local-stats-pixel fb-conv-api

Kristāli un personīgā pieredze ar tiem25

156 2

Sveiki, jau kādu gadu aizraujos/nodarbojos ar kristāliem. Vēlējos padalīties ar pieredzi/ sajūtām/zināšanām ko esmu ieguvusi šajā laikā. Pa brīdim pētu ar ko nodarbojas spoki.lv lietotāji, tā nu šodien es izlēmu kautko sniegt no sevis. emotion

156 2 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Kaut kāds šarlatānisms. Tie ir parasti akmeņiemotion

5 0 atbildēt

Izlasīju un iedomājos kā tas būtu dzīvē ar mani. Un es redzēju sevi puķainās biksēs, batikotā maikā, ar gariem matiem, kūpinot kāsīti, braucot savā hipiju busiņā emotion

5 1 atbildēt

Iesākums normāls.Tālāk aiziet kārtējie mistiskie sūdi,kuri tikai garīgi atpalikušam pērtiķim var likties loģiski un saprotami.Vēl tik trūkst pieminēt rakstā lieldienu zaķus un hariju poteru.

3 1 atbildēt

Vienmēr smīdina šie sūdi-neloģiska darbību kombinācija,kuras rezultātu nekad nespēsi parādīt/pierādīt,kurai nav nemazākā pamata,cilvēkiem šķiet loģiskāka par statistiski pārbaudūtiem eksperimentiem ar praktikā iegūtiem datiem,kurus pats pašmājās spēj pārbaudīt.

0 0 atbildēt

Es neticu taam mistiskaam kristalu energijaam, bet nu mocijaas rakstu taisot, plusinsh jaiedod emotion

0 0 atbildēt

stikls pa lielam arī ir pusdārgakmenis

0 0 atbildēt

Tu nopietni?Tāds temperatūras kritiens ir nāvējošs.Tā ir tīrākā hipotermija.Meitenīt,iesaku vairāk mācīties un mazāk hariju poteru lasīt.

0 0 atbildēt

Izlasīju un iedomājos kā tas būtu dzīvē ar mani. Un es redzēju sevi puķainās biksēs, batikotā maikā, ar gariem matiem, kūpinot kāsīti, braucot savā hipiju busiņā 

0 0 atbildēt

Diez gan interesants raksts emotion

Prieks lasīt par tavu pieredzi, pati nesen sāku nodarboties ar minerāliem, kristāliem, lai gan viņi mani ir interesējuši jau sen. 

Pie tam savādi, bet patīkami redzēt vārda māsu ar tādām pašām interesēm. 

Cik ta liela ir tava kolekcija? 

Neuztraucies par negatīvajiem komentāriem, cilvēkam ir vieglāk izrādīt savu nepatiku, nekā mēģināt ko aptvert. 

Pats galvenais, lai tas nestu prieku tavai dvēselei emotion

0 0 atbildēt

Labprātāk iepazītos ar informāciju tuvāk. Es pieļauju, ka tā varētu būt, bet par maz informācijas, lai izprastu šo tēmu.

0 0 atbildēt

kristāli pilnīgi reāli "strādā", tikai ne tuvu tā, kā aprakstīts šajā rakstā. sajust kristāla darbību cilvēks nevar, katrā ziņā ne tā, kā vairākums uzskata. turklāt slimību ārstēšana ar kristāliem, nezinot reāli strādājošu mehānismu, ir viennozīmīgs "placebo" un ne vairāk.  galvenokārt visa šitā kristālu epopeja ir domāta lai banāli nopelnītu.  nedaudz kristālus prot izmantot tie, kas nopietnā līmenī ir izkoduši maģiju. taču sajēgt pašu procesu būtību arī viņi neprot, vienkārši tīri uz pieredzes bāzes bik utilizē dažus kristālu efektus.

1 1 atbildēt
Akmeni ir vieni no pirmajiem zemes iemitniekiem un nes sevi pirmatnejo energiju...
0 1 atbildēt