local-stats-pixel fb-conv-api

Mežāža saderība ar citiem horoskopiem.4

Raksts ir ņemts no - zegsī keda

Paņēmu, lai vieglāk būtu atrast.

Viss credit goes to zegsī keda .

AUNS + MEŽĀZIS.

Uguns + zeme = lava. Šī ir patiesi neveiksmīga kombinācija romantikai, var prognozēt nemitīgas cīņas jūsu starpā. Daži astrologi šo kombināciju pat uzskata par visneveiksmīgāko starp visām zodiaka zīmēm. Pār jums valdošām planētām – Marsam un Saturnam – ir pilnīgi pretēji spēji. Auns ir ekstraverts, bet Mežāzis ir intraverts un kautrīgs, reizēm pat drūms. Mežāzis ir prātīgs, praktisks, reālistisks, lēns un nosvērts un mazliet par konservatīvu Aunam. Mežāzim ir nepieciešams skaidrs, noteikts plāns par visiem notikumiem viņa dzīvē. Auns mēdz aizrauties tieši ar viņam nezināmām lietām un vienmēr būs sajūsma par to, ko dzīve viņam piespēlēs. Jums ir ļoti atšķirīgas attieksmes pret citiem. Ja Aunam tomēr Mežāzis liekas pievilcīgs, viņš maldās, ja domā, ka Mežāzis uzreiz tad pametīs visu, lai tikai darītu lietas kopā ar Aunu. Auna mežonīgā un impulsīvā daba radīs Mežāzī tikai neizpratni par notiekošo. Šajās attiecībās Auns nevarēs savu brīvību mīlošo dabu. No otras puses, Auna dzīvīgā un pārpilnā enerģija, liks tradicionālajam Mežāzim justies kā vāverei ritenī un tas viņiem nepatīk – Mežāzim nepieciešams, ka viņu dzīve kustas nedaudz lēnāk, tādā ātrumā, lai viņš spēj visam izsekot līdzi. Lai vai kā Mežāzis slepeni vēlētos piedzīvot tādu dzīvi kādu Auns dzīvo, kur vienmēr bezgalīgi kūsā enerģija un optimisms. Pār Mežāzis valdošais Saturns norāda uz stingru un nosvērtu attieksmi, kas būtībā ir pretrunā ar Auna attieksmi. Bet Mežāzis varētu nedaudz nodzēst Auna uguni. Pārsteidzoši, bet darba attiecības nebūs nekādas problēmas šai kombinācijai. Darot lietas profesionāli kopā, tas var izdoties ļoti labi, neskatoties uz to, ka jūs viens otru neiedvesmojat. Jūs kopā varat veiksmīgi pelnīt naudu, bet vai tas ir viss, ko jūs vēlaties?

