local-stats-pixel fb-conv-api

Māja pie tumsas #210

24 0

Tātad ši ir mana otrā daļa. Cerams, ka būs laba...emotion

Es sapratu, ka tas stāv man aiz muguras. Es pagriezos un ieraudzīju Kates māti. Man bija tāds atvieglojums....

K.M: -Ko tu te dari? Kate jau sen mājās!

A.: - Es pārbijos, es skrēju, bet Kates nebija!!

K.M: -Labi, es tevi aizvedīšu uz mājām. Tad tu visu pastāstīsi!

Tajā brīdi nedomāju par to, ko Kates māte dara naktī mežā. Bet man bija vienalga. Es jutu kā manas rokas trīc un sirds pukst. Vienīgais, ko vēlējos ir atgriezties ātrāk mājās.

Pa ceļam uz mājām Kates mamma izskatījās pilnīgi stīva. Viņas acīs nerādījās nekādas emocijas. Kas īsti viņai notika? Kad biju jau bišķīt attapusies es jautāju, vai viņai viss labi, bet viņa vienkārši atbildēja, ka darbā esot problēmas.

Pēc kāda laiciņa es ieraudzīju gaismu, kuru izstaroja manas mājas izstabiņa. Es biju laimīga, ka beidzot tas beidzās. Tuvojoties mājas pagalmam Kates māte dīvaini atkāpās, bet es gāju tikai uz priekšu. Viņa apstājās. Es pagriezos un gribēju pateikties par to, ka aizveda mani līdz mājām, bet viņa skatījās uz manīm kā nohipnotizēta un sāka vilkt kaut ko ārā no aizmugures. Pēkšņi parādījās mana mamma. Viņa teica, ka ļoti uztraucās par to, kur biju. Mēs pateicāmies Adelīnai, tā ir Kates māte, un mamma mani aizveda uz mājām.

Es viņai visu pastāstīju, bet mamma teica, ka laikam mežā satiku vienkārši kādu cilvēku, kas gāja uz tuvējo ciematu aiz meža.Pēc pārrunām es aizgāju gulēt. Visu vakaru mani mocija dažādi jautājumi. Kas man skrēja pakaļ? Ko Adelīna darīja mežā tumsā,tik tālu? Un kā viņa mani atrada? Un pats lielākais jautājums bija, kur pazuda Kate????

Apdomājot šos jautājumus es ilgi nevarēju aizmigt. Man sagribējās dzert un es aizgāju uz virtuvi, bet tur mani sagaidīja, kas šausmīgs.....

Kas sagaidīja Annabela? Kādas atbildes ir uz jautājumiem, kas moca Annabela? To jūs uzzināsiet rīt!

24 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Kāpēc Ešliju?

Viņa ir Annabella.. 

1 0 atbildēt

Lai ieintriģētu

1 0 atbildēt
Tā ir arī katrā grāmatā. Tas tā kaitina ka varoni ievaino un tu nezini vai viņš izdzīvos vai ne bet nodaļa beigusies...
1 0 atbildēt
...
0 0 atbildēt
Kaa maaja var buut pie tumsas?
0 0 atbildēt