local-stats-pixel fb-conv-api

Mana pieredze ar Astrālo Pasauli74

503 4

Es vēlos uzsvērt, ka astrālā projekcija ir pieredze, bet tajā pašā laikā tā ir prāta stadija. Tā ir prāta stadija, kad tu saproti, ka esi ārpus ķermeņa un tu patiešām jūti, ka esi ārpus ķermeņa un spēj kontrolēt sevi ārpus tā. (Tas lai jūs zinātu, ja nu kāds nav informēts)

503 4 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Da labi. Es iedomājos - tu guli, guli, pēkšņi draudzene izkrīt no gultas, jo viņai liekas, ka jau AP ir jau izdevusies. Riktīgi sasmējos. Pluss par rakstu.;D

14 0 atbildēt

Man arī ir dīvaini gadījies, pēc vectēva nāves. Biju gandrīz aizmidzis, tad sāka vibrēt galva un viņš man uzdeva kkādus jautājumus. Es neredzēju  viņu pašu, bet apzinājos, ka tas ir viņš.  Varbūt pilnīgs bullšits, bet tā bija. 

8 0 atbildēt

Man sanāca ar kādu 4 reizi pirmās 3 reizes gandrīz, gandrīz , bet kkā līdz brīdim kas čušs un tu jūti , ka jāsāk no jauna koncentrēties , bet tad jau sakas galvas sāpes un tu vari izbeigt processu , bet 4 reize mazliet pastimulēju sevi ar zaļo ir vieglāk noturēties pie vienas domas un tas palīdz , un es jutu manliekas , ka krišanu , nevis pacelšanos vai otrādi , neatceros , jo tas notika pasen un kad tiku līdz turienei ''ceļa galā gaisma'' man balss pateica latviešu valodā,'Tu šeit nedrīksti nākt' un es aizgāju un vairs tur neesmu bijis ! Domāju, ka man ir vēl japamācās un garīgi jāattīstas . ;) 

8 1 atbildēt

Man tas NEKAD nav sanācis. Vienmēr kaut kas sāk kost, niezēt, tad iedomājos par dēmoniem un spokiem, tad nāk šķaudiens, tad paliek neomulīgi, tad nāk galvā Bībera melodijas un notiek vēl visādi brīnumi, kuru dēļ es to vienkārši nespēju izdarīt. Praktizējos jau  3,5 gadus. Un nekā! Laikam stresains dzīvesveids.

Bet toties man sanāk meditēt. Mindfuck karoč. emotion

7 0 atbildēt

Ko tu pīpē? :D

5 0 atbildēt

Malacis, meitēn, visu cieņu, manuprāt, tev ir drosme un laba intuīcija,

Ceru, ka viss izdosies vislabākajā veidā, tikai nesasteidz. Pašam gan nekas vairāk par labu veselību un labu izgulēšanos 7minūšu laikā gan nesanāk, bet es jau arī nesteidzos, jo laiks ir visai relatīvs jēdziens, vai ne?

Meditēšana ir ļoti laba lieta, it īpaši, ja zusūc citu cilvēku pieredzi un ieteikumus- man ir iespēja parunāt ar indiešiem, kuri regulāri piekopj meditēšanu, jo tā ir viņu kultūras daļa nevis reliģija.

Vārdu sakot- vēlu veiksmi, malacisemotion

5 0 atbildēt

Tad, kad toreiz sērfoju pa vienu saiti, sastapu cilvēkus, kas dalījās, ka viņi tā bariņš kopā "izejot no ķermeņa" un tad mērķtiecīgi kaut kur kopā tusējot (lidojot uz dažādām, iepriekš sarunātām valstīm!) Kad es to lasīju, domāju- jomajo - tādas lietas notiek, bet neviens neko nezin. Un tādi bariņi bija pat vairāki! Tiem cilvēkiem tas bija kā dzīvesveids. Nesagribēju pievienoties. 

Atceros, vēl viens stāstīja, kā šādi izgājis no ķermeņa, uz aiznesies pie savas mīļotās (klasesbiedrenes) un mājām un redzējis, kā šī dušojas. Saprotu, ka izklausās pec fantāzijas, bet man neradās iespaids, ka džeks lej. Ne velti tiek ieteikts sievietēm kailām pa mājām nestaigāt, jo nekad nevar zināt, kad kāds astrālis viesojas, lūr un iekāro. (Ir arī tādi, kas izmanto.)

Izlasiju toreiz kādus ~200 stāstus. Radās iespaids, ka kādi 80% atrāvās turpat istabas robežās. Kādi 10% no tiem mācēja brīvi lidināties pa rajonu. Kādi 10% lidoja uz kosmosu. Kādi 5 no tiem bija tādi, ka, izejot no ķermeņa, būtne satika savu "pavadoni" un tad nu tas pavadonis izvadāja kā ekskursijā pa visu kosmosu. Ta ka bija angliski rakstīts, precīzi detaļas neuztvēru. Viena esot pieskārusies ar roku kādai planētai.

Atceros, 1 puisis stāstīja, ka 3 mēnešus trenējies, trenējies, bet, kad izšāvies no ķermeņa, redzējis enģeļus-būtnes, kas teikušas "nu beidzot!". Uz mani šis atstāja iespaidu. Bija arī tādi, kas redzēja kādu svešu puiku vai sievieti istabā. Bija kas redzēja kādus tumšus, biedējošus enerģētiskus veidojumus, bet tādus kādus 5 lasīju. Kosmosa gaismu bija redzējuši kādi 10 (no tiem 200). Ellē paviesojusies kādi ..3.  Nu tāda statistika. emotion Vēl saka, ka tie kas pārāk aizraujoties ar izšaušanos no ķermeņa, tie varot nākamajā dzīvē iegūt spoka ķermeni. Nemaz tik labi tas neesot. Savukārt daži budisma skolotaji saka, ka Dievam nevajagot akli ticēt, vajag vispirms pārliecināties, ka tas viss tā ir, un tad nu tiekot dota prakse, kā skolnieks iziet no ķermeņa skolotāja pavadībā, tad viņi tur izceļojas un pēc tam sāk apgūt "mācību par Dievu". 