VĒRSIS+MEŽĀZIS.
ATBILDĪGAIS VADĪTĀJS un PRAKTISKAIS DARĪTĀJS. Reti veiksmīga praktiķu savienība, kurā gadi kā labs vīns padara draudzību tikai stiprāku. Pārticīgu cilvēku mijiedarbība. Jums ir vienota laika izpratne, jo laiku mērāt pēc padarītā un iegūtā. Lomu sadalījums: Tu - projektu aizsācējs, Vērsis - nodrošinātājs. Problēmas var sākties, kad jāsaņem pēc nopelniem. Kurš vairāk darījis un pelnījis? - šādi jautājumi pie laba gala nenoved.
Lasīt vairāk
– Melanholiskajai Mežāža sirdij Vērsis ir īsts atradums. Kā vienam, tā otram jūtas ir pastāvīgas un ilgas. Kā mīlestībā, tā laulībā šis pāris ir uzticīgs viens otram, kas garantē stabilu savienību ar lielu lietderības koeficientu.
– Savienībā šķiršanās ir rets izņēmums. Starp viņiem mīlestība nerodas no pirmā skatiena - ar gadiem padziļinās savstarpējā sapratne un vienprātība, nostiprinās pieķeršanās jūtas.
– Savienība jānostiprina ar naudu vai citām materiālajām vērtībām.
– Abi partneri ir caurstrāvoti un pārpildīti ar dzīves realitāti un praktiskumu.
– Pateicoties Mežāzim, Vērsis vienmēr pareizi attiecas pret laiku.
– Vērsis, atšķirībā no citiem, prot novērtēt Mežāža humoru.
– Attiecības, kad abu dzīve ir tīkami „rāmji rāmjos”.
– Mežāzim ir jāsaprot par Vērsi viena svarīga lieta – viss ir iespējams, kamēr lēmums nav pieņemts. Kamēr viņi apspriež uzdevumu, izstrādā plānu, kamēr nav paspieduši viens otram rokas, viss ir iespējams, un Vērsis klausīsies Mežāzi. Tāpēc ļoti svarīgi ir nekļūdīties pieņemot lēmumu. Tāpēc, ka pēc tam vairs nevarēs kaut ko mainīt. Vērsis izpildīs visu precīzi kā bija ieplānots un viņu nevarēs apstādināt ne ar kādiem līdzekļiem.

DVĪNIS + MEŽĀZIS. Gaiss + zeme = putekļi

Liksies, ka Mežāzis nekavējoties vilks uz zemes Dvīņa gaisīgumu un enerģijas pārpilnību. Tas Dvīnim var arī nepatikt. Šī kombinācija ļoti labi darbosies biznesā vai kādā profesionālā laukā, bet tas nepiedāvā jums daudzas kopīgas intereses un līdzības personības rakstura īpašībās. Šie elementi – gaiss un zeme ir diezgan atšķirīgi – iznākums šai kombinācijai ir putekļi.

Mežāzis ir sarežģīta zodiaka zīme Dvīnim. Mežāzim ir spēcīgs karmiskais savienojums naudas jautājumos. Jums nāksies daudz ko pārrunāt attiecībā par vērtībām. Kas ir tas, ko jūs abi vēlaties no attiecībām, kā arī, kā jūs mācēsiet apieties ar finansiālām lietām. Šie kļūs par jūsu attiecību „klupšanas akmeņiem”, ja netiksiet ar tiem skaidrībā jau pašā sākumā.

Dvīnis uzticēt atbildību par finansiālu drošību, jo reizēm viņš naudu tērē brīvi vaļsirdīgi un pārāk dāsni. Mežāzis skaita katru santīmu un ir daudz taupīgāks. Prasme atbilstoši sadalīt naudu un resursus var būt jūsu lielākais strīda jautājums.

Sektors, kas norāda uz finansiālajām rūpēm, rāda arī, ka seksuālajai dzīvei vajadzēs pievērst nedaudz vairāk uzmanības kā parasti. Dvīņi var stimulēt Mežāža konservatīvismu. Mežāzis to labprāt uzņems un baudīs Dvīņa rotaļīgumu, pēc kāda laika Mežāzis pat var seksuāli atvērties un tas parādīs, ka jūsu attiecības ir tik veiksmīgas, ka tiek pieļauta to ilgtspēja.

Pār Mežāzi valda lēnais un nosvērtais Saturns, un Dvīnim viņš var sniegt dziļāku izpratni pašam pret sevi, skaidras atbildes dažādos jautājumos, notikumos, ja Dvīņi paši to vēlēsies. Tas pat ir iespējams, ja tomēr nedibina nopietnas attiecības viens ar otru. Dvīņi būs pārsteigti, cik dziļš ir Mežāža domāšanas līmenis, un tas ir būtiski atšķirīgs no Dvīņa.
VĒZIS+MEŽĀZIS.
EMOCIONĀLAIS MIETPILSONIS un ATBILDĪGAIS VADĪTĀJS
. Papildinoša mijiedarbība. Ideāla savienība, ja Mežāzis iekārto sabiedrisko dzīvi, bet Tu rūpējies par mājas vidi. Tev svarīgas ir jūtas, Mežāzim – kādā gultā gulēsim. Ilgu savienība, kurā ilgstoša kopā būšana nogurdina. Ja iespējams atvilkt elpu vienam no otra, varat piedzīvot otro, trešo un kārtējo attiecību jaunību. Tavi ieroči Mežāža darbā ir nenoderīgi. Tomēr pie Tevis Mežāzis varēs pārciest vētras kā ne pie viena cita.
– Neraugoties uz to, ka šajā savienībā ir ne mazums pretrunu, kontrastu, ka partneri dzīvo pilnīgi dažādās pasaulēs, galveno lomu nospēlē stipra fiziska pievilcība.
– Savienībā obligāti vajadzīgs kompromiss no Mežāža puses.
Mežāža kaislības ir zem trejdeviņām atslēgām. Par mīlestību viņš runā pilnīgi mierīgi, nepaceltā balsī, bet tā, it kā runa būtu par saimnieciskām lietām vai arī par kaut ko citu. Mežāzis vairāk grib ņemt un mazāk dot, bet strādāšanu un darbu vērtē augstāk nekā mīlestības jūtas.
– Daudziem Vēžiem Mežāža aukstasinīgais miers līdzīgs salnai, kas skārusi puķes, un ar gadiem paši zaudē arī savas jūtas.
– Labākais variants minētās laulības slēgšanai ir starp vīrieti – Mežāzi un sievieti – Vēzi. Mežāzim, kas bieži krīt depresijās, Vēža sieviete ir īsta dvēseles mierinātāja. Vēzīte, ja ir apgādāta ar materiālajiem labumiem, vienmēr cenšas izdarīt pa prātam, aizstāvēt savu laulības partneri, pateicoties ar jūtu siltumu, sirsnību un maigumu, uzticību. Tas tik ļoti aizkustina Mežāžus, ka viņš pat mēģina iet uz kompromisu.
– Vīrietis Vēzis ar grūtībām pakļaujas savas partneres „ārstēšanās kursiem”.
– Mežāzis vienmēr ir viesis vietā, kur saimnieko Vēzis. Vēzis vienmēr ar labpatiku uzklausa Mežāzi - par vakardienas notikumiem, par darbiem, kurus Mežāzis uzspēja padarīt, kādi ir plāni rītdienai. Bet Vēzis pats nekad negribēs darīt to pašu, ko dara Mežāzis. Nav jēgas konkurēt savā starpā.
– Mežāzim piemīt spēja Vēzi padarīt par ,,normālu,,. Pasaulē vairāk neviens cits nespēj Vēzi noturēt pieklājības rāmjos. Vēzis nevar viņa klātbūtnē palaisties. Ja vēlies uzzināt, kādi ir Mēness cilvēkā Vēža jaukumi bez pārmērībām – pavērojiet viņu Mežāža klātbūtnē. Redzēsi, ka emocijas pilnībā var kontrolēt, ka uztraukumu var rūpīgi noslēpt, ka personīgai ieinteresētībai ir robežas – pietam ļoti dzelžainas. Kamēr Vēzis vēlas patikt Mežāzim, viņš demonstrēs šos savus lieliskos talantus.
– Mežāzis var tikai vienu: uzslavēt Vēža panākumus vai novērtēt viņa kļūmes, skatoties uz to, kas Vēzim radīs lielāku iespaidu.
– Mežāzis zina, ko ir pelnījis Vēzis, un atlīdzina tam pēc nopelniem. Tas ir labi, godīgi, bet tomēr nedaudz garlaicīgi, lai arī ļauj salīdzinoši ilgi uzturēt attiecības.
LAUVA + MEŽĀZIS. Uguns + zeme = lava

Jūs nevarēsiet atrast divas pēc rakstura vēl atšķirīgākas zīmes kā Lauva un Mežāzis. Pašā pamat līmenī šīs zīme ir pilnīgi pretējas. Lauvas uguns un Mežāža zeme savienojas slikti. Lauva ir sirsnīgs, pašapmierināts, viņā kūsā vēlme pēc komunikācijas ar apkārtējiem cilvēkiem. Tas ir pilnīgi citādi nosvērtajam un reālistiskajam Mežāzim.

