoklis atkārās... Nu labi, dvīņu torņu traģēdija jau bija populāra krietni vien senāk un arī simpsonos ir, it kā, paredzēts, ka tā notiks... Varbūt, kādu tas iedvesmoja, jo mēs visi labi zinām, ka dažreiz filmas un pop-kultūra var kalpot par ļoti labu iedvesmas avotu psihopātiem, teroristiem un citiem...
4 0 atbildēt

1. Šim pat varētu ticēt. Šķidruma ir pietiekami augos un taukos. Man viena stipri korpulenta tante gandrīz nemaz nedzer ūdeni un šķidrumu uzņem ļoti maz, toties taukainu ēdienu lielos daudzumos.

2. Vai tieši par Haizivīm, tas ir cits jautājums, bet patērētāju kults ir ļoti izdevīgs rietumu ekonomikām. Maz patērējošs indivīds nav izdevīgs sistēmai.

3. Mafijai un augstiem militāriem ieročiem absolūti nav nekāda sakara. Drizāk runā, ka amerikāņiem pašiem esot šādi dabas procesu ietekmēšanas ieroči.

4. 4D būtnes nebūtu korekti saukt par "personām" emotion Šis vispār neiederās konspiratīvās teorijās, jo šobrīd dabaszinātņu nozare vien knapi pieskārusies telpas un tās procesu izzināšanai, un mēs ļoti maz par to visu zinām. Izslēgt šobrīd ļoti maz ko var.

5. Un tie ļaudis, kas izdzīvoja? Piekukuļoja vairākus simtus cilvēku?

6. Tāpat kā Šekspīrs esot bijis sieviete vai arī nospēris tos darbus no cita autora.

7. Debesskrāpju sagraušana ir/bija ļoti populāra daudzās amerikāņu filmās krietni pirms 11. septembra.

8. lol emotion

3 0 atbildēt