local-stats-pixel fb-conv-api

Māja pie tumsas #12

48 0

sveiki spocēni. Centīšos uzrakstīt kādu stāstu ar vairākām daļām. Ja būs vismaz 10 + tad būs turpinājumsemotion

Mani sauc Annabella,man ir 14 gadi. Man ir mazā māsa, kuru sauc Elza.Nesen mēs ar ģimeni pārvācāmies uz citu māju. Un tad tas viss sākās.

Pārvācāmies mēs, jo veco māju īrējām no cilvēkiem, kas dzīvoja Anglijā, bet pēkšņi viņi nolēma atgriezties. Atradām māju 10 min attālumā no manas skolas. Vienīgi viņa bija tieši pie meža un apkārt īsti daudz māju nebija, tomer mums tas netraucēja. Blakus bija tikai kaimiņu māja, kuras iedzīvotāji ieradās pie mums uzreiz kā mēs atbraucām. Šī ģimene bija diezgan labsirdīga, viņi mums atnesa keksiņus. Atnāca meitene manā vecumā vārdā Kate un viņas mamma.

Mana mamma piedāvāja viņiem ienākt. Kate palika, tomēr viņas mammai bija jāsteidzās. Kate palīdzēja man pārnest mantas uz manu istabu. Tad viņa piedāvāja aiziet apskatīt teritoriju. Mamma nebija pret, tāpēc saģērbos un gāju.

Apgājām apkārt manai jaunajai dzīvesvietai un iepzināmies labāk. Īsti nemanot kur mēs ejam es sekoju Katei. Sāka palikt tumš. Es teicu, ka būtu jāvirzās uz mājas pusi un Kate teica, ka tieši tur mēs ejam. Man bija sajūta, ka mūs kāds izseko, bet domāju, ka tā ir vienkārši mana fantāzija. Tad es izdzirdēju jocīgas skaņas no krūmu puses. Man palika baisi. Kate izlikās, ka viss ir labi, bet caur mani skrēja šermuļi. Es pamanīju, ka no tumsas kāds iznāk. Protams, ka sāku bļaut.

Kate aizskrēja man pa priekšu un es skrēju viņai pakaļ. Vienā mirklī es sapratu, ka viņu vairs neredzu, bet man vēl joprojām kāds drāžas pakaļ. Man vairs nebija elpas, bet vēl joprojām skrēju. Es paslēpos aiz kāda krūma un var teikt neelpoju. Man bija tik ļoti bail. Es izdzirdēju soļus, kas iet tuvāk man. Manās acīs parādījas asaras....

Es sapratu, ka tas stāv man aiz muguras. Es pagriezos un ieraudzīju........

Ko Annabela ieraudzīja? Vai Kate pie tā ir vainīga? To jūs varbūt redzēsiet nākamjā daļā. Protams ja būs vairāk par 10+emotion

48 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Kad nākamā interesants stāsts un man ir jautājums nevari ielikt nākamo daļu?
0 1 atbildēt