Lauvas gaišās un spožās saules vibrācijas liek Mežāzim kusties neērti. Mežāzis var justies neveikli atrodoties jūsu izcilajā un uzmanības meklējošajā sabiedrībā. Patiesībā, jo biežāk Mežāzis ar Lauvu kaut kur dosies, jo mazāk pārliecināts Mežāzis būs par sevi.

Lauvai jābūt iejūtīgākai pret Mežāzi, jācenšas mazināt viņa sirds smagumu un palīdzēt viņiem sākt uztver lietas nenopietnāk. Mežāzis pēc dabas ir nopietns, tāpēc nebūs viegli to viņa mainīt.

Pār Lauvu valdošā Saule ir uz āru vērsta; bet Saturns, Mežāža valdošā planēta, ir tieši pretēja. Mežāzis ir intraverts, viņam patīk darbus darīt ārpus citu redzes loka, prom no vietām, kur Auns meklē atpazīstamību un iegūt citu uzmanību.

Šī kontrastējošās enerģijas var savienoties veiksmīgi, ja spēsiet rast savstarpējus kompromisus.

Diemžēl vieta, kur raksturīgās atšķirības ir visizteiktākās ir guļamistaba.
JAUNAVA + MEŽĀZIS. Zeme + zeme = stingra zeme.

Divu vienādu elementu kombinācija ir vienmēr labs pamats attiecību sākšanai. Jaunava uzreiz izveidosies labas attiecības ar Mežāzi. Pateicoties dažiem iemesliem, Mežāzis Jaunavai neliksies tik nopietns kā viņš liekas citām zīmēm.

Abu zīmju cilvēki parasti ir reālistiski, mērķtiecīgi, bet starp jums pastāv ar dažas atšķirības. Jaunava vairāk orientējas uz darba darīšanu, bet Mežāzis vairāk uz veiksmi.

Kopumā, jūs abi esat taupīgi, tomēr Jaunava pārspēj Mežāzi šajā ziņā. Pār Mežāži valdošā planēta ir drūmais Saturns, bet Jaunava zina kā viņu iedvesmot. Kopā ar Jaunavu Mežāzis jutīs, ka ir atjaunojis savus spēkus un kļuvis jaunāks. Un Mežāzis Jaunavai spēs pateikties par to daudz labāk nekā citas zodiaka zīmes.

Jaunava spēs atvērt Mežāža otru pusi, kura ir draiskulīga un jautra. Citiem Mežāzis parasti tikai ir nopietns un ambiciozs. Tas nenozīmē, ka jūs abi kārtīgi nestrādāsiet, lai sasniegtu materiālu labklājību, bet gan to, ka Jaunavas vadītā kompānijā Mežāzis atbrīvosies un nometīs nost sevis aizsargājošo sienu.

Sākumā var šķist, ka šīs ir uz darbu orientētas attiecības, bet, ja paskatīsies dziļāk, būs pamanāms, ka Mežāzim ir spēcīga ietekme uz Jaunavas romantisko dzīvi. Mežāzis palīdzēs Jaunavai iemīlēties sevī.

Jaunavai nevajadzētu būt tik kritiskai, ka arī pārāk neuzbāzties ar savu dzīves skatījumu. Jaunava uzticas Mežāzim, un tas ļaus Mežāzim kļūt vēl jutīgākam un mīlošākam. Nevajag aizmirst, ka aiz Mežāža ārējām īpašībām slēpjas liela vēlme pēc drošības un ilgtermiņa komforta.
SVARI + MEŽĀZIS. Gaiss + zeme = putekļi.