4 0 atbildēt

Reāla ***ņa. Labāk pastāsti par savu anālo pieredzi

21 18 atbildēt

... un tādēļ bērni mēs nelietojam narkotikas :)

3 0 atbildēt

Man ari tā ir sanācis. Es arī tajā laikā lasīju visādus aprakstus, citu pieredzes, bet ne tehniku. Bet vnk daudz domāju par tādu tēmu. Un tad vienā jaukā dienā - rītā - kad pēc šādu tādu darbu izdarīšanas likos snaudā, atrāvos no ķermeņa, bet bez baigajām vibrācijas un pa taisno aizlidoju uz kosmosu (laikam tas notika ātri). Tajā brīdī sapratu, ka atrodos gan gulta, gan tur un redzēju to, ko jau biju lasīju aprakstos - tuneļus, mūsu pašu Visuma planētas, pat redzēju, kā tās griežas. Ieraudzīju "gaismu", domāju - wow, tūlīt redzēšu "gaismu", bet aiznesa pa tuneļiem citā  virzienā. Tad dzenājos pa tuneļiem (arī par to biju lasījusi, tie esot starpgalaktiku pārvietošanās kanāli), es vēl tajā brīdī domāju - nez vai  braucu uz "augšu" vai uz "leju" (biju lasījusi, ka daži ir paviesojušies arī zemākajās sistēmās), bet totāls šoks mani pārņēma, kad man 2 būtnes izlidoja cauri. Ar to arī mans ceļojums beidzās. Pirmajiem iespaidiem bija pa daudz. Vēl pēc tam drīz vēl 2 x gandrīz tā sanāca - jutu, ka "taisos iziet no ķermeņa", bet apzināti apturēju. Vispār īpaši nevelk ta ceļot, lai gan ir interesanti. emotion

2 0 atbildēt

Vienā rakstā tu sauci Hitleru, bet tagad jau ej astrālajā pasaulē. 

Ir pamats aizdomām par fantāziju?

2 0 atbildēt
Es jau domāju, ka suņa murgi, BET, ja mūsu zemapziņa ir cita pasaule, kurā nevaldam mēs, bet kaut kas cits, tad tas varētu būt interesanti. Ja mūsu prāts ir atslēga uz citu pasauli, tad kāpēc to neizmantot. Ja viss teiktais par AP jr patiess, tad tas nozīmē, ka savu zemapziņu var pieslēgt Visuma info centram un kačāt informāciju. Tas nozīmē, ka var atkodēt miljoniem noslēpumu. 'Key uz vakaru jau murgi sākās - neklausās, ko es te verkšķu.emotion Labs raksts.
2 0 atbildēt

Protams bistami,jo augstaka gulta ,jo lielaka iespeja uzdauzit punu vai zilumus, ,,veljoties ara,, ...

2 0 atbildēt

Ja tiec Astralajā pasaulē un savienojies ar visumu var daudzko uzināt.

2 0 atbildēt

Tie kuri mīnuso manu iepriekšējo komentāru, varat pateikt kapēc?? Visticamāk, ka nē...

1 0 atbildēt

Astrālā projekcija nav bīstama.Tu,vari atgriezties jebkurā brīdī atpakaļ,kad vēlies.Lai gan,nezinu par to vai kāda cita būtne var iekļūt tevī iekšā,kad esi pametusi ķermeni.Ja var,tad jā,tas ir bīstami,ja nē,tad nav par ko uztraukties.Tā ,ir tavas apziņas atdalīšanās no fiziskā ķermeņa,lai gan pašam kārtīgi nav sanācis to apgūt,bet mēģinu. Tālākais cik,tiku bija,kad savu ķermeni nejutu un pēķšņi kāds smags svars mani spieda iekšā gultā,itkā kāds uzkāptu virsū,un tad es netīšām noraustījos un pakustināju fizisko roku,kas ,protams,visu sačakarēja.

2 1 atbildēt

Diršana.Par šito vēl zinātnieki strīdās vai vispār AP eksistē, jo ļoti liela iespēja, ka tā tava astrālā projekcija ir parasts apzinātais sapnis un nekas vairāk :D.Anyway, neticu ka tu ar otro piegājienu varēji izraisīt miega paralīzi , it īpaši tā prosta aizejot gulēt.Kad centos iemācities lucid dreaming, es vismaz mēnesi pisos ar to.Lai tu izraisītu miega paralīzi ir vismaz 4-6 h jānoguļ, tad  pamosties un pēc 10 min tu tikai vari gulēt un mēģināt prātu uzturēt nomodā, bet tas ir daudz grutāk nekā liekas, jo varu saderēt ,ka vismaz 7/10 reizēm parubīsies.Besides, visdrīzāk tu pieredzēji lucid dream.Pasties internetā , šitam ir pat nosaukums - wake induced lucid dreaming...

1 0 atbildēt

Eu POKE! Ko tu pīpē? 

0 0 atbildēt

Cik es zinu ,tad taisot šitāds lietas,vajag arī ikdienā taisīt reality check,piemeram paslēgāt gaismas,ja nedeg tad tu sapņo un tamlidzigi,ja nē nevar atšķirt sapni no istanības !Jo sapnis izskatās diezgan reali!

0 0 atbildēt

Lielāka huiņa ir tikai reliģija.

0 0 atbildēt