local-stats-pixel fb-conv-api

Mēness noslēpumi.32

194 8

Ko no mums slēpj NASA saistībā ar Mēnesi.

Rakstu sērijas Noslēpumi, otrā daļa.

 

Tātad šoreiz apskatīsim  faktus, manas domas un secinājumus, masu mediju un cilvēku ziņas par NASA`s noslēpumiem saistībā ar mūsu planētas Zeme pavadoni - Mēnesi.

Tātad, ka jau visi, vai vismaz lielākā daļa, esam dzirdējuši par to, ka iespējams NASA`s kosmonauti nemaz nav nosēdušies uz Mēness.
Visi fotoattēli un videomateriāli ir uzmeistaroti NASA bāzē uz mākslīgi izveidotas "Mēness virsmas". To, ka šie fotoattēli ir viltoti pierāda daudz tajos redzamu, un pierādītu nepilnību. Kā piemērus varu minēt: Fotoattēlos debesīs nav redzmas zvaigznes.
Nospraustais Amerikāņu karogs samērā spēcīgi plīvoja. (ņemot vērā to, ka uz Mēnes nav atmosfēras)...
Jā, pagaidām tik tiešām cilvēki uzskata, ka Amerikāņu nosēšanās uz Mēness ir viens liels blefs.
Bet pat pieņemot to, ka Amerikāņi staigāja pa Mēness virsmu, tad kāpēc jau vairākus gadus viņi šādu lidojumu nav atkārtojuši ?
Teiksiet, ka tagad sūta robotus... Bet kāpēc gan pašiem kosmonautiem nepastaigāt, neapskatīt to savām acīm un veikt secinājumus par ūdens klātbūtni un tamlīdzīgi, vēl līdzi paņemot arī kādu robotiņu..
NASA uz jautājumu parlidošanu uz mēnesi atbild, ka lidojumam uz Mēnesi ir bijis tikai politisks mērķis.. parādīt Krieviem pigu un būt pirmajiem.
Pat padomājot nav ilgi jādomā, lai prātos iešautos: Nu ja, kadēļ gan viņiem pūlēties un sūtīt kosmonautus, ja to visu var uzfilmēt šeit pat un vienalga parādīt Krieviem pigu, jo viņiem par viltojumu nebūs nekādas nojausmas.

Palasot arī pamatīgus rakstus internetā par dažādiem amīšu noslēpumiem, diezgan spēcīgi prāta spiežas tas, ka lielākā daļa no tcilvēkiem, kuri rkastījuši grāmatas par NASA`s melnajiem darbiem, devuši presei intervijas par to, ko NASA patiesībā zin un perina.. vienvārd sakot tie cilvēki, kuri zinājuši par daudz - pēc neilga laika (kad centušies vēstīt pasaulei ko jaunu) ir vienkārši pazuduši, arestēti, vai arī gājuši bojā !
Princps tāds: Ja nebūs mums, nebūs arī citiem.

Saistībā ar šo: Arī Krievi ir iztērējuši vairākus miljardus un būvējuši kosmiskās raķetes, lai netikai Amerikāņi būtu staigājuši pa Mēnesi, taču visas viņu raķetes uzsprāga... Diezgan interesanti. Varbūt kāds nevēlējas, lai viņi turp lidotu, jo zināja ko vairāk, ko nedrīkst zināt pārējā pasaule ?
 

Apollo kosmonauti gāja bojā trenniņu laikā. Varbūt viņi bija neuzticīgi NASA`i un zināja to, ko nedrīkstēja? Varbūt bojāejas brīdī viņi nemaz nebija trenniņā ? Ir cilvēki, kas tik tiešām uzskata, ka tā bijusi apzināta slepkavība...