Sākumā skatoties šo zīmju kombinācija nav tā labākā savienība. Bet apskatot rūpīgāk, jūs abi ienesīsiet šajās attiecībās vērtības, un jūs abi spēsiet viens otru apmierināt turpmākajās, drošajās attiecībās, kas iespējams novedīs līdz laulībai.

Pirmkārt, un galvenokārt, pār jums valdošās planētas – Venera pār Svariem un Saturns pār Mežāzi – ir draudzīgas, apskatot no astroloģijas viedokļa. Bet Mežāzim būs jāaizmirst nemitīgā vēlme kontrolēt Svarus. Viens no Mežāža personības dzinējspēkiem ir tas, ka viņš ir apmāts ar vēlmi gūt materiālu un profesionālu stabilitāti. Mežāzis ir ambiciozs.

Diemžēl Svari ar to nav gluži mierā. Svari uzskata, ka varai ir jābūt godīgi sadalītais starp visām iesaistītajām personām. Bet tas atkal neapmierina Mežāzi, jo viņiem patīk saglabāt varu savās rokās. Mežāzis to lieto kā līdzekli kāda mērķa sasniegšanai, īpaši attiecībās. Svari turpretim vēlas redzēt sabiedrisko un psiholoģisku saskaņotību starp cilvēkiem, kuri ir attiecībās. Svariem nepatīk to visu kontrolēt.

Lai vai kā Svari izbauda labumus, ko Mežāzis sniedz attiecībās – ieskaitot neatkarīgu un komfortablu dzīves stilu. Tas nav pats labākais, bet nav arī pats sliktākais kādu attieksmi Svari vēlas.

Svari ir spontāni, viņi mīl jautrus saviesīgos pasākumus. Mežāzis parasti jūtas labāk daudz mierīgāka vide, reizēm izvēloties pat palikt savrup no citiem. Atkarībā no tā, kā jūsu attiecības attīstīsies, Mežāža vēlme pēc privātās telpas, būs klupšanas akmens Svariem. Ja Svari nogurs no nemitīgās sabiedriskās dzīves, viņš diezgan labi jutīsies divvientulībā ar Mežāzi.

Kad jūs nonākat līdz intīmām lietām, pārējās atšķirības starp jums tiek atklātas. Seksā Mežāzis ir diezgan tradicionāls, bet Svari vienmēr gatavi izmēģināt ko jaunu.

Svariem ir iespēja palīdzēt īstenot Mežāža slēptās idejas, laužot viņu barjeras. Mežāzim nāksies vien Svariem uzticēties šajā lietā. Mežāzim nāksies atteikties no aizsprieduma, ka cilvēku iespēja ir tikai atturīgs sekss un mīlestība. Ja Svari spēs Mežāzi par to pārliecināt, tas būs vērtīgs sasniegums, Mežāzis padosies un atvērs pamazām savu sirdi. Jautājums vien ir – cik ilgi Svari ir gatavi gaidīt?
SKORPIONS + MEŽĀZIS. Ūdens + zeme = dubļi.

Starp Skorpionu un Mežāzi svarīgākais ir draudzība. Mežāzis ir tik pat piesardzīgs un aizdomīgs attiecībā pret otru cilvēku kā Skorpions, bet šīs īpašības tiek noliktas malā, pirmajās tikšanās reizēs. Neskatoties uz to, ka pār jums valdošās planētas nav tie labākie draugi, bet jūs jutīsieties ļoti ērti viens otra sabiedrībā. Jums būs kopīgas intereses un jūs jutīsieties garīgi nedaudz radnieciski.

Apdomība un piesardzība ir Mežāža būtības atslēgas vārds, tāpēc Skorpiona veselais saprāts liek justies attiecībās labi. Mežāzim ir nepieciešams komforts, stabilitāte un drošība. Skorpions novērtēs Mežāža saprātīgumu un praktiskumu, kā arī emocionālo un seksuālo attieksmi.

