local-stats-pixel fb-conv-api

Meditācija, hipnoze un zemapziņa.15

209 1

Sveiki! Solīju jums 2 daļu rakstam http://spoki.tvnet.lv/literatura/Mistiskais-mana-dzive/781849 bet kad sāku rakstīt sapratu ka neviens tam neticēs un būs vairāk - nekā +.

P.s. Atvanojos par gramatiku. emotion

209 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

meditācija un hipnoze ir ļoti līdzīgas  lietas, tie, kas ir darījuši, sapratīs. Pēc būtības gan meditācija varbūt kā hipnoze, gan hipnoze kā meditācija un tas, ka kāds pakļaujas hipnozei , nenozīmē, ka viņš ir vājāks, bet to, ka viņš ir elastīgs un cilvēkam lielāka iespēja ar sevi strādāt un ātrāk ieraudzīt rezultātu, kamēr tie, kuri nepadodas hipnozei ( tādi, kas apzināti sevi nostāda kā tādus, kuriem neviens neko nevar izdarīt), rezultātus sajutīs mazāk vai nesajūtīs nemaz (jo būs noskaņojies tikai uz to, ka nekas nedarbojas, ka tās ir muļk''ibas un ka viņs'ir pilnīgi nsasniedazms un visuvarens pats par sevi). Ja abus pielieto pašattīstībai un savu spēju pilnveidošanai, tad abi ir super instrumenti, viss atkarīgs no tā, kā ar to darbojas. Gan hipnoze, gan meditācija var palīdzēt pieslēgties zemapziņai vai Virsapziņai, līdz ar to iespējams iegūt atbildes uz daudziem jautājumiem. Meditācijā cilvēks var pats virzīties uz to, ko vēlas sasniegt, apgūt, saprast, attīstīt. Ja cilvēks ar savu domu spēku var sasniegt kaut ko fiziski jūtamu- tad visu cieņu šim cilvēkam. Meidtitēt var iemācīties jebkurš, to var darīt gan pēc sajūtām, gan pēc noteiktām metodēm, katrs piemēro sev atbilstošāko, bet visa pamats meditācijā ir atslābināšanās, koncentrēšanās uz sajūtām un kad iestājas ķermenī miers, tad arī domas var pieslēgt kaut kam specifiskam. HIpnoze , savukārt ir process , kuru var vadīt kāds speciālists vai cilvēks pats, ja ir kaut cik izlgītojies un saprot, kā tas darbojas, nav arī nekas diži sarežģīts, jo cilvēks dienas laikā neskaitāmas reizes ieiet hipnotiskā stāvoklī, transa stāvoklī, un neviens cilvēks hipnozē nevar izdarīt ko tādu, ko pats nevēlas. Cits stāsts tad, ja hipnozi izmanto manipulācijai, bet ja cilvēks ir gana ar sevi strādājis un piedomā pie tā, kas apkārt notiek, viņš atšķirs smadzeņu skalošanu no lietderīga procesa.

5 0 atbildēt
Paldies par zemapziņas aprakstu. Iedvesmoji uzlabot savu dzīvi. emotion Paveicās, ka atradu tavu rakstu.
4 0 atbildēt

kas ir meditācija? Kāda ir tava dzīves jēga? emotion padalies ar mums.

1000 un 1 jautājums.

1 0 atbildēt

Atkal muļķības. 

0 0 atbildēt

Īsumā šo paskaidrošu.

1. Zemapziņa - Cilvēka filtrs, caur to laiž informāciju, jo vairāk tā ir attīstīta, jo labāka intuācija.

2. Meditācija - vienkārši prāta stāvoklis, kad pārdomas, u.c. Nav speciāli jāmeditē pietiek klusumā dzert tēju, lai viss rosītos vai darīt visu svaigā gaisā, ja darbs atļauj domāt.

3. Hipnoze - ar prāta stāvoklis, kad cits tevi kaut kā kontrolē, nu ar šo saprotam galējo, ka liek kaut ko izdarīt. Neesmu to izjutis tāpēc nezinu, bet jo vājāks prāts, jo vieglāk hipnotizēt.

0 0 atbildēt

vari pamācīt kā meditēt?

0 0 atbildēt