Lūk:
Saistībā ar \"Apollo\" ceļojumiem uz Mēnesi pērn atklātībā ar sensacionālu paziņojumu nāca NASA bijušais fotodienesta vadītājs Kens Džonstons (šīs ziņas parādījās arī Ričarda Hoglenda un Maika Bāra par bestselleru tapušajā grāmatā \"Tumšā misija: NASA slepenā vēsture\", kurā citu apšaubāmu apgalvojumu vidū atrodami arī murgainie pieņēmumi, ka NASA nogalināja \"Apollo 1\" astronautus un pārējiem šo programmu dalībniekiem \"nodzēsa\" atmiņu, tā it kā pasūtījusi arī prezidenta Džona Kenedija slepkavību, jo viņš zinājis par tās \"tumšajiem noslēpumiem\"). Pēc bijušā NASA darbinieka rīcībā esošajām ziņām, ASV valdība esot četrdesmit gadus turējusi noslēpumā ziņas par to, ka astronauti uz Mēness virsmas atraduši noslēpumainu civilizāciju pēdas, kā arī agrāk nezināmu tehnoloģiju, kas ļauj vadīt gravitācijas spēkus. Pēc Džonstona domām, tieši šī apstākļa dēļ lielvalstis – ASV, Krievija, Ķīna, Indija un Japāna – pēdējos gados atkal ir pievērsušās kosmiskajām Mēness sacīkstēm.

Jā, NASA tik tiešām ir noslēpumiem apvīta un aprunāta... Domājot par šo visu, es iegāju Google Earth kartē, kuras ikoniņa gozējas uz mana desktopa un sen netika izmantota. Izvēlējos Mēness karti un devos ceļojumā.. skaisti ripināju Mēness bumbu pa savu ekrānu, līdz ieraudzīju kādu aizdomīgu pleķi, pietuvināju... Izskatās, ka NASA tik tiešām tīši centusies kautko slēpt no cilvēku acīm.. par to - bildēs !

Par to kam ticēt vai neticēt, izvēlaties jūs paši.. Droši dalaties viedokļos, taču ar saviem viedokļiem necenšaties ietekmēt mani un stāstīt, kā redz patiesībā ir "pareizi". šis ir tikai mans viedoklis..
Un nav divu domu, ka NASA zin ko vairāk, taču ir viņiem ir iemesls to slēpt.. Daudz aprunātas ir arī iespējas, ka viņi zin ko vairāk, par citām civilizācijām, un varbūt tieši tās ieteica nelidināties uz Mēnesi ? .....

Noslēpumu sērijas pirmais raksts - http://www.spoki.lv/aktuali/Piramidu-noslepumi-2012/115710

194 8 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Kkaads murgojums....tie tavi itkaa argumenti, kaapeec, amiishi nav bijushi uz meeness, ir kakjim zem astes.....gudri viiri, jau sen tos visus ir apgaazushi, domaaju, ka netaa to visu ar var atrast, bet nu man par sho teemu fizikas profesors interesanti apstaastiija!

Kaapeec ameri vairs nav bijushi uz meeness? a nafig vinjiem? bija vairaakaas misijaas uz turieni un atveda no turienes visu ko vareeja - akmenjus! Domaa, tas ir baigi finansiaali izdeviigi vadaat cilveekus uz meenesi un atpakalj, paaris kg akmenju deelj? NOUP....

Otra meeness puse ir apskatiita, nu vismaz vizuaali, ja zini staastu par Appollo 13, tad zini par ko runaaju!

Arii krievi ir atzinushi ameru klaatbuutni tur, domaa vinjiem neviena zonde nav paarlidojusi meenesi un apstiprinaajusi to?

Mazaak skaties filmas par konspiraacijas teorijaam un citplaneetieshiem! Viss ir daudz vienkaarshaak nekaa shkjiet....

7 0 atbildēt

Padomju savienība tanī laikā  apstiprināja, ka radio signāls nāk no mēness. Man ar to pietiek, lai ticētu, ka amīši nosēdās uz Mēness.

5 0 atbildēt

ljoti interesants raksts... bet zinami fakti.. esmu daudz dzirdejis par to kapec neviens nekad nav meginajis apskatit menes otro pusi.. un kaut kur lasiju ka ir fiksetas citas dzivibas formas uz menes.... un tik pat daudz ir gan faktu gan vnk baumu par to ka vnk USA jau sen sen atpaklaj nodibinaja kontaktus ar citplanetiesiem et tas viss tiek rupigi slepts....... principa es par to nemaz nebutu ari izbrinits ja ta ari butu

3 0 atbildēt

Protams, ka mēs visi ticam arī tam, ka Maikls Džeksons, Tupaks, Elviss, Merilina Monro ir dzīvi un dzīvo visi kopā draudzīgi uz kādas neapdzīvotas salas..

