local-stats-pixel fb-conv-api

Mājaslapa, kas paredz slavenību nāvi8

192 1

Esat taču pamanījuši kā pasaule tiek noskaņota izturēties caur dažādiem medijiem attiecībā uz dažādu slavenību nāvi, kāzām, bērna piedzimšanu? Ja tā padomā, tad nav nekāda iemesla, lai šos cilvēkus celtu elku kārtā, ja vien jūs neuzskatat, ka Karaliskā ģimene vai Bušu ģimene ir pozitīvi ietekmējusi visas cilvēces pastāvēšanu uz zemeslodes.

Nesen 92 gadu vecumā nomira Barbara Buša, Džordža Buša juniora māte un Džordža Buša seniora sieva. Viņas nāves atspoguļojums medijos līdzīnās tam, it kā kāds būtu nomiris no karaliskās ģimenes. Droši vien tā ir daļa no mēģinājuma Bušu attēlot pozitīva gaismā.

Lai arī kā tas nebūtu, internetā jau vairāk par 30 gadiem (!!!) pastāv mājaslapa deathlist.net, kas nodarbojas ar slavenību nāves paredzēšanu, katru gadu veidojot 50 personu sarakstu. Šogad no sarakstā minētajiem ir miruši 4, tai skaitā Barbara Buša un Stīvens Hokings

192 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Dažreiz ir labi nebūt slavenam. emotion

7 0 atbildēt

Really? Tāda lapa arī eksistē un pat ir gana populāra, lai eksistētu tik ilgi?

Apturiet pasauli, es izkāpšu šeit...  emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Es piemeram uzskatu,ka tas ir tirakais fufelis,nu labi vini visi ir slaveni un ari viniem visiem ir daudz gadu un katru gadu vinus,vismaz lielako dalu ieliek saraksta atkal un lai tik ceretu,ka kads no viniem nomirtu,ja nenomirst,liek atkal nakosaja gada,utt. Nu nez,ja neticu,ka reali tada majaslapa vel pastavetu,ja tiesam ta butu patiesiba,neticu,ka kads reali var paredzet kaut ko tadu,jo tas kas paredz tas pats jau sen butu nost no stripas.
2 0 atbildēt

Un kur pats saraksts? Taada aprauta informācija

0 0 atbildēt

Vai tai lapā nav rakstīts,kad Ždanoka ar Brigmani ies pensijā? emotion 

0 0 atbildēt
Paradi pasu majaslapu
0 0 atbildēt