local-stats-pixel fb-conv-api

Mans murgs 15

19 8

Rakstīts pēc daļēji patiesiem, bet reāli izjustiem notikumiem. Būtu pirms stundas, bet mobilais neatļāva.

Bija ap 2 naktī, nevarēju aizmigt. Dažādas domas šaudījās galvā. Tad smadzenes sāka atcerēties visas šausmas, kuras manas dzīves laika bija dzirdētas un redzētas. Man palika diezgan baisi. Tad vēl, netālu - apmēram 500 metru attālumā brauca policija. Man negribējās, lai tā atkal runā pa skaļruni, parasti tas nav biedējoši, bet tad jau es bija tā sevi nobiedējusi, ka aizspiedu ausis. neilgi pēc tam aizmigu.

Lielāko daļu sapņa neatceros, bet daudz ko briesmīgu atceros gan.

Es biju tumsā savā istabā un mani mocīja sātans vai kaut kāds cits elles izdzinums. Sākumā man nez no kā parādījās uz sejas rētas un nobrāzumi. Es nolēmu tos nofotografēt tāpat vien. Nevajadzēja, man piebūra klāt papildus muti. Uz kreisā vaiga. Diezgan smuku - ar skaitām, sarkanām lūpām un tik baltiem zobiem kā tīri balta krāsa.

Tad izstabā ienāca omīte un tēties un man seja kļuva atkal normāla. Kad nolēmu paskatīties bildes, tur vairāk nebija redzama mana sakropļotā seja. Tur bija to ļauno dēmonu galvas, kuras smaidīja un ņirdza. Tad sākās cits murgs, kā jau tajos naktsmurgos ir.

Turpinājums sekos šodien ap trijiem, skolotāja drīz liks iziet no spokiem.

19 8 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

kad man ir taadi sapni vai liidziigi beegshanas sapni, es pamostos un esmu laimiigs ka man taads sapnis ir bijis, esmu liels adrenaliina cieniitaajs. jau saak likties ka ar mani ir kaadas probleemas emotion

1 0 atbildēt
Man tas arī tagad liekas nenopietni. Tā esktra mute pat likās smieklīga. Bet kad es domājū, kā man patiešām īr izveidojusies papildus mute, sajūsmā par to nebiju.
0 0 atbildēt