local-stats-pixel fb-conv-api

Kosmosā ir dzīvība!45

Šodien es jums pastāstīšu par kaut ko ļoti šokējošu! Zinātnieki atklājuši un pierādījuši,ka dzīvība kosmosā eksistē? Kas ? Kā? Kāpēc? Par to uzzināsiet turpmākajā raksta daļā! Izbaudiet! :) .
Nākamās daļas - http://spoki.tvnet.lv/mistika/Plans-B-Pamest-zemi/680948 , http://spoki.tvnet.lv/mistika/Divainibas-kosmosa/680965

1358 5 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Lai Ušakovu aizsūta kosmosā :)

59 3 atbildēt

Beidzot sākusies normālu un lasāmu rakstu sērija, nevis tikai komiksi utt. :)

41 1 atbildēt

Ļoti patika šis: "Aļģēm nav vajadzīga ogļskābā gāze,lai radītu skābekli. Tās patērē minerālvielas un rada ogļskābo gāzi un skābekli." Cik man zināms, aļģēs nenotiek kodolreakcijas. Ir, protams, O-2 un CO3-2 saturoši meinerāli, no kuriem var iegūt gan O2, gan CO2, bet, ka aļģes piedalītos tādās reakcijās, to gan dzirdu pirmo reizi. Aļģes, tāpat kā visas citas hlorofilu saturošas dzīvības formas, skābekli ražo fotosintēzes procesā, kurā kā izejviela tiek patērēts CO2. Aļģes ir labas tāpēc, ka spēj dzīvot ļoti ekstremālos apstākļos un ļoti strauji vairoties. Ir virkne citu problēmu dzīvības uzturēšanai uz citām planētām: augstākajām dzīvības formām nepiemērotas temperatūras, pārāk maza gravitācija, lai spētu noturēt atmosfēru, magnētiskā lauka trūkums - radiācija un zvaigznes vēja aiznestā atmosfēra, ūdens neesamība. Lai mēģinātu izaudzēt augus uz kādas planētas, tai būtu jāatbilst šādiem kritērijiem: ūdens esamība, temperatūra robežās no 0 - +100 C, pietiekama gravitācija, lai noturētu atmosfēru (savādāk viss O2 aizplūdīs kosmosā), magnētiskais lauks (bez tā kosmiskā radiācija izcepinās aļģes un zvaigznes lādēto daļiņu plūsma aiznesīs kosmosā atmosfēru un ūdeni). Saules sistēmā šādi apstākļi ir tikai uz Zemes. Lai sūtītu aļģes uz citu zvaigžņu sistēmu planētām mums vēl krietni vien jāattīsta kosmiskie lidaparāti.

28 0 atbildēt

Varbūt dzīvība uz mūsu planētas pirms miljoniem gadu radusies līdzīgā veidā - citas planētas iedzīvotāji centās radīt plānu B.

21 0 atbildēt

"Šādi darot,mēs ne tikai palielinam iespēju uzaudzēt paši savus citplanētiešus"  Un kad kautkas noies greizi un mūsu pašu uzaudzētie citplanētieši sāks vākt nost cilvēkus tad visi nožēlos ka ko tādu mēģināja.

22 3 atbildēt

Nu, vienā brīdī izrādīsies tā, ka sūtam visu laiku kosmosā dzīvību, un tad vēlāk būs sensācija, ka ir atrasta dzīvība kosmosā. Izrādīsies, ka tā būs pašu sūtītā, kas ir pielāgojusies.

10 0 atbildēt

Nu un tagad kas izpirkuši zemi uz marsa kļūs bagāti :D

5 0 atbildēt

Labs raksts! emotion

4 0 atbildēt

Diezgan interesanti.

5 1 atbildēt

tas nav sokejosi mes ar esam dala no kosmosa un dziivi emotion

4 0 atbildēt

+ bet nesaprotu, kāpēc cilvēki tā cenšas izdibināt, ir vai nav kosmosā tā dzīvība. Tas taču ir loģiski, ka KAUT KUR ir. Varbūt Saules sistēmā mēs esam vienīgie, taču Piena ceļš ir milzīgs. Par Visumu vipār nav vērts runāt, jo kāda iespēja, ka dzīvība nepastāv. 

3 0 atbildēt

Vot lūk no kurienes ušakovs uzradies emotion

3 0 atbildēt

Globāli, universa līmenī padomājot, civēce ir kruts, nekaunīgs vīruss. Piedi*šam savu planētu, plēšamies viens ar otru un vēl nav gana. Slēpties mums vajag, nevis zīmēties pa galaktikām, sūtot kur pagadās visādas aļģes, radiomesidžus un infosputņikus. Kāds nopeilēs un toč izsvēpēs homosapienus kā blusas no dīvāna....

2 0 atbildēt

Nav jēga ieguldīt tik milzīgus līdzekļus Marsa pārveidošanas procesā, ja saule tāpat to aprīs. Iespējams tur var nodibināt pāris izpētes kolonijas, bet prātīgāk būtu attīstīt tehnoloģijas, kas palīdzētu ceļot tālāk. Rakstu prasījās garāku...

1 0 atbildēt

Nekaa shokeejosha. Kosmoss nav tikai shii Galaktika. Ir daudzas Galaktikas, un, protams, ka tur ir dziiviiba emotion

1 0 atbildēt

Vismaz kaut kas interesants.. :)

0 0 atbildēt

Nekas nespēj izdzīvot vakuumā ,mīļais cilvēk :)

2 2 atbildēt

labs raksts :)

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt