local-stats-pixel fb-conv-api

Māja pie tumsas #512

74 0

Sveiki spocēni. Atvainojos, ka vakar neieliku savu stāstu. Pavisam nebija laika.Bet šodien lasām!! Un liekam + un komentus, ja patika emotion

Labāk es to nedarītu......

Tur stāvēja Kates māte un Kate, kurai rokās bija vudū lelle- kopija manis. Tāda, kādu redzēju sapnī. Kates māte uz mani paskatījās un iekliedzās.

-Nogalināt!!!!!!!!!

Mans ķermenis sāka drebēt. Es nodomāju, ka tas atkal ir sapnis, tomēr tā tas nebija.

Kates māte sāka tuvoties man,protams, ka sāku skriet projām. Gribēju skriet uz savām mājām, bet ārdurvis bija ciet. Atkal atcerējos to šausmīgo sapni un tā beigas.

Es gribēju skriet uz Kates istabu, taču Adelīna to neļāva.Viņa gāja man pretī ar skatienu, kas mani morāli nogalināja! Man bija jāskrien prom no viņas! Pagriezos uz citu virzienu un traucos uz virtuvi. Tikai pēc tam sapratu ,ka tā bija pavirša izvēle.

Adelīna tuvojās virtuvei, bet es paslēpos zem galda. Viņa drusmīgā balsī taica: "Kur tu esi???'' No uztraukuma gandrīz vai noģību. Kates māte paķēra nazi un draudīgi lūdzās, lai es nāku ārā.

Es nesapratu, kas te notiek un kur pazuda Kate. Man pēkšņi iesāpējās kreisā roka. Pēc kāda mirkļa sapratu, ka man jāskrien augšā, tas sapnis tomēr kaut ko nozīmēja. Vēl jo projām nevarēju pakustināt roku, tomēr aiz milzīgām bailēm izskrēju no virtuves un pa kāpnēm uz augšu.

Ātrumā Kates izstabā aizcērtu durvis un norāvu no sienas to dīvaino gleznu ,kas karājās tieši pretī Kates gultai. Šī glezna bija tik milzīga un smaga, bet man no uztraukuma izdevās viņu nogāst. Aiz gleznas bija durvis. Es dzirdēju kā Adelīnas smagie soļi tuvojas man. Es atvēru tās durvis un tur mani sagaidīja Kate..............

Kas tad notiks? Kāpēc Kates ģimenīte tik ļoti vēlas kaut ko no Annabelas?? To jūs uzzināsiet nākošajā daļā, ja būs vismaz 40 +emotion

74 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Foršiiiii, foršiii, foršiiii...Raksti vēl ,raksti vēl!!!emotion

5 1 atbildēt
Nu lūūūdzuuu raksti veeeeeel !!!
4 1 atbildēt
Ir 40 + tu esi manipulētājs
3 0 atbildēt

Ir jau 50 + kad būs nākamā daļā?

1 0 atbildēt
Ļoti patīk.. Davāj or jau 68+ takā rakatiii
1 0 atbildēt

Kā man patīk tavs stāsts . Tik intriģējošs . :3 . 

+ No manis , veiksmi turpmākajā rakstīšanā ^^ . 

1 1 atbildēt

raksti vēl!!!

0 0 atbildēt
Kapēc neuzrakstīji nākamo daļu ?! Es vairs nevarēšu iemigt .
0 1 atbildēt