Jūs abi esat strādīgi, čakli un apņēmīgi, savus nospraustos mērķus jūs esat apsolījušies sasniegt. Katrā ziņā, jūs abi neesat uz to motivēti no vienādiem lietām. Piemēram, Skorpionu nauda motivē daudz mazāk nekā emocionālā kaisle un aizraušanās. Kā arī Skorpionam patīk vara un viņš izmanto labākos piedāvājumus.

Mežāzis vairāk koncentrējas uz to, ko par naudu var nopirkt. Kad saliksiet kopa savus talantus, jūs varat radīt attiecības, kas atnesīs jums milzīgu materiālu bagātību un varu. Bet jums būs jāatrod līdzsvars starp darbu un atpūtu, jo konflikti par varu būs neizbēgami.

Jūs veiksmīgi savienosiet savu spēku un mīlestību veidojot ģimeni, kur abi jūs nodrošināsiet drošu patvērumu un dziļu mīlestību saviem bērniem un viens otram. Jūsu ģimene nekad nekas netrūks.

Jūsu seksuālā saderība sāksies ļoti lēni, jo pār jums valdošās planētas tomēr ir ļoti atšķirīgas. Skorpions ir seksuāli ekspresīvs, bet Mežāzis ir rezervētāks. Sākumā Skorpions pārņems Mežāzi ar savu entuziasmu. Bet, ja Skorpions dos vairāk laika Mežāzim, lai viņš varētu iepazīties un spētu uzticēties, tad abi sasniegs arī baudāmas seksuālās attiecības.
MEŽĀZIS+MEŽĀZIS. Viņu graujoši ietekmē spēcīgas emocijas, kas ietiecas dzimumdzīves sfērā, un viņa nespēj nošķirt seksu no mīlestības. Viņa ir iemīlējusies savos partneros, un šīs ciešās saites rada dažādus ierobežojumus un šķēršļus viņas ceļā uz laimi. Vienlaikus viņa ir arī seksuāla un jutekliska, tādēļ bieži sastopas ar grūtībām un mēdz būt neapmierināta. Ir maz vīriešu, kas viņai patīk. Agrā jaunībā bieži vien neapdomīgi iziet pie vīra, pēkšņi iemīlēdamās, vēl iekams paguvusi sevi iepazīt un izprast. Turklāt viņai pašai šķiet, ka tā ir vienīgā mīlestība viņas mūžā. Bieži vien viņa jau ir nodibinājusi ģimenes saites, kamēr viņas vienaudzes vēl tikai eksperimentē seksuālajā jomā.
Viņa ir radīta vētrainām kaislībām. Pirmo seksuālo piedzīvojumu laikā viņu pārsteidz pašas kaisle. Viņa mēdz būt agresīva un greizsirdīga, tomēr partnera raksturā šīs īpašības necieš. Atbildības izjūta neļauj viņai pamest ģimeni, ja tas notiek, tad viņa diezgan ātri atrod citu vīrieti, lai atkal sajustu saišu smagumu. Mīlas rotaļā viņa rod īstu saldkaisli, kas pieejama tikai izredzētajiem.
Klasiskais Mežāzis ir pagāns. Dzīve viņam ir neizsmeļams prieka un laimes avots, un tāpēc to, pēc Mežāža domām, nedrīkst veltīgi izšķiest. Dzīve viņam ir arī vislielākā vērtība, bet tās norišu vidū - sekss, kas, viņaprāt, ir lieliska mistērija, pielīdzināma gandrīz vai reliģijai. 90 procentu gadījumu Mežāzim sekss ir saistīts ar psihiskiem, emocionāliem pārdzīvojumiem, kuros ņem dalību ne tikai ķermenis. Mežāzis prot novērtēt fizisku baudu, taču alkst pēc kaut kā cēlāka. Pilnīgu apmierinājumu Mežāzis gūst tikai tad, kad var pilnībā aizmirsties mīlas rotaļu pārdzīvojumos, - Mežāzis nepazīst seksu bez psihiskiem pārdzīvojumiem. Emocionālās saites, kas viņu saista ar vienu partneri, visticamāk, nosaka citu kontaktu nevajadzīgumu. Mežāzis mēdz būt visnelaimīgākais no visiem vīriešiem, taču viņš spēj arī izjust laimi vairāk nekā jebkurš cits. Viņš var kļūt par lielisku draugu tikai nedaudziem izredzētajiem, jo apkārtējie maz ko zina par viņu, tādēļ, ka Mežāzis bieži ir pārāk noslēdzies sevī.
STRĒLNIEKS+MEŽĀZIS. Uguns + gaiss = lava
Komunikablais Strēlnieka temperaments ir diezgan atšķirīgs no Mežāža. Strēlniekam ir atvērta, optimistiska un godīga daba, kura uztver lietas tā, kā tās ir, kā dzīve tās viņam piespēlē. Un Strēlnieks vienmēr tic, ka dzīve viņam piespēlēs vislabāko, pat tad, ja lietas galīgi iet šķērsām, viņš turpina ticēt, ka nākošie dzīve pagriezieni būs viņam labvēlīgi.

