local-stats-pixel fb-conv-api

Maģijas rituāla veikšana!0

12 1

Sveiki visiem, visiem. Nolēmu izveidot nelielu rakstiņu par maģijas rituāla veikšanu un tā procesa norisi. Lasām!

Pirmais posms - Koncentrēšanās

Šai posmā jāatbrīvo galva no visām domām, līdz ir pilnīgi tīrs un skaidrs prāts. Galvā nedrīkst but neviena doma (Šis ir sagatavošanās posms radīšanai un iemiesošanai, pats īsākais un iesācējiem pats grūtākais)

Otrais posms - Rezultāta vizualizēšana un redzēšana

Šai posmā prātā jārada un jāvizualizē maģiskajā procesā iegūstamais rezultāts, līdz pat niecīgai niansei jāiztēlojās un jāsajut rezultāta iedarbība, t.i. ir jārada (domās) gan vizuālais tēls, gan pārējie uztveres teli, kā piemēram smaržas, garšas, taustes u.c. (Šajā posmā notiek radīšanas process, kas ir pats smalkākais un prasa vislielā- ko koncentrēšanos, tiek radīts rezultāts).

Trešais posms - Maģiskās formulas izpilde

Šai posmā notiek maģisko vārdu un žestu izpilde, tas jādara pilnībā izjūtot katra vārda un žesta radītās vibrācijas, jāsaprot to nozīmi un vajadzību, jo šajā posmā notiek radītā tēla iemiesošana jeb t.s. radīšana. Notiek idejas savienošana ar matēriju jeb materializācija. Šā procesa laikā nedrīkst tikt pazaudēts vizualizētais tēls).Visi šie posmi ir obligāti jebkurai maģiskai darbībai. Veiksmīgs rezultāts ir atkarīgs no visu atsevišķo posmu veikšanas efektivitātes un precizitātes, jebkura kļūda kādā no posmiem ietekmē rezultātu.

12 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000