local-stats-pixel fb-conv-api

Mans šausmu stāsts!5

čau spocēni! Ilgi nav bijis rakst! Tad nu lūk mans šausmu stāsts!(NAV IZDOMATS NOTIKA REALI AR MANI) P.S. RAKST BUS BEZ KOMATIEM!

Tajā dienā biju skolā ar diviem klases biedriem. Gaidijām vecākus no sapūlces! Bija tumša skola. Bija bailīgi. Viss bailīgākais bija cetrutais stāvs! Es skrēju pa viņu un tad itkā man priekšā nostātos kaut kāds spoks! Priekšā acīm viena sienas puse bija miglaina bet otra nē! Tad skrēju atpakaļ un gaisma slēdzās iekšā un ārā! Mani pārnēma liels šoks! Nepaguvu izstastīt par to nevienam. Priekšā atvērās 404.kabineta durvis bet neviens neiznāca. Skrēju garām tam kabinetam bet tur nrviena nebija. Logs kabinetā bija vaļā! Ar lielu šoku skrēju atpakaļ. Par šo nevienam neizstastiju jo zinaju ka neviens neticēs! Katru nakti atceros šo gadijumu un baidos stagat pa ceturto stāvu!

emotion PALDES PAR UZMANIBU!!emotion

TROLOLemotion

šīs raksts tika izveidots joka pēc jo nu, nebija ko darit! Speciāli neliku komatus, ieliku BMW bilē! Jus nesapratāt, tur katram notikumam ir loģisks paskaidrojums! Neuztveriet šo rakstu nopietni!!!emotion

29 22 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

vienkārši nelasams raksts.

komati, pareizrakstība, saturs...šaumsas par rakstu nevis par stāstu.

10 0 atbildēt
Kāda velna pēc tev naktī jāstaigā pa skolas ceturto stāvu?
6 0 atbildēt

a, kas tur tāds? Un kāpēc bez komatiem?

0 0 atbildēt
Vai tu šo stāstu uz ātro izdomāji vai tas arī notika pa īstam?
0 0 atbildēt
Mana klase atroda 404. kabinetā.
0 0 atbildēt