Mežāzis tiek uzskatīts par vēsu, privātīpašniecisku un nereti intravertu zīmi. Daudziem, bet ne visiem Mežāžiem ir daudz konservatīvāka daba kā Strēlniekam, kā arī viņi nav tik optimistiski kā Strēlnieks.

Tāpēc būs jādod Mežāzim laiks, lai viņš ar Strēlnieku justos brīvi. Tad Mežāzis mazliet izmainīsies un parādīs savu otru personības pusi. Bet vajag paturēt prātā, ka sākuma viņi var justies pārspēti no Strēlnieka jautrajā rīcībām, bet tad var sākt tiesāt Strēlnieku par to, izmantojot savas rakstura īpašības.

Strēlnieks ir dēkainis, viņš mīl brīvību; viss, kas ir saistīts ar sportiskām aktivitātēm brīva dabā ir tieši viņa kompetence. Tā ir vēl viena lieta, pret kuru Mežāzis ir daudz piesardzīgāks nekā Strēlnieks. Un tomēr, ja jūs būsiet kopā ar Mežāzi, jums nāksies rēķināties ar tādām rakstura īpašībām kā godkārība un praktiskums.

Ja jūs esat pacietīgais Strēlnieks, jūs varētu patikt ņemt virsroku pār atturīgu Mežāzi, lai parādītu viņiem kā patiesi baudīt dzīvi. Mežāzis ātri mācās, viņam ir ass prāts. Viņi var aizraut Strēlnieka uz izklaidēm vērstā daba un pēc laika viņš vēlēsies pievienoties Strēlnieka pārdrošajos pasākumos. Tāpēc nevar Mežāzi izslēgt kā Strēlnieka iespējamo partneri.