Manuprāt, cilvēkiem ir tieksme pašiem izdomāt visai reālus izdomājumus, kuriem pēc tam ticēt. Kaut vai tāds piemērs: kāpēc neizdomāt visai ticamu pasaciņu, ka cilvēks uz mēness nav uzkāpis utt, lai ar to stāstu pelnīt lielu naudu?

Es drīzāk esmu reālists - Tava teorija man liekās nedaudz nerāla. :)

2 0 atbildēt

kamar bus vara un nevienlidziba tadi parasti cilveki kaa mees neko nekad neuzinas

2 0 atbildēt

bļāviens,nafig vispār slēpj,viss dēļ naudas un slavas...lai saka patiesību cilvēkiem !

2 0 atbildēt

Tā ir Repšes garāža!

2 1 atbildēt

3. bildē cik saprotu domāts tā, ka pietuvinot mēness virsmu parādās atēls kas reāli ir citādāks lielākā attālumā no mēness. Apskatieties kur atrodas otrais objekts bildē augšā un apakšā.

Bet ir par to mēnesi aizdomas ka NASA reāli kko slēpj. Konspirācijas teorija laba, redzēs vai tā attīstīsies par patiesumu vai nē :)

1 0 atbildēt

Filma moon rising - ļoti smuki viss ir izstāstīts.

1 0 atbildēt

atbildot uz draugs komentāru " autors ir daunis,bez komentaariem " vispirms iemācies, ko nozīmē vārds - daunis. Tad paskaties spogulī un piereģistrējies... tad varbūt parunāsim :)

2 1 atbildēt

Ai, ai, ai... esmu lasījis rakstu, kur visi šie apgalvojumi tiek apgāzti... vairs neatcers, bet ja nemaldos viens no tiem bija par to karoga plīvošanu. Tā, kā tur ir vakuums, tad kā tu karogu iekustini, tā tas arī kustēsies. + ir muļķīgi domāt, ka ASV specdienasti varētu pieļaut tik daudz kļūdas vienuviet, īpaši jau šādā, visai Zemei svarīgā kontekstā

1 0 atbildēt

Nu un? ja viņi kaut ko slēpj, tad mirstīgie par to tāpat neuzzinās līdz galam. Ja neslēpj - tad mirstīgajiem ir tikai pāris sazvērestības teorijas. Get over it.

0 0 atbildēt

nezinu kā ir patiesībā, bet par to karogu ir tāds stāsts, ka ja tas atrastos noslēgtā paviljonā, tad tas noteikti neplīvotu, bet uz mēnes tas plīvo tamdēļ, ka tā augšējā daļa ir piestiprināta un, tā  kā uz mēnes nav atmosfēras, tad jebkuru priekšmetu nedaudz iekustinot, tas kustēsies vēl ļoti ilgi!

0 0 atbildēt

a nafig sleept? vareetu visiem pateikt patiesiibu un uzlikt aizliegumu kaa zoodaarzam uz kraatina. taapat neviens taa iiapashi tur netiks.

0 0 atbildēt

bija viens video, kas uzņemts uz mēness. tur bija nofilmēts astronauts, kuram aizķeras kāja un paklūp guļot uz zemes, pēc dažām sekundēm viņš piecēlās tikai ar vienas kājas palīdzību, kura bija pilnībā iztaisnota. izskatījās tā, ka viņš būtu piecēlies ar skatuves trošu palīdzību, jo savādāk tas nav reāli. tas man šķiet visbūtiskākais pierādījums falsifikācijai! un par mythbusters runājot...  1kārt - nahuj viņiem nodot savu valsti? un 2kārt - tika atspēkoti tikai daži fakti un ne tie būtiskākie... kāpēc viņi neatspēkoja tik būtisku faktu, kā zvaigzņu neesamību bildēs? tas viss bija aukstais karš starp USA un CCCP. arī šobrīd šis karš notiek, bet ne tik sīvi.

1 1 atbildēt

mans papildinājums par šo tēmu http://www.spoki.lv/mistika/Meness-otra-puse/155051

0 0 atbildēt

Apollo 20 logo izskatās pēc kāda žiliton spēles pārspēlējušā tīņa paint darba emotion

0 0 atbildēt

Ja butu pieradits tad ticetu, ja nav, tad man vienalga

0 0 atbildēt

jaaa interesanti gan

0 0 atbildēt

3šajā bildē ir attēls no Mēness virsmas, kurš labi sader ar kādu mazu grāmatiņu no NASA`s

0 0 atbildēt