local-stats-pixel fb-conv-api

Mana paranormālā pieredze35

334 2

Sveiki! Sākšu ar to, ka viss, kas zemāk rakstīts ir noticis ar mani un manu mammu. Man ir daudz stāsti, kuros varētu padalīties, ja jums tie liktos interesanti, bet tā kā zinu, ka daudziem nepatīk lasīt garus teksts, ielikšu tikai divus un paši varat spriest. Varat ticēt, varat neticēt man, bet ziniet, ka kaut kas paranormāls eksistē un tās nav vien svešu cilvēku iedomas…

334 2 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Paranormāla pieredze ir tad, kad tu guli un kāds otrā istabā noklepojās un tu saproti, ka dzīvo viens. emotion

15 0 atbildēt

Kapi ir slikta vieta,dēmonu apsēsta,to pat baznīcā tev pateiks.Labais kas bijis cilvēkos no kapiem ir aizceļojis ,bet dēmoniskais paliek kapos un var tu atrasties tūkstošiem gadu,bet par pranormālo nav ko  brīnīties visa zeme ir caur kariem nosēsta ar līķiem un iznīcību.

14 0 atbildēt

Izlasīju vārdu dobele.. Kuri tie "neomolīgie" kapi ir?  Kautkur dobeles rajonā? Es zinu arpus diebeles, tāda tiešām " čuhņā" ir tādi priežu mežā ieauguši kapi. Vienmēr tumši un neomolīgi. Pts neko redzējis nēsmu un neticās isti, bet stāsta ka tur apglabats kautkāds čalis kas nodarbojies ar melno maģiju. un ka tajos kapos esot arī šis tas redzēts... Nezinu cik patiesi, bet nu runā..

8 0 atbildēt
Es ticu.Pat nezinu,kāpēc,jo paranormālās pieredzes man nav,un es esmu laimīga,ka nav.Bet es ticu šādām lietām.
7 0 atbildēt

pašam ir bijis ļoti līdzīgs gadijums kā pirmajā tekstā... tikai tas ar mani notika pirms 13 gadiem un tas nebija rēgs rozā naktskreklā....lai cik stulbi neizklausītos, bet izskatijās pēc nāves

3 0 atbildēt
Mana spilgtaka un realaka pieredze laikam bij taa,kad vakara ar draudzeni stavot pagalma paskatoties uz maju,kur loga dega gaisma,ara garam tam logam paslidam melnu plandosu eenu,un pec tam ari draudzene to pasu ieraudzija,tas bij tik skaidri ka pilnig neticejas,bij bikses pilnas un dkrejam maja,un sedejam skatoties pa to logu ara.Nez kas tas bija,bet kautkas tas noteikti bija,jo tas bija redzets skaidra ptata,ne no miega celoties bet reala paranormala paradiba ko redzeja divi cilveki,katrs atseviski.Tas jau gan tikai viena lieta no visam.
2 0 atbildēt
Tu apdirsies no sūdaemotion
1 0 atbildēt

Paldies!

Šādi stāstiņi ir gan interesanti, gan noderīgi.

Pirmkārt, krājas informācija, kas dod vielu pārdomām un secinājumiem.

Otrkārt, Rodās iespēja salīdzināt, gan ar savu pieredzi, gan ar citiem stāstiem.

Ko es varu pateikt skeptiķiem? Pēc pasakām tas izklausās līdz reizei, kad pats sastopies ar kaut ko līdzīgu. Un tad joki prātā vairs nenāk. Tas ir  pieredzēts.

Ko es varu pateikt tiem, kas to ir pieredzējuši? Esiet mierīgi. Tās visas ir zīmes, kuras jūsu apziņa ir uztvērusi savas jutības dēļ. Tās ir zīmes, kuras ir domātas tikai informācijai. Ja tās tiks ignorētas, nekas ļauns nenotiks. Varbūt tā pat ir labāk, tās vienkārši ir jāignorē.

Jo, ja jūs šīs zīmes sāksiet nepareizi iztulkot, tad gan var iekulties nepatikšanās.

Tā pat, kā ar tekstiem svešvalodās. Ja redziet tekstu arābu valodā, un neprotat to izlasīt - viss ir OK. Bet ja protat, un izlasāt - tas var kļūt par problēmu sākumu, jo esiet sākuši kontaktu ar pasauli, kur nevar zināt - jūs uzņems kā draugu, vai - kā ienaidnieku.

Gudrākais padoms - neielaisties nekādās attiecībās ar to, kas jums nav saprotams.

Un vis muļķģākais ko var darīt - ir smieties par to, kas nav saprotams! Jo tad gan sekas ir neparedzamas. Jo nevar zināt, kā šos jūsu smieklus iztulkos šis "arābs" (ceru, ka saprotams, ka termins - 'arābs' manā komentārā ir simbols nesaprotamajai pasaulei!

1 0 atbildēt

Runājot par paranormālām lietām, man ir viena bilde failā zem linka..  Kurā redzams spoks.. Protams pierādīt nevaru.. BET ar bildi ir tāds stāsts.. 

Divi čomi nopirka sasistu bembi, bija nobraucis no ceļa, ietriecies kokā un aizdedzies. Šoferis sadega vai apdega, neatminos.. notika pirms 4 gadiem stabili.. Un to mašīnu restaurēja.. Kad krāsoja auto viņi divi atradās telpā kurā krāso, viens no viņiem no aizmuguras fočēja otru krāsojot.. 

Pēc tam ieraudzīja bildē ka fonā šofera pusē stāv melns tēls.. pilnībā melns (mēs tē spekulējām ka mosj dēļ tās degšanas vai kas tāds) ..

Bet pēc tam sekoja interesanti, ka bilde bija nosūtīta tālāk, un tad man čomam mēģināja arī atsūtīt.. Kad sūtīja telefons nočakarējās un sāka slēgties ārā ne no kā.. Kr3 gļučīja kā nekad nebija gļučījis ...

Kopš tā laika mēs turam to bildi tikai linkā un nekur konkrēti uz mūsu pašu ierīcēm..

Bet tas ir legit shit .. 

1 0 atbildēt

kādēļ viņas bēga(no kapiem)?

emotion 

0 0 atbildēt

Un no kā viņas baidījās no uzraksta vai? Tas, ka tur bija tā veča, kas izgaisa, kādēļ viņas tad nebēga?

0 0 atbildēt
Huiņa. Man liekas,ka tas ir kautkas galvā. Vienreiz gulēju padika maziņš,jo netiku ieksaa dzivoklii,loti gribeeju mammu,tad kautkur 6 no riita pieceelos un cipa redzeeju mammu naakam
0 0 atbildēt

traki Tev, bet man, jau kopš sevi atceros, ir spēja redzēt mirušo dvēseles. Lai gan man tas ir jau pašsaprotami, tomēr aizvien vēl izjūtu drēgnumu un tirpas pārskrien pār ķermeni ik reizi kad tiekamies....

0 0 atbildēt

kas pie velna? kapēc tu mani nobloķēji? ko es tev izdariju?emotion

0 0 atbildēt