Jūsu seksuālā dzīve ar Mežāzi varētu nebūt tik karsta un kaislīgā kā Strēlnieks būtu vēlējies sākumā. Ja Strēlnieks dos Mežāzim mazliet laika, lai viņu iepazītu, tad Mežāzis galu galā mācēs Strēlnieku apmierināt. Kopumā jums nāksies diezgan daudz strādāt, lai sasniegtu to, kas Strēlniekam ir nepieciešams no sava partnera, bet rezultāts būs piepūles vērts.
ŪDENSVĪRS - MEŽĀZIS
Šī savienība ir visai problemātiska, bet vairumā gadījumu arī neveiksmīga. Šeit ir raksturīga ne tikai laulības šķiršana un atraitnība, bet arī attiecību pārtraukšana visdažādāko iemeslu dēļ. Sadarbība, līdzautorība ir iespējama, taču pat draudzībai šeit nav reāla pamata.
Šeit atkal var runāt par divām blakus esošām zodiaka zīmēm, kurām ir atšķirīgas iezīmes. ‘Mežāzis’ nespēj pierast pie ‘ūdensvīra’ ekstravagances un savdabīgā rakstura, jociņiem, veselīgā humora un nestandarta uzskatiem.
Vīrieša-‘mežāža’ acīs sieviete-‘ūdensvīrs’ ātri zaudē savu autoritāti, prestižu, reputāciju. Sieviete-‘ūdesnvīrs’ – tā ir māksla, estrāde un kino, vēlme mirdzēt, baudīt dzīvi, jautras nakts ballītes. Tamlīdzīga uzvedība ‘mežāzim’ parasti ir nepieņemama un šokējoša. Un tas vēl nav viss. Viņi var bez iepriekšēja brīdinājuma un garām sarunām pamest savu partneri, turklāt uz visiem laikiem. Šķiroties ‘mežāzis’ nejūt nekādus iekšējus pārmetumus, viņa dvēsele ir tīra ka bāreņa asara.
ZIVS + MEŽĀZIS. Ūdens + zeme = dubļi
Zivs un Mežāzis astroloģijā abi ir sievišķās zīmes, kas apveltītas ar asu prātu. Sievišķība nozīmē, ka ir izteiktas intuitīvās spējas un, ka tiek dzīvots saskaņā ar savām emocijām, un tas jums abiem ir kopīgs. Tomēr vispārīgā līmenī starp jums ir arī būtiskas atšķirības.

Pirmkārt, Zivs vairāk dzīvo ar savām idejām, bet Mežāzis ir daudz konkrētāks un praktiskāks. Zivs nav savtīga, viņa vairāk ziedo sevi, savu ideālu sasniegšanai. Mežāzim to būs grūti saprast, jo viņi ir mērķtiecīgi. Mežāzis pārsvarā tic tikai tām lietā, kuras viņš var sataustīt, ieraudzīt un dzirdēt. Viņiem patīk lietas, kuras var pierādīt, bet nepatīk lietas, kuras pārsniedz saprāta robežu.

Zivs bauda dzīvi caur sirdi, ne caur prātu, viņi ir lieliski sapņotāji. Mežāzim liksies, ka Zivs nav pietiekoši praktiska un ambicioza. Ja izveidosies ilgtermiņa attiecībās, šis būs bieži runājams jautājums, jo Mežāzim ir nepieciešams justies droši par nākotni.

Tomēr, lieliska draudzība parasti iznāku no Zivs un Mežāža savienības. Neskatoties uz pretējām rakstura īpašībām, parasti jūs viens otru valdzināt un pievelkat. Nevajag pārāk ātri atteikties no šīm attiecībām.

Mežāzim ir lieliskas spējas ilgstoša darba darīšanai, ja tas ir materiālu mērķu sasniegšanai. Zivs arī ir lielisks un nesavtīgs strādnieks, bet viņš to dara labumu gūšanai citiem, ne tik ļoti sev. Tā būs lieliska kombinācija, kad jūs sapratīsiet viens otra motivāciju uz darbu. Mežāzis tik ļoti nekoncentrēsies vairs uz sevi, bet Zivs kļūs praktiskāka.

Taču neskatoties uz to, jūs tomēr neesat kopumā saderīgi, lai arī, veidojot savas attiecības par kaut ko stabilu un nezūdošu, sniedz jums abiem apmierinātību. Starp jums gan pastāv dabiska seksuālā pievilkšanās.

Izmantotie avoti:
http://horoskopusaderiba.com/mezazis-saderibas-horoskops/

Mūzika backgraundā. 

23 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Tas kas ir tabulā nesakrīt ar tekstu